MaZZeo 14 181 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Właśnie skończyłem gierkę. Miazga. Ile ci to zajęło, jaki poziom? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 (edytowane) MaZZeo - udostępniam Twój gameplay na FB żeby troszkę rozruszać znajomych i zachęcić ich do zainwestowania w grę. Mam nadzieję że nie masz nic przeciwko Świetny szpil, serio. suteq - ile jest poziomów? Końcówka (ostatnie levele, starcia itp) robią robotę? Poziomów jest 12. Ostatnie poziomy są naprawdę świetne jeśli chodzi o walkę, wrogów jest mnóstwo i trzeba wykazać się nie lada zręcznością. Teraz sobie pozbieram znajdźki. @YETI Normal, 12h. Edytowane 15 maja 2016 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Mi pokazuje 14h w game hubie, a jestem zaraz po wyjściu z piekła, szukam klucza do kolejki. Dziwne, nie czuje, żebym tyle grał. To sumuje się z czasem z bety czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 100% prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 (edytowane) Jaka nuta Edytowane 15 maja 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 100% prawdy Tyczy sie tylko Dooma Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Na ultra violence trzeba ukończyć całą grę na jednym posiedzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 (edytowane) Zwykła akcja z wczoraj: W słuchawkach akurat leci ten fragment: https://youtu.be/Dw223-FK-Fw?t=27m10s = ROZPYERDOL UMYSŁU Edytowane 15 maja 2016 przez Sobies Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Jak ty mozesz grac z polskim dubbingiem to ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Jak ty mozesz grac z polskim dubbingiem to ja nie wiem Ja go nie słyszę na słuchawkach jak puszczam muzę na spotify. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Ja przełączyłem sobie na PL i najzwyczajniej w świeci idzie się przyzwyczaić. Dubbing i tak nie jest zły w porównaniu do kaszany z Dooma 3 gdzie co drugą postać grał ten sam typ. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 najbardziej wkur.wiające demony to te takie 'co biegają jak dzik', no nie da się tego zaje.bać normalnie ;/ I te latające kule. ;/ @koval Też Cie to wkurzyło, że po pokonaniu bossa oczywiście się odrodził jakby twórcy chcieli jak najdłużej przedłużyć rozgrywkę? Pokonałem przed chwilą drugiego bossa, znacznie słabszego w projekcie. Cyberdemon to jednak było coś. 11 misja za mną, a podobno jest 13, ale to już jutro. Dzisiaj dam konsoli odpocząć. Jakbym wiedzial, ze tak bedzie to zamiast skakac jak po(pipi)any na skakance bo out of AMMO w BFG to bym zachowal te 3 strzaly no skur.wysyn, ledwo ubiłem a on wstaje xD Ja tam ładowałem do niego z kosiarki i rakietnicy na przemian. Ew. BFG jak wpadł chociaż jeden strzał. jaka jest wasza ulubiona broń? U mnie chyba machine gun, dźwięk na słuchawkach to poezja a te mini rakietki mają fajne działanie. combo shotgun/potrójna seria i plasma/strzał ogłuszający, teraz już przy końcówce to rakietnica i kosiara Jak ty mozesz grac z polskim dubbingiem to ja nie wiem E tam, na szczęście może są ze dwa momenty gdzie trzeba słuchać bo gra nas zmusza a tak to nie zwracam uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Glass Cannon sie sprawdza calkiem dobrze na kazdego bossa (zwlaszcza z chargem) Idealna na 2giego Bossa z shieldem - jak go spusci i juz gotowa luta w ryj Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 A jak wypada spolszczenie? Na trailerach brzmiało to nieco komicznie, a dziś trochę pograłem i nawet nieźle to wyszło. Nic mnie nie drażniło nawet. Może to wina Sony i ich lokalizacji, bo pomału przyzwyczajam się, że każdą kupioną grę, mam po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Pojawiła się pierwsza recka wersji na XO - AttackoftheFanboy 4/5 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 A jak wypada spolszczenie? Na trailerach brzmiało to nieco komicznie, a dziś trochę pograłem i nawet nieźle to wyszło. Nic mnie nie drażniło nawet. Może to wina Sony i ich lokalizacji, bo pomału przyzwyczajam się, że każdą kupioną grę, mam po polsku. W becie to był dramat, teraz gram od początku po ang i się boję sprawdzać pl wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 A jak wypada spolszczenie? Na trailerach brzmiało to nieco komicznie, a dziś trochę pograłem i nawet nieźle to wyszło. Nic mnie nie drażniło nawet. Może to wina Sony i ich lokalizacji, bo pomału przyzwyczajam się, że każdą kupioną grę, mam po polsku. W becie to był dramat, teraz gram od początku po ang i się boję sprawdzać pl wersji. Na prawdę nie jest tak źle. To znaczy na multi dalej "zepsuj zabawa" na wesoło, ale w singlu te kilka dialogów/ monologów na razie krzywdy uszom nie robi. W dziennikach i opisach do czytania jakieś kwiatki widziałem ale bez większej szkody dla sensu. Ludzie są już uprzedzeni do wersji polskiej ale obiektywnie to takie 4 z minusem. Co do typa, który jest narratorem w multi i jednocześnie tym głosem z singla - jego beznamiętna "Ivonowatość" ma sens jak dla mnie. Chłodne AI po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Co do dzienników i innych znajdziek czytanek co tu znajdujemy, zazwyczaj jak w coś gram to chętnie sobie czytam takie rzeczy - tutaj po prostu mi się nie chce, za bardzo mnie to odrywa chyba od GOTY młócenia demonów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Kampania ukonczona. Jestem bardzo zadowolony z czasu spedzonego przy konsoli, a i bylo go w sam raz. Fabularnie, wizualnie, dzwiekowo MIODZIO! Zacny arsenal giwer i egzekucji. Odpowiednie tempo gry (wymuszane nawet - inaczej RIP no chyba, ze ktos gra na easy to moze tam nie trzeba sie ruszac i mozna jak ciamajda ala COD grac). Jak dla mnie 9.5/10 za SP - dostalem dokladnie to co chcialem z odrobina malutkich niedociagniec. Teraz pozostal MP i reszta znajdek do odblokowania. Bylem troche zaskoczony poziomem trudnosci bossow, bo bylo tylko coraz latwiej. Tak sie robi REBOOT serii (chociaz w sumie rownie dobrze to mogla by byc kontynuacja oryginalnej 1ki i 2ki). Goraco polecam gierke kazdemu (troche bardziej wymagajacemu) kto lubi FPSy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Ile mniej więcej zajęło Ci pierwsze podejście? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Oj ciezko powiedziec, bo przez 3/4 gry 'tracilem duzo czasu' na znajdzki. Tak z 10-12h na Hurt me Plenty. Jesli chodzi o FPSy to mam dluuugie doswiadczenie z nimi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 (edytowane) I faktycznie jest betonowe 60 klatek nawet przy największych zadymach? Intensywność akcji w ogóle nie spada? Na jakiej konsoli ogrywałeś czy może na PC? Edytowane 15 maja 2016 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Gralem na XO. Countera klatek w oku nie mam, ale moze raz widzialem jakby lekko spowolnilo doslownie na sekunde. Ogolnie gra wydaje sie trzymac te 60 fps. Sam (sprytny) design miejscowek gdzie jest najwieksza zadyma nie pozwala na to za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 No w sumie ten pad do strzelanek jest idealny. Sam się zastanawiam którą wersję gry wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi