Skocz do zawartości

Doom

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W singlu wygląda to sto razy lepiej od multi. Miło się patrzy...

Przecież zupełnie inna ekipa robiła singla więc co tu się dziwić.

Ale i tak po becie, czyli po dwóch mapach i trybach kupa ludzi plącząc odwoływała preordery a to o dwóch ekipach robiących multi/kampania można pisać do znudzenia.

Opublikowano (edytowane)

Będzie można wyłączyć podświetlania przeciwników którzy mają mało energii jak i masa innych opcji została dodana. Podczas kampanii już z nie jedna bronią na plecach będzie się śmigało czyli, zupełnie inaczej niż w multiplayerze. Także będzie można sobie ulepszać broń jak i postać. Dodatkowo będzie masa ukrytych pomieszczeń. Także podczas kampanii będzie można się natknąć na specjalne wyzwania.

Edytowane przez Salwador
  • Plusik 3
Opublikowano

Dopiero ten 3 filmik przykul moja uwagę bo level ma fajny klimat.

Opublikowano

Tak beka trochę, że pokazują takie rzeczy przed premierą. Wolałbym sam na to wpaść a nie zaraz pokażą mi 2/3 wszystkich poukrywanych rzeczy. To zabija jednak przyjemność z odkrywania. Fakt mogłem tego nie obejrzeć, zlać na ten filmik ale to nie zmienia faktu, że gra jeszcze nie wyszła normalne, że człowiek chce pooglądać materiały z singla. Zresztą ja tego nie zobaczę a ludzie i tak by o tym gadali...

Opublikowano

Tak beka trochę, że pokazują takie rzeczy przed premierą. Wolałbym sam na to wpaść a nie zaraz pokażą mi 2/3 wszystkich poukrywanych rzeczy. To zabija jednak przyjemność z odkrywania. Fakt mogłem tego nie obejrzeć, zlać na ten filmik ale to nie zmienia faktu, że gra jeszcze nie wyszła normalne, że człowiek chce pooglądać materiały z singla. Zresztą ja tego nie zobaczę a ludzie i tak by o tym gadali...

No ale to trochę oczywiste, że przy takiej grze poukrywają takie easter egi. Obstawiam że gdzieś będą ukryte wejścia do pełnych wersji 1 & 2 DooMa itp...Przy całym entuzjazmie nie sądzę, że ta gra mnie czymś wielkim zaskoczy. Oby fabuła opierała się na spuszczaniu wpi3rdolu demonom, bo w tym wypadku jakaś poważniejsza historia będzie zwykłym fopa jak na tę markę.

Opublikowano

Czekam na pierwsze recki. Wrzucajcie oceny kiedy tylko zaczną się pojawiać. Beta bardzo mi się podobała, ale serio - podziewam się praktycznie wszystkiego. Od 5/10, aż po mocne 8 i 9-tki.

Gość kufir
Opublikowano

No niestety ale jest inna opcja. Może być za krótko za łatwo itp ;)

Opublikowano

Nieważne czy będzie długi czy krótki. Liczy się, żeby do tej gry po prostu chciało się wracać. Z tego co wcześniej plotkowano to kampania spokojnie wystarczy na grubo ponad 10h. Czyli mniej więcej tyle ile trwał Wolfenstein NO. 

Opublikowano

Nie pomyślcie, że jestem jakiś nienormalny, ale śniło mi się, że już grałem takie ciśnienie :D Problem był taki, że nie mogłem ustawić komfortowego sterowania w grze xD 

Co do stopnia trudności, ma być tak jakiś ultra power nightmare więc jak ktoś będzie miał potrzebę zniszczenia sobie życia...;)

• Plusik 1