Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Otwarta beta w przyszły weekend :fsg:

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 189 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończyłem wczoraj po 20 godzinach na Ultra Violence     Ta nuta to jest kwintesencja Dooma - brutalna, mocna, satysfakcjonująca, agresywna i pompująca adrenalinę   Spodziewałem się dobrej gr

• Na szczęście mamy to w chuyu

• Zagrałem godzinę i wbiłem 10 level żeby sprawdzić każdą broń która jest w becie.   Niestety ale ten Doom ma niewiele wspólnego z arena shooterami, to bardziej takie Call of Duty z healthem i armorem

Opublikowano

i zapowiedź season passa do multiplayera za 40 dolarów. Powodzenia Bethesda.

A pamiętam jak gdzieś, kiedyś czytałem, że nowy Doom będzie wolny od takich wynalazków. Kłamczuszki. 

Opublikowano

Akurat w ten weekend podobno pogoda ma się tak spierdzielić, że nici z jakiegoś grilla/ogniska. Tak więc już wiem co znów będę robić :)

EDIT: Fuck... to za tydzień... wtedy to każdy będzie w DS3 grać :(

Edytowane przez Sobies

Opublikowano

A pamiętam jak gdzieś, kiedyś czytałem, że nowy Doom będzie wolny od takich wynalazków. Kłamczuszki. 

Z tym że będą także darmowe DLC oraz te płatne.

Opublikowano

Jednej rzeczy zapomnialem obczaić w becie to rocket jumpy. Ktoś to sprawdził? ;)

Nie ma rocket jumpów. No ale to nie Quake.
Opublikowano

Jak ja się ciesze że wyleczyłem się z gier. Zwlaszcza multi i gram tylko w singla od czasu do czasu.

Doją graczy jak krowy.

Nowa gra z 250 zł

PS plus aby grac on line

DLC lub seson Pass

I gra kosztuje z 500 zł

Edytowane przez kufir

Opublikowano

Jednej rzeczy zapomnialem obczaić w becie to rocket jumpy. Ktoś to sprawdził? ;)

Grając w betę czułem się jakbym grał w hybrydę Quake i Unreala i ze strony technicznej - bardziej Unreal. Design taki trochę bardziej Quake. Singiel też ma wyciskać 60 klatek?

Opublikowano

Grając w betę czułem się jakbym grał w hybrydę Quake i Unreala i ze strony technicznej - bardziej Unreal. Design taki trochę bardziej Quake. Singiel też ma wyciskać 60 klatek?

Oczywiście, że tak

Opublikowano

i tu xD

Absolutnie genialne w tej wersji! Ja tam po zamkniętej becie odliczam dni do premiery. Sobies słyszymy się 13 maja.

Edytowane przez hellspawn81

Opublikowano

Tylko te egzekucje potrzebne jak rukwie majtki. 

Opublikowano

Beta już za tydzień a tym czasem:

giphy.gif

Edytowane przez Zorak

Opublikowano

Może szykują jakaś niespodziankę? Miały być te same mapy w otwartej becie co ostatnio, ale może jednak dadzą, dwie nowe?

Opublikowano

Cudownie napisane xD "Rządni emocji komputerowcy" - to o nas. "Dwuwymiarowe wycinanki reprezentujące wroga" i "językiem urzędowym jest śrut" - piękne. 8 giga Knapika to by było coś. Albo Fronczewskiego..ech. Marzenia.  Ciekawe, czy będą się silić na fabułę w tym nowym, czy jednak popłyną? Liczę gorąco na głowę króliczka pod koniec nowego Dooma.

Edytowane przez mausenberg

Opublikowano

Czy betę można jakoś ściągnąć wcześniej, czy można pobierać dopiero od piątku? 

Opublikowano

Na pc już wczoraj ściągnąłem, nie wiem jak z konsolami.