Raptor 226 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Małe wrażenia z Doom'a. Brzmi to mega dobrze dla mnie - mało "korytarzyka", to cały level jest areną walki The pacing and the way combat happens is honestly a bit weird, and I think that not everyone will enjoy this: you basically explore areas that are/feel more or less empty, then you get to certain points and… BAM! you fight like hell. Basically, enemies start spawning around you almost in waves, and you have to survive and kill them all to move on. Mind that you are not constrained in a small area (like a single room), yet the fight happens in a particular (and usually not so small) place, so you will definitely experience a bit of an arena-like feel. In that sense, the E3 demo with the Hell setting is really representative of the whole experience: the level is there at your disposal, and you have to be smart to use it at your advantage: some of the creatures will chase you, other will wait for you, others will keep jumping here and there… And you will have to simply bring mayhem all around, traversing the level at full speed, double jumping all over, hiding for just a couple of seconds inside a grotto, finding power ups and shells that are there to assist you in your massacre. Więcej na: http://wccftech.com/doom-runs-great-xbox-game-features-lot-hidden-secrets/#ixzz48FXN8cCW Czyli jest to dokladnie DOOM. Jak ktos ma..., a nie... powiem tak: jak ktos jest fanem CODa, to watpie aby byla to gra dla niego Obstawiam, ze m.in. to jest powod embarga na recki - za duzo../, ehkem fanow CODa by recenzowalo i jeczalo. Calkowicie uzasadnione i sie zgadzam. Z tego co widzialem to gra daje rade i spie (nie)spokojnie do premiery. Jeszcze 3dni i sie okaze Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Dobra, Uncharted ukończone i czas na DOOM'a . Dziwne, że nie ma Day One Patch....przynajmniej mi nic nie wyskakuje. Wieczorem first look Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Skrobnij coś jak tam się prezentuje gierka (single player), chociaż i tak raczej biorę w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Bad News panie i panowie....nie da się zagrać z polskimi napisami. Gramy albo w całości po polsku albo po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 No żeby to była najgorsza rzecz, na prawdę. Graj więc i uspokój tłumy jakimś sprawozdaniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Zadnych spoilerow (i tagow) przed 13tym zwiazanych z SP bo ubije. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Ja bym tylko chciał wiedzieć czy single nie jest kastratem dodanym na siłę do multi tylko żeby było. Bo marketing przed premierą niestety trochę na to wskazywał. Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Nie wiedziałem czy kupować, ale po informacji, że singiel będzie w formie areny i fal przeciwników definitywnie pasuje :\ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Nie wiedziałem czy kupować, ale po informacji, że singiel będzie w formie areny i fal przeciwników definitywnie pasuje :\ CO CO CO CO Skąd to info? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Typ nie ogarnął Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Nie wiedziałem czy kupować, ale po informacji, że singiel będzie w formie areny i fal przeciwników definitywnie pasuje :\ No przefiltrował sobie kolega info Cedrica jakoś dziwnie. Przecież jasno wynika, że założenia względem map maja być jak w oryginalnym Doomie. Słowo Arena = mapa/ level. Nie ma bida rynny jak w codach tylko levele pełne wrogów. Edytowane 10 Maja 2016 przez mausenberg Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Faktycznie, może być, że źle zrozumiałem info Cedrica. Na początku jest opis "idziemy, bam, walka na arenie", a pod koniec, że trzeba przebiec przez level jak najszybciej. Dobra, nie mieszam. Graczdari daj znać jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 No póki co na pewno będą uszczęśliwieni fani oldschoolowych FPS'ów....reszta niekoniecznie Intensywność akcji jest bardzo duża a na wyższym poziomie trudności można się wkur.... :-P Scenariusz........kwestia do przemilczenia Nie wiem czy dzisiaj w erze gier typu CoD czy Battlefield, taki DOOM może się sprzedać zadowalająco, ale zobaczymy. Graficznie jest poprawnie - jeśli ktoś grał w ostatniego Wolfa, to mniej więcej podobne efekty z lepszym oświetleniem i efektami specjalnymi, za to wydajność jest nienaganna. Szersza opinia później + wrzucę gameplay z początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Tak jak piszą poprzednicy - mapa/level = arena Oby, oby tak było. Choć rozwala mnie jak w tym cytacie gość pisze "The pacing and the way combat happens is honestly a bit weird," Ech... współczesne FPS-y jednak straszną krzywdę zrobiły gatunkowi jeżeli chodzi o jego całościowe postrzeganie Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 nie wiem co to pacing, będę grał jak poyeban Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Ja głownie biorę dla singla mam nadzieje ze pozamiata dobrze bo dawno nie grałem w dobra kampanie fps Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 A grałeś w nowego wolfa? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Jasne ze tak wraz z dodatkiem mam ograny <3 ale od tego momentu to mega kaplica jeżeli chodzi o fps Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 No póki co na pewno będą uszczęśliwieni fani oldschoolowych FPS'ów No i gitara bierę, jak to będzie poziom ostatnich Wolfów to będę bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Jak ktoś się boi spojlerów (spojlery w Doomie, lol) niech nie ogląda oczywiście: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ultra nightmare bez checkpointów, nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Po obejrzeniu materiałów można śmiało powiedzieć, że gra zdecydowanie różni się od Dooma 3. Przestronne lokacje, hordy przeciwników, intensywniejsze strzelanie i niestety, brak mrocznego klimatu zaszczucia. Oby tego ostatniego nie zabrakło w przekroju całej kampanii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Jak chcesz mieć taki klimat, skoro charakter gry jest kompletnie inny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Nie jest problemem chyba wtopienie w grę kilku wolniejszych, ciemniejszych elementów, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że kilka takich elementów i tak nie zmieni całościowego klimatu gry? Owszem, jakąś tam "wczuwkę" miał będziesz ale do tej z Dooma 3 to startu nie będzie miało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi