Opublikowano 11 maja 20168 l Pytanie do tego kto już grał: jeżeli stawiam zdecydowanie na klimat dooma3, czyli akcja ale jednak skupiona tez czesciowo na klimatyczne zwiedzanie z czytaniem maili, przegladaniem logów i klimatem osaczenia to czy mam czego szukac tutaj? To według mnie tego DOOM'a powinieneś sobie podarować a to ja pie,rdole taki interes
Opublikowano 11 maja 20168 l Millan obadaj sobie Dead Space'y jeśli jeszcze nie miałeś okazji. Wg mnie robią sprawę z dziennikami/logiem, zwiedzaniem etc lepiej od Dooma. Trójka miała klimacik na początku kiedy mieliśmy co najwyzej pistolecik i szota a z ciemności wyłania się gruby zombie potem robiło się już monotematycznie widząc kolejnego spawnującego się demona. Jeżeli nowy Doom jest faktycznie staroszkolny to z przjemnością obadam, stare Doomy, Unreale, Quaki, SoF'y, AVP, Wolfy to dla mnie niedoścignione ikony fpsów i żadną grą tego gatunku nie pogardzę.
Opublikowano 11 maja 20168 l Jak mają być klucze i szukanie wyjść, to ja zmieniam zdanie co do gry na premierę.
Opublikowano 11 maja 20168 l Nienawidzę was, bo jesteście godzinę bliżej do premiery niż ja. SZYBCIEJ..! Edytowane 11 maja 20168 l przez Siara_iwj
Opublikowano 12 maja 20168 l Millan obadaj sobie Dead Space'y jeśli jeszcze nie miałeś okazji. Wg mnie robią sprawę z dziennikami/logiem, zwiedzaniem etc lepiej od Dooma. Trójka miała klimacik na początku kiedy mieliśmy co najwyzej pistolecik i szota a z ciemności wyłania się gruby zombie potem robiło się już monotematycznie widząc kolejnego spawnującego się demona. Jeżeli nowy Doom jest faktycznie staroszkolny to z przjemnością obadam, stare Doomy, Unreale, Quaki, SoF'y, AVP, Wolfy to dla mnie niedoścignione ikony fpsów i żadną grą tego gatunku nie pogardzę. do brze trailes bo własnie czegos takiego szukam, ale wszystkie dead space'y skonczone ;/
Opublikowano 12 maja 20168 l Ponoć Lost Planet 3 jest w ten deseń ale też ponoć zalatuje crapem, ale nie grałem to nie wiem.
Opublikowano 12 maja 20168 l LP3 ? Nie wiem nie podołałem w to grać dłużej strasznie to nudne a wątek fabularny tak nędzny, że aż śmieszny xd
Opublikowano 12 maja 20168 l LP3 pod wzgledem klimy byl najgorszy w serii, za to z najlepiej dopracowaną mechaniką...
Opublikowano 12 maja 20168 l Ja jutro szarża na markety, tradycyjnie. A widzę, że na YT jest oficjalne pierwsze pół h gry... nie rozumiem tego zjawiska. Boją się dawać wersji recenzenckich przed premierą a dają film z gameplayem osoby z połamanymi kciukami... przecież to może zniechęcić potencjalnego niezdecydowanego.
Opublikowano 12 maja 20168 l u mnie już wysłane U mnie również status wysłano. Tylko jutro przetrwać do 16 w robocie...
Opublikowano 12 maja 20168 l Ja jutro szarża na markety, tradycyjnie. A widzę, że na YT jest oficjalne pierwsze pół h gry... nie rozumiem tego zjawiska. Boją się dawać wersji recenzenckich przed premierą a dają film z gameplayem osoby z połamanymi kciukami... przecież to może zniechęcić potencjalnego niezdecydowanego. Właśnie oglądam, wstydzili by się publikować w ogóle taki gameplay.
Opublikowano 12 maja 20168 l Dziś kończę o drugiej rano, po drodze zahaczam o całodobowe Tesco, gdzie kiedyś stałem w kolejce o północy po GTAV. Obym zdołał dorwać Dooma.
Opublikowano 12 maja 20168 l Dziś kończę o drugiej rano, po drodze zahaczam o całodobowe Tesco, gdzie kiedyś stałem w kolejce o północy po GTAV. Obym zdołał dorwać Dooma. Mysle, ze Doom to nie GTAV i bez problemu dostaniesz
Opublikowano 12 maja 20168 l Ja juz mam gierkę u siebie, w nocy mam nadzieje ze chwile uda mi sie pograć
Opublikowano 12 maja 20168 l Dzielcie się wrażeniami gdy tylko znajdziecie chwilkę. Recek brak, więc bardzo przyda się rzetelne info z pierwszej ręki.
Opublikowano 12 maja 20168 l Jeszcze tylko 10 minut! Szkoda, ze pewnie zaraz w kime pojde i tyle z grania bedzie
Opublikowano 12 maja 20168 l Korytarz, drzwi, znowu drzwi, duze pomieszczenie i w pyte tałatajstwa, korytarz, drzwi i to samo. To nie jest oldschool tylko zwykla horda z girsów..
Opublikowano 12 maja 20168 l Mi laskawie dopiero update zasysa (nie chcial sie przed polnoca pobrac lol). Nici z nocnego grania.
Opublikowano 12 maja 20168 l Jeszcze dobre 3 godziny... SROGO..! Edytowane 13 maja 20168 l przez Siara_iwj
Opublikowano 13 maja 20168 l o multi pisałem kiedyś że padaka a teraz po 1h singla: + dynamika + mroczny design/klimat, chociaż pstrokate kolorki psują trochę efekt + fani starego dooma, serious samów powinni być zadowoleni + flaki + przyjemne strzelanie + muzyka! - monotonia/schematyczność - zarys fabularny jak poboczny mini quest w borderlands - tragiczny polski dubbing, równie dobry co w becie Początkowo jest OK, może się rozkręci.
Opublikowano 13 maja 20168 l Fabuła wśród minusów? Pierwsze dwa DOOMy miały historię napisaną na kolanie w 5 minut, ale to nie wokół niej kręci się gra. Tutaj jedyna zależność między postaciami to ilość ołowiu potrzeba na ich zabicie.
Opublikowano 13 maja 20168 l Zastanawiam się czy brać jutro tego Dooma ale na razie na nikim chyba szału nie robi. Jak oceniacie w porównaniu do takiego Wolfensteina?