Nemesis 1 269 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 A mi akurat się urlop zaczyna. Będzie grane. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=FKnoTbg2qtI Edytowane 7 maja 2016 przez Dr.Czekolada Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 gdzie kupić żeby mieć już piątek? Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 8 maja 2016 Opublikowano 8 maja 2016 Ludzie którzy zastanawiają się kiedy mija embargo na recki, niechaj przestaną. Albowiem Bethesda zdecydowała... nie wysyłać kopii recenzenckich wcale. Dzienikarze będą musieli grę kupić jak każdy day one. Nie wiem jak wy chłopaki, ale ja oczekuję GOTY, 10 oskryptowanych melle killów na 10. lol Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 8 maja 2016 Opublikowano 8 maja 2016 Nic mnie nie zdeprymuje przed tą grą. Chyba, że dzień przed premierą autorzy powiedzą, że gra była szeroko zakrojonym żartem i projekt usunięto. Obym w piątek po pracy jak biały człowiek mógł zasiąść do multi. Tylko tyle i aż tyle. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 8 maja 2016 Opublikowano 8 maja 2016 Są posrani ze strachu po krytyce bety. Dmuchają na zimne. Te mele kille przecież można pomijać w całości. Jak singiel będzie słaby pęknie mi serce. No ale nie wierze w taki wariant więc śpię spokojnie. Cytuj
Amer 1 376 Opublikowano 8 maja 2016 Opublikowano 8 maja 2016 Idę o zakład, że skończy się na notach rzędu 6, w porywach 7- na 10. Intuicja (oby nietrafiona). Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 8 maja 2016 Opublikowano 8 maja 2016 6,7 to jeszcze dobre oceny. Poniżej 5 to będzie porażka. Cytuj
MaZZeo 14 188 Opublikowano 8 maja 2016 Opublikowano 8 maja 2016 Ja tam się nie martwię. ID to może nie gwarancja super jakości tak jak kiedyś, ale jakiegoś poziomu można się spodziewać. Liczę na jakość i oceny podobne do Wolfensteina. Z resztą ta gra na materiałach z singla wygląda naprawdę rzetelnie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 maja 2016 Opublikowano 8 maja 2016 Do New Order też podchodzono sceptycznie ale nie ma co się dziwić. Po takim tytule jak RTCW poprzeczka była podniesiona do szczytu, w sumie może i wyższego niż Doom ale i tak udało się Machine Games zrobić porządną kampanię. Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 (edytowane) Wpadła mi właśnie w ręce kopia Doom'a na PS4, więc jak skończę Nathana to odpalę i zdam jakieś pierwsze relacje ze screenami, zupełnie jak z U4 Moje materiały są zawsze otagowane jako spoiler i nigdy nie ujawniam ważnych kwestii gry offem, wiec bez strachu Edytowane 9 maja 2016 przez Graczdari Cytuj
MaZZeo 14 188 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 okej, zaryzykowałem i kupiłem za 239 golda w muve (dodają fajny steelbook), chociaż ciężko mi mówić o ryzyku kiedy zwyczajnie czuję, że gra będzie dobra. A przejdę pewnie ze 2-3 razy dla wszystkich aczików. A co powiedzą recenzenci to mam w ch.uju bo pewnie w zarzutach będę czytał że za dużo się strzela. Nic aż do jesieni nie mam zamiaru kupować, więc nie będę się szczypał. 1 Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 okej, zaryzykowałem i kupiłem za 239 golda w muve (dodają fajny steelbook), chociaż ciężko mi mówić o ryzyku kiedy zwyczajnie czuję, że gra będzie dobra. A przejdę pewnie ze 2-3 razy dla wszystkich aczików. A co powiedzą recenzenci to mam w ch.uju bo pewnie w zarzutach będę czytał że za dużo się strzela. Nic aż do jesieni nie mam zamiaru kupować, więc nie będę się szczypał. Słuszna koncepcja. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 Ja się nie bawię w preordery. Na PS4 będzie taka nagonka na Drejka, że DOOMa kupię z półki sklepowej. Cytuj
MaZZeo 14 188 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 (edytowane) Pre-order to od dawna już nie jest jakieś zabezpieczenie przed ewentualnym wykupieniem gierki tylko zwykłe zamówienie przed premierą. Po co mam płacić w piątek skoro mogę zapłacić już dziś. Edytowane 9 maja 2016 przez MaZZeo Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 No ale skoro to zwykłe zamówienie przed premierą to po co dawać im kasę szybciej? Może zaraz wyjdzie gazetka z jakiejś sieciówki i będzie gdzieś taniej a tu już masz kasę zamrożoną. Cytuj
MaZZeo 14 188 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 No tak, przecież od 239zł tyle odsetek za 3 dni by mi narosło xD Ja wolę jednak steelbook i dostawę za darmo do domu, niż latanie po marketach. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 Kupowanie w sklepie jest oldskulowe i fajne Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 (edytowane) jakby ktos sie zastnawial nad wersja PC, to na Kinguin mozna wyrwac za 106 zl. Edytowane 9 maja 2016 przez easye Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 10 maja 2016 Opublikowano 10 maja 2016 (edytowane) Małe wrażenia z Doom'a. Brzmi to mega dobrze dla mnie - mało "korytarzyka", to cały level jest areną walki The pacing and the way combat happens is honestly a bit weird, and I think that not everyone will enjoy this: you basically expsrol areas that are/feel more or less empty, then you get to certain points and… BAM! you fight like hell. Basically, enemies start spawning around you almost in waves, and you have to survive and kill them all to move on. Mind that you are not constrained in a small area (like a single room), yet the fight happens in a particular (and usually not so small) place, so you will definitely experience a bit of an arena-like feel. In that sense, the E3 demo with the Hell setting is really representative of the whole experience: the level is there at your disposal, and you have to be smart to use it at your advantage: some of the creatures will chase you, other will wait for you, others will keep jumping here and there… And you will have to simply bring mayhem all around, traversing the level at full speed, double jumping all over, hiding for just a couple of seconds inside a grotto, finding power ups and shells that are there to assist you in your massacre. Więcej na: http://wccftech.com/doom-runs-great-xbox-game-features-lot-hidden-secrets/#ixzz48FXN8cCW Edytowane 10 maja 2016 przez Cedric Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 10 maja 2016 Opublikowano 10 maja 2016 Expsrol Mi tam się podoba takie rozwiązanie zamiast korytarzyka. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 10 maja 2016 Opublikowano 10 maja 2016 Znowu jakies ruskie klucze? Nope, promocja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi