milan 7 022 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Pytanie do tego kto już grał: jeżeli stawiam zdecydowanie na klimat dooma3, czyli akcja ale jednak skupiona tez czesciowo na klimatyczne zwiedzanie z czytaniem maili, przegladaniem logów i klimatem osaczenia to czy mam czego szukac tutaj? To według mnie tego DOOM'a powinieneś sobie podarować a to ja pie,rdole taki interes Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Millan obadaj sobie Dead Space'y jeśli jeszcze nie miałeś okazji. Wg mnie robią sprawę z dziennikami/logiem, zwiedzaniem etc lepiej od Dooma. Trójka miała klimacik na początku kiedy mieliśmy co najwyzej pistolecik i szota a z ciemności wyłania się gruby zombie potem robiło się już monotematycznie widząc kolejnego spawnującego się demona. Jeżeli nowy Doom jest faktycznie staroszkolny to z przjemnością obadam, stare Doomy, Unreale, Quaki, SoF'y, AVP, Wolfy to dla mnie niedoścignione ikony fpsów i żadną grą tego gatunku nie pogardzę. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 Jak mają być klucze i szukanie wyjść, to ja zmieniam zdanie co do gry na premierę. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 (edytowane) Nienawidzę was, bo jesteście godzinę bliżej do premiery niż ja. SZYBCIEJ..! Edytowane 11 maja 2016 przez Siara_iwj Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Millan obadaj sobie Dead Space'y jeśli jeszcze nie miałeś okazji. Wg mnie robią sprawę z dziennikami/logiem, zwiedzaniem etc lepiej od Dooma. Trójka miała klimacik na początku kiedy mieliśmy co najwyzej pistolecik i szota a z ciemności wyłania się gruby zombie potem robiło się już monotematycznie widząc kolejnego spawnującego się demona. Jeżeli nowy Doom jest faktycznie staroszkolny to z przjemnością obadam, stare Doomy, Unreale, Quaki, SoF'y, AVP, Wolfy to dla mnie niedoścignione ikony fpsów i żadną grą tego gatunku nie pogardzę. do brze trailes bo własnie czegos takiego szukam, ale wszystkie dead space'y skonczone ;/ Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Ponoć Lost Planet 3 jest w ten deseń ale też ponoć zalatuje crapem, ale nie grałem to nie wiem. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 LP3 ? Nie wiem nie podołałem w to grać dłużej strasznie to nudne a wątek fabularny tak nędzny, że aż śmieszny xd Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 LP3 pod wzgledem klimy byl najgorszy w serii, za to z najlepiej dopracowaną mechaniką... Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Ja jutro szarża na markety, tradycyjnie. A widzę, że na YT jest oficjalne pierwsze pół h gry... nie rozumiem tego zjawiska. Boją się dawać wersji recenzenckich przed premierą a dają film z gameplayem osoby z połamanymi kciukami... przecież to może zniechęcić potencjalnego niezdecydowanego. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 u mnie już wysłane U mnie również status wysłano. Tylko jutro przetrwać do 16 w robocie... Cytuj
messer88 6 478 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Ja jutro szarża na markety, tradycyjnie. A widzę, że na YT jest oficjalne pierwsze pół h gry... nie rozumiem tego zjawiska. Boją się dawać wersji recenzenckich przed premierą a dają film z gameplayem osoby z połamanymi kciukami... przecież to może zniechęcić potencjalnego niezdecydowanego. Właśnie oglądam, wstydzili by się publikować w ogóle taki gameplay. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Dziś kończę o drugiej rano, po drodze zahaczam o całodobowe Tesco, gdzie kiedyś stałem w kolejce o północy po GTAV. Obym zdołał dorwać Dooma. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Dziś kończę o drugiej rano, po drodze zahaczam o całodobowe Tesco, gdzie kiedyś stałem w kolejce o północy po GTAV. Obym zdołał dorwać Dooma. Mysle, ze Doom to nie GTAV i bez problemu dostaniesz Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Ja juz mam gierkę u siebie, w nocy mam nadzieje ze chwile uda mi sie pograć Cytuj
Amer 1 371 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Dzielcie się wrażeniami gdy tylko znajdziecie chwilkę. Recek brak, więc bardzo przyda się rzetelne info z pierwszej ręki. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Jeszcze tylko 10 minut! Szkoda, ze pewnie zaraz w kime pojde i tyle z grania bedzie Cytuj
da$io 110 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Korytarz, drzwi, znowu drzwi, duze pomieszczenie i w pyte tałatajstwa, korytarz, drzwi i to samo. To nie jest oldschool tylko zwykla horda z girsów.. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Mi laskawie dopiero update zasysa (nie chcial sie przed polnoca pobrac lol). Nici z nocnego grania. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 (edytowane) Jeszcze dobre 3 godziny... SROGO..! Edytowane 13 maja 2016 przez Siara_iwj 4 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 o multi pisałem kiedyś że padaka a teraz po 1h singla: + dynamika + mroczny design/klimat, chociaż pstrokate kolorki psują trochę efekt + fani starego dooma, serious samów powinni być zadowoleni + flaki + przyjemne strzelanie + muzyka! - monotonia/schematyczność - zarys fabularny jak poboczny mini quest w borderlands - tragiczny polski dubbing, równie dobry co w becie Początkowo jest OK, może się rozkręci. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Czyli fałszywy mesjasz i gra na raz? Czy jednak coś wspaniałego? Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Fabuła wśród minusów? Pierwsze dwa DOOMy miały historię napisaną na kolanie w 5 minut, ale to nie wokół niej kręci się gra. Tutaj jedyna zależność między postaciami to ilość ołowiu potrzeba na ich zabicie. Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Zastanawiam się czy brać jutro tego Dooma ale na razie na nikim chyba szału nie robi. Jak oceniacie w porównaniu do takiego Wolfensteina? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi