Skocz do zawartości

Doom

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Gość suteq
Opublikowano (edytowane)

MaZZeo - udostępniam Twój gameplay na FB żeby troszkę rozruszać znajomych i zachęcić ich do zainwestowania w grę. Mam nadzieję że nie masz nic przeciwko :) Świetny szpil, serio.

suteq - ile jest poziomów? Końcówka (ostatnie levele, starcia itp) robią robotę?

Poziomów jest 12. Ostatnie poziomy są naprawdę świetne jeśli chodzi o walkę, wrogów jest mnóstwo i trzeba wykazać się nie lada zręcznością.

Teraz sobie pozbieram znajdźki. :)

@YETI

Normal, 12h. 

Edytowane przez suteq
Opublikowano

najbardziej wkur.wiające demony to te takie 'co biegają jak dzik', no nie da się tego zaje.bać normalnie ;/ I te latające kule. ;/

@koval

Też Cie to wkurzyło, że po pokonaniu bossa oczywiście się odrodził jakby twórcy chcieli jak najdłużej przedłużyć rozgrywkę? Pokonałem przed chwilą drugiego bossa, znacznie słabszego w projekcie. Cyberdemon to jednak było coś. 11 misja za mną, a podobno jest 13, ale to już jutro. Dzisiaj dam konsoli odpocząć. :D

Jakbym wiedzial, ze tak bedzie to zamiast

skakac jak po(pipi)any na skakance bo out of AMMO w BFG to bym zachowal te 3 strzaly

no skur.wysyn, ledwo ubiłem a on wstaje xD Ja tam ładowałem do niego z kosiarki i rakietnicy na przemian. Ew. BFG jak wpadł chociaż jeden strzał.

jaka jest wasza ulubiona broń? U mnie chyba machine gun, dźwięk na słuchawkach to poezja a te mini rakietki mają fajne działanie.

combo shotgun/potrójna seria i plasma/strzał ogłuszający, teraz już przy końcówce to rakietnica i kosiara

Jak ty mozesz grac z polskim dubbingiem to ja nie wiem :bad:  :chicken:

E tam, na szczęście może są ze dwa momenty gdzie trzeba słuchać bo gra nas zmusza a tak to nie zwracam uwagi

Opublikowano

A jak wypada spolszczenie? Na trailerach brzmiało to nieco komicznie, a dziś trochę pograłem i nawet nieźle to wyszło. Nic mnie nie drażniło nawet. Może to wina Sony i ich lokalizacji, bo pomału przyzwyczajam się, że każdą kupioną grę, mam po polsku.

Gość _Be_
Opublikowano

Pojawiła się pierwsza recka wersji na XO - AttackoftheFanboy 4/5

Opublikowano

A jak wypada spolszczenie? Na trailerach brzmiało to nieco komicznie, a dziś trochę pograłem i nawet nieźle to wyszło. Nic mnie nie drażniło nawet. Może to wina Sony i ich lokalizacji, bo pomału przyzwyczajam się, że każdą kupioną grę, mam po polsku.

W becie to był dramat, teraz gram od początku po ang i się boję sprawdzać pl wersji. 

Opublikowano

W becie to był dramat, teraz gram od początku po ang i się boję sprawdzać pl wersji. 

Na prawdę nie jest tak źle. To znaczy na multi dalej "zepsuj zabawa" na wesoło, ale w singlu te kilka dialogów/ monologów na razie krzywdy uszom nie robi. W dziennikach i opisach do czytania jakieś kwiatki widziałem ale bez większej szkody dla sensu. Ludzie są już uprzedzeni do wersji polskiej ale obiektywnie to takie 4 z minusem. Co do typa, który jest narratorem w multi i jednocześnie tym głosem z singla - jego beznamiętna "Ivonowatość" ma sens jak dla mnie. Chłodne AI po prostu.

Opublikowano

Kampania ukonczona.

Jestem bardzo zadowolony z czasu spedzonego przy konsoli, a i bylo go w sam raz.

Fabularnie, wizualnie, dzwiekowo MIODZIO!

Zacny arsenal giwer i egzekucji. Odpowiednie tempo gry (wymuszane nawet - inaczej RIP no chyba, ze ktos gra na easy to moze tam nie trzeba sie ruszac i mozna jak ciamajda ala COD grac).

Jak dla mnie 9.5/10 za SP - dostalem dokladnie to co chcialem z odrobina malutkich niedociagniec.

Teraz pozostal MP i reszta znajdek do odblokowania.

Bylem troche zaskoczony poziomem trudnosci bossow, bo bylo tylko coraz latwiej.

Tak sie robi REBOOT serii (chociaz w sumie rownie dobrze to mogla by byc kontynuacja oryginalnej 1ki i 2ki).

Goraco polecam gierke kazdemu (troche bardziej wymagajacemu) kto lubi FPSy.

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

I faktycznie jest betonowe 60 klatek nawet przy największych zadymach? Intensywność akcji w ogóle nie spada? Na jakiej konsoli ogrywałeś czy może na PC?

Edytowane przez Nemesis
Opublikowano

Gralem na  XO. Countera klatek w oku nie mam, ale moze raz widzialem jakby lekko spowolnilo doslownie na sekunde. Ogolnie gra wydaje sie trzymac te 60 fps.

Sam (sprytny) design miejscowek gdzie jest najwieksza zadyma nie pozwala na to za bardzo.