Skocz do zawartości

Doom

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak skończycie już grać w single'a to zamierzacie grać na multi, czy od razu gra do żyda? Trochę smutno samemu tępić przeciwników. Ja przez weekend już 82 ranga (wiem, dziwnie to brzmi, ale rangi wpadają jak szalone), 10 godzin na liczniku i gdyby nie praca to grałbym non stop :)

A tak w ogóle to polecam też zajrzeć na Snapmap. Może nie jesteście tego świadomi, ale ta opcja ujawnia, że wraz z Doom'em mamy naprawdę ciekawy edytor. Pierwsi autorzy już całkiem fajne poziomy porobili. Jest sporo poziomów na zasadzie "przetrwaj fale wrogów" w 4 os. coop. Tak więc jak ogracie singla to dawajcie znać. 

Opublikowano (edytowane)

Ja się bankowo pobawię w MP, bo beta mi całkiem podeszła. Wygląda też że multi będzie długo wspierane patrząc na takiego season passa do Dooma którego zawartość to tylko MP dodatki właśnie. 

@Sobies - Ty w ogóle nie sprawdzasz singla czy już skończyłeś kampanię?

Edytowane przez messer88
Opublikowano

Ostatni boss napsuł mi krwi, chyba z godzinę się z nim tłukłem za średnim poziomie trudności :obama:

Giera pękła w 10.5h według One, ponad 2700 wysłanych... do piekła? Z tego 700 glory kills.

Podsumowując singla

SZTOS NIEMIŁOSIERNY

Gość suteq
Opublikowano (edytowane)

Lol serio? Godzinę? Przecież on tylko na początku wydaje się trudny. U mnie poszedł za 3 razem, straciłem na niego jakieś 10 minut. :P

Już drugi boss bardziej mi napsuł krwi. . 

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Jak skończycie już grać w single'a to zamierzacie grać na multi, czy od razu gra do żyda? Trochę smutno samemu tępić przeciwników. Ja przez weekend już 82 ranga (wiem, dziwnie to brzmi, ale rangi wpadają jak szalone), 10 godzin na liczniku i gdyby nie praca to grałbym non stop :)

Takich gier jak ta ja nie sprzedaje. Zostawiam i dla multi i dla singla. Te rangi za szybko idą.

Opublikowano

Takich gier jak ta ja nie sprzedaje. Zostawiam i dla multi i dla singla. Te rangi za szybko idą.

Co do rang to całkowita racja. Właśnie przed chwilą widziałem typa z 265 rangą  :shok: Ogólnie ja mam tak zazwyczaj, że 1 mecz = +1 ranga.

Opublikowano

A to nie ma jakis 'generacji'? Widzialem jakies "I" i "II" przy lvlach.

Zgadza się. Po przekroczeniu 50 rangi pojawia się ( I ) przy randze. Tak więc automatycznie jak ktoś ma powiedzmy 15 ( V ) to można powiedzieć, że to 265 :)

Opublikowano

To uczucie kiedy pilka przeciwnika leci w strone kosza po zwycieski punkt, a ty ja na chama wyciagasz i w(pipi)ujesz im rzut za 3 pkt wygrywajac mecz [vide ostatnia akcja] :fsg::banderas::obama:

I to byl moj drugi mecz w multi xD ciekawe jak bedzie dalej.

• Plusik 1
Gość kufir
Opublikowano

A w tym edytorze nie można robić poziomów do Single player ? :) :)

Opublikowano

Też słyszałem opinie że grafika jest słaba, ci ślepcy powinni być wychłostani za takie texty. Może nie wbija w fotel ale napewno nie jest słaba.

Opublikowano

Fachowcy od grania w grafikę... Gra jest pięknie zaprojektowana, różnorodna na poszczególnych etapach i nienachalnie nawiązuje wieloma elementami do klasyka. Gadanie o słabej grafice to zwykła złośliwość.