Rayos 3 170 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Cebulo bo ja też czyham na kodzik! ; ] aaaaa Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 A nie macie czasem wrażenia, że jest pusto na mapach? Chodzi mi o liczbę graczy. Oglądam te streamy to ludzie sporo czasu w ogóle nikogo na mapie nie mogą znaleźć. Ciekawe jak bardzo odbiłoby się na aspektach technicznych gry wprowadzenie przynajmniej 8vs8 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 (edytowane) Nie mam takiego wrażenia bo mapy są dość małe, serio, gdyby było 10vs10 to cieżko byłoby się ruszyć. Wielkość map determinuje ilość graczy. Ps. Wyrzutnia rakiet faktycznie jest słaba i dobrze bo jak widzę noobów biegających po mapie to szybciej ich eliminuje puls gunem. Karabiny są spoko a jako druga broń podręczna dubeltówka w ostateczności, z granatów wysysający sprawuje się najciekawiej. Edytowane 1 kwietnia 2016 przez Wesker Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Panowie jest szansa na kod @Gamestop Nie wiem jak to ma wyglądać, ale czekamy 1 Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Ogólnie, ostatniego dnia bety mogli by dać wszystkim na wszystkich platformach dostęp i zobaczyć jak wygląda to z dużym ruchem. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Panowie jest szansa na kod @Gamestop Nie wiem jak to ma wyglądać, ale czekamy Przeca napisane, że cza pójść do sklepu. Pewnie dadzą karteczkę z kodem czy coś i tyle, nam to niewiele pomaga Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Jak to napisałeś to nabrało sensu... Potrafisz spierdolić radość człowiekowi Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 jestem specem w tej dziedzinie Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Panowie, do maja czas minie jak z bata. Nawet nie zauważycie kiedy a płytka z pełną wersją będzie już się kręcić w sprzęcie. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Kuźwa, za stary jestem - ginę częściej niż w Soulsach - śliczne to, szybkie (choć screen tearing jest), ale dobrze mi idzie tylko, jak jestem demonem - inaczej lipa i ciągle zeskrobują mnie ze ściany. Uwielbiałem multi w Crysis, ostatnio w Destiny, ale taki szybki arena shooter rodem z UT to chyba nie dla mnie jednak. Cytuj
czeskimaster 3 292 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Swego czasu jak była pierwsza alpha na xone, nie dało się zauważyć screen tearing na bąku, co te sony, to ja nie wiem. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Ale spoko, nie przeszkadza jakoś zbytnio, nie jest to jakieś nagminne. W każdym razie teraz miałem staty 17/14 i to bez demona, Ambusher - Heavy Assault Rifle i Super Shotgun - zaczyna mi się podobać Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Ja pier.dolę ale ta gra jest zabawna, no po prostu chcę się w nią grać i co chwila mam beke z jakiś fazowych fragów. Muszę jakiegoś kompa do maja zlepić bo aż się nie chce na tym biednym laptopie. Za multi jestem kupiony w chuy. Uwielbiałem multi w Crysis, ostatnio w Destiny, ale taki szybki arena shooter rodem z UT to chyba nie dla mnie jednak. Polecam obadać nowego UT i co się tam odpie.rdala jak opanujesz wall jumpy, slide'y, dodging itd to tempo jest z 3 razy takie co w tym Doomie. Poginiesz na początku, to poginiesz ale jak już opanujesz to jaka radocha Cytuj
czeskimaster 3 292 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Bardzo przyjemna i szybka rozgrywka, rozumiem żeby zrobić zabicie z pięści, poprzedzone scenka, należy od tyłu plus rękaw? Cytuj
czeskimaster 3 292 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Płynnie jak dobry poślizg po żelu Durex, jedynie screen tearing trochę daje po oczach, ale ogólnie gra się mega miodnie. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 rozumiem żeby zrobić zabicie z pięści, poprzedzone scenka, należy od tyłu plus rękaw? Niekoniecznie. Zależy od poziomu energii oponenta - z przodu też można ładnie chwycić za dyńkę i roztrzaskać ją o swoje kolano Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 (edytowane) Beta chodzi płynnie? Alfa już chodziła płynnie w 60fps to tym bardziej Beta bez zmian. Jeśli ktoś się jeszcze nie załapał na BETE a posiada XBOX ONE to śmiało kto pierwszy ten lepszy! M26RY-KGQWX-G29P7-RVK7H-W4R3Z Edytowane 1 kwietnia 2016 przez Salwador 1 Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Cholewa...niby zdążyłem na kod na PC ale nie chce mi ruszyć no nic, pozostaje Twich. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Jestem bardzo rozczarowany zdaniem o dźwięku strzałów broni Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 NO CHYBA SOBIE JAJA ROBICIE Z TYM KODEM Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 (edytowane) Ale jakie kody? Ja wszedłem na Steama, a tam była gra do zainstalowania, sama się pojawiła w menu.edit:ach, zapomniałem, że pewnie chodzi o konsole;/ Edytowane 1 kwietnia 2016 przez grzybiarz Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Na jakim to chodzi silniku, wcześniej jakaś gra na tym chodziła? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi