Skocz do zawartości

Doom

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do tego kto już grał:

jeżeli stawiam zdecydowanie na klimat dooma3, czyli akcja ale jednak  skupiona tez czesciowo na klimatyczne zwiedzanie z czytaniem maili, przegladaniem logów i klimatem osaczenia to czy mam czego szukac tutaj?

To według mnie tego DOOM'a powinieneś sobie podarować :)

a to ja pie,rdole taki interes

Opublikowano

Millan obadaj sobie Dead Space'y jeśli jeszcze nie miałeś okazji. Wg mnie robią sprawę z dziennikami/logiem, zwiedzaniem etc lepiej od Dooma. Trójka miała klimacik na początku kiedy mieliśmy co najwyzej pistolecik i szota a z ciemności wyłania się gruby zombie potem robiło się już monotematycznie widząc kolejnego spawnującego się demona.

Jeżeli nowy Doom jest faktycznie staroszkolny to z przjemnością obadam, stare Doomy, Unreale, Quaki, SoF'y, AVP, Wolfy to dla mnie niedoścignione ikony fpsów i żadną grą tego gatunku nie pogardzę.

Opublikowano

Millan obadaj sobie Dead Space'y jeśli jeszcze nie miałeś okazji. Wg mnie robią sprawę z dziennikami/logiem, zwiedzaniem etc lepiej od Dooma. Trójka miała klimacik na początku kiedy mieliśmy co najwyzej pistolecik i szota a z ciemności wyłania się gruby zombie potem robiło się już monotematycznie widząc kolejnego spawnującego się demona.

Jeżeli nowy Doom jest faktycznie staroszkolny to z przjemnością obadam, stare Doomy, Unreale, Quaki, SoF'y, AVP, Wolfy to dla mnie niedoścignione ikony fpsów i żadną grą tego gatunku nie pogardzę.

do

brze trailes bo własnie czegos takiego szukam,  ale wszystkie dead space'y skonczone ;/

Gość _Be_
Opublikowano

Ponoć Lost Planet 3 jest w ten deseń ale też ponoć zalatuje crapem, ale nie grałem to nie wiem. 

Opublikowano

Ja jutro szarża na markety, tradycyjnie. A widzę, że na YT jest oficjalne pierwsze pół h gry... nie rozumiem tego zjawiska. Boją się dawać wersji recenzenckich przed premierą a dają film z gameplayem osoby z połamanymi kciukami... przecież to może zniechęcić potencjalnego niezdecydowanego.

Opublikowano

Ja jutro szarża na markety, tradycyjnie. A widzę, że na YT jest oficjalne pierwsze pół h gry... nie rozumiem tego zjawiska. Boją się dawać wersji recenzenckich przed premierą a dają film z gameplayem osoby z połamanymi kciukami... przecież to może zniechęcić potencjalnego niezdecydowanego.

Właśnie oglądam, wstydzili by się publikować w ogóle taki gameplay. 

Opublikowano

o multi pisałem kiedyś że padaka a teraz po 1h singla:

+ dynamika

+ mroczny design/klimat, chociaż pstrokate kolorki psują trochę efekt

+ fani starego dooma, serious samów powinni być zadowoleni

+ flaki

+ przyjemne strzelanie

+ muzyka!

- monotonia/schematyczność

- zarys fabularny jak poboczny mini quest w borderlands

- tragiczny polski dubbing, równie dobry co w becie

Początkowo jest OK, może się rozkręci.