Opublikowano 6 kwietnia 20169 l i zapowiedź season passa do multiplayera za 40 dolarów. Powodzenia Bethesda.
Opublikowano 6 kwietnia 20169 l i zapowiedź season passa do multiplayera za 40 dolarów. Powodzenia Bethesda. A pamiętam jak gdzieś, kiedyś czytałem, że nowy Doom będzie wolny od takich wynalazków. Kłamczuszki.
Opublikowano 6 kwietnia 20169 l Akurat w ten weekend podobno pogoda ma się tak spierdzielić, że nici z jakiegoś grilla/ogniska. Tak więc już wiem co znów będę robić EDIT: Fuck... to za tydzień... wtedy to każdy będzie w DS3 grać Edytowane 6 kwietnia 20169 l przez Sobies
Opublikowano 6 kwietnia 20169 l i zapowiedź season passa do multiplayera za 40 dolarów. Powodzenia Bethesda. A pamiętam jak gdzieś, kiedyś czytałem, że nowy Doom będzie wolny od takich wynalazków. Kłamczuszki. Z tym że będą także darmowe DLC oraz te płatne.
Opublikowano 7 kwietnia 20169 l Jednej rzeczy zapomnialem obczaić w becie to rocket jumpy. Ktoś to sprawdził? Nie ma rocket jumpów. No ale to nie Quake.
Opublikowano 7 kwietnia 20169 l i zapowiedź season passa do multiplayera za 40 dolarów. Powodzenia Bethesda. Jak ja się ciesze że wyleczyłem się z gier. Zwlaszcza multi i gram tylko w singla od czasu do czasu. Doją graczy jak krowy. Nowa gra z 250 zł PS plus aby grac on line DLC lub seson Pass I gra kosztuje z 500 zł Edytowane 7 kwietnia 20169 l przez kufir
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Jednej rzeczy zapomnialem obczaić w becie to rocket jumpy. Ktoś to sprawdził? Nie ma rocket jumpów. No ale to nie Quake. Grając w betę czułem się jakbym grał w hybrydę Quake i Unreala i ze strony technicznej - bardziej Unreal. Design taki trochę bardziej Quake. Singiel też ma wyciskać 60 klatek?
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Jednej rzeczy zapomnialem obczaić w becie to rocket jumpy. Ktoś to sprawdził? Nie ma rocket jumpów. No ale to nie Quake. Grając w betę czułem się jakbym grał w hybrydę Quake i Unreala i ze strony technicznej - bardziej Unreal. Design taki trochę bardziej Quake. Singiel też ma wyciskać 60 klatek? Oczywiście, że tak
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l i tu xD Absolutnie genialne w tej wersji! Ja tam po zamkniętej becie odliczam dni do premiery. Sobies słyszymy się 13 maja. Edytowane 9 kwietnia 20169 l przez hellspawn81
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Nie będzie trzeba ich robić, to opcjonalne. Strzelasz zamiast fatallity i jedziesz dalej.
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Beta już za tydzień a tym czasem: Edytowane 10 kwietnia 20169 l przez Zorak
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Wczoraj pojawił mi się patch do bety, prawie 8gb, ktoś wie co to jest?
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Może szykują jakaś niespodziankę? Miały być te same mapy w otwartej becie co ostatnio, ale może jednak dadzą, dwie nowe?
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Może szykują jakaś niespodziankę? Zmienili komentatora na Knapika Edytowane 12 kwietnia 20169 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Cudownie napisane xD "Rządni emocji komputerowcy" - to o nas. "Dwuwymiarowe wycinanki reprezentujące wroga" i "językiem urzędowym jest śrut" - piękne. 8 giga Knapika to by było coś. Albo Fronczewskiego..ech. Marzenia. Ciekawe, czy będą się silić na fabułę w tym nowym, czy jednak popłyną? Liczę gorąco na głowę króliczka pod koniec nowego Dooma. Edytowane 12 kwietnia 20169 l przez mausenberg
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l Czy betę można jakoś ściągnąć wcześniej, czy można pobierać dopiero od piątku?