Skocz do zawartości

Doom

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Gość suteq

MaZZeo - udostępniam Twój gameplay na FB żeby troszkę rozruszać znajomych i zachęcić ich do zainwestowania w grę. Mam nadzieję że nie masz nic przeciwko :) Świetny szpil, serio.

suteq - ile jest poziomów? Końcówka (ostatnie levele, starcia itp) robią robotę?

Poziomów jest 12. Ostatnie poziomy są naprawdę świetne jeśli chodzi o walkę, wrogów jest mnóstwo i trzeba wykazać się nie lada zręcznością.

Teraz sobie pozbieram znajdźki. :)

@YETI

Normal, 12h. 

Edytowane przez suteq

najbardziej wkur.wiające demony to te takie 'co biegają jak dzik', no nie da się tego zaje.bać normalnie ;/ I te latające kule. ;/

@koval

Też Cie to wkurzyło, że po pokonaniu bossa oczywiście się odrodził jakby twórcy chcieli jak najdłużej przedłużyć rozgrywkę? Pokonałem przed chwilą drugiego bossa, znacznie słabszego w projekcie. Cyberdemon to jednak było coś. 11 misja za mną, a podobno jest 13, ale to już jutro. Dzisiaj dam konsoli odpocząć. :D

Jakbym wiedzial, ze tak bedzie to zamiast

skakac jak po(pipi)any na skakance bo out of AMMO w BFG to bym zachowal te 3 strzaly

no skur.wysyn, ledwo ubiłem a on wstaje xD Ja tam ładowałem do niego z kosiarki i rakietnicy na przemian. Ew. BFG jak wpadł chociaż jeden strzał.

jaka jest wasza ulubiona broń? U mnie chyba machine gun, dźwięk na słuchawkach to poezja a te mini rakietki mają fajne działanie.

combo shotgun/potrójna seria i plasma/strzał ogłuszający, teraz już przy końcówce to rakietnica i kosiara

Jak ty mozesz grac z polskim dubbingiem to ja nie wiem :bad:  :chicken:

E tam, na szczęście może są ze dwa momenty gdzie trzeba słuchać bo gra nas zmusza a tak to nie zwracam uwagi

A jak wypada spolszczenie? Na trailerach brzmiało to nieco komicznie, a dziś trochę pograłem i nawet nieźle to wyszło. Nic mnie nie drażniło nawet. Może to wina Sony i ich lokalizacji, bo pomału przyzwyczajam się, że każdą kupioną grę, mam po polsku.

W becie to był dramat, teraz gram od początku po ang i się boję sprawdzać pl wersji. 

A jak wypada spolszczenie? Na trailerach brzmiało to nieco komicznie, a dziś trochę pograłem i nawet nieźle to wyszło. Nic mnie nie drażniło nawet. Może to wina Sony i ich lokalizacji, bo pomału przyzwyczajam się, że każdą kupioną grę, mam po polsku.

W becie to był dramat, teraz gram od początku po ang i się boję sprawdzać pl wersji. 

Na prawdę nie jest tak źle. To znaczy na multi dalej "zepsuj zabawa" na wesoło, ale w singlu te kilka dialogów/ monologów na razie krzywdy uszom nie robi. W dziennikach i opisach do czytania jakieś kwiatki widziałem ale bez większej szkody dla sensu. Ludzie są już uprzedzeni do wersji polskiej ale obiektywnie to takie 4 z minusem. Co do typa, który jest narratorem w multi i jednocześnie tym głosem z singla - jego beznamiętna "Ivonowatość" ma sens jak dla mnie. Chłodne AI po prostu.

Kampania ukonczona.

Jestem bardzo zadowolony z czasu spedzonego przy konsoli, a i bylo go w sam raz.

Fabularnie, wizualnie, dzwiekowo MIODZIO!

Zacny arsenal giwer i egzekucji. Odpowiednie tempo gry (wymuszane nawet - inaczej RIP no chyba, ze ktos gra na easy to moze tam nie trzeba sie ruszac i mozna jak ciamajda ala COD grac).

Jak dla mnie 9.5/10 za SP - dostalem dokladnie to co chcialem z odrobina malutkich niedociagniec.

Teraz pozostal MP i reszta znajdek do odblokowania.

Bylem troche zaskoczony poziomem trudnosci bossow, bo bylo tylko coraz latwiej.

Tak sie robi REBOOT serii (chociaz w sumie rownie dobrze to mogla by byc kontynuacja oryginalnej 1ki i 2ki).

Goraco polecam gierke kazdemu (troche bardziej wymagajacemu) kto lubi FPSy.

• Plusik 2