Sobies 173 Opublikowano 22 maja 2016 Opublikowano 22 maja 2016 Wybitny opis MaZZeo, pomimo faktu, że opisuje jedynie single'a Dziś z easye zagraliśmy w drużynie i był pogrom totalny. Boję się pomyśleć jakby dorwał z 4/5 osobową ekipę na taki mecz Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 22 maja 2016 Opublikowano 22 maja 2016 Pierwszy raz w zyciu zgadzam sie z Mazzeo w temacie o gierce :F Skolowales sobie na XO? Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 22 maja 2016 Opublikowano 22 maja 2016 Tak panowie zachwalacie, ze chyba po skończeniu U4 łapię za Dooma. Brakuje mi mięsistego fpsa, a tu wydaje się być wszystko, co trzeba. Gra ktoś w multi na PC? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 22 maja 2016 Opublikowano 22 maja 2016 Pierwszy raz w zyciu zgadzam sie z Mazzeo w temacie o gierce :F Skolowales sobie na XO? Na xO tylko EXy Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 22 maja 2016 Opublikowano 22 maja 2016 Jak ktoś gra w Multi to z chęcią dolacze Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 22 maja 2016 Opublikowano 22 maja 2016 MaZZeo, to że Doom będzie mielił suty, rozszczelniał kask i bronował glacę w singlu zapowiadało się od dawna i - sądząc nie tylko z Twojej recki - się to bez wątpienia ziściło. Ale nie powiesz mi,że w Multi jest to taki sam wygrzew, rozcurwiator wszechświatów jak w singlu, no chyba że beta to w rzeczywistości była pre pre pre alfa i przez kilka miechów do premiery udało się specom z ID wszystko naprostować to co w owej pre pre pre alfie nie do końca wyszło. I tak...nie wierzę,że D>H5, no chyba ze mówimy tylko o rozgrywce singlowej... Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 maja 2016 Opublikowano 22 maja 2016 a widziałeś w poście bym cokolwiek wspomniał o multi? Oczywiście że chodzi tylko o singiel. Mutiplayera zaraz odpalę, ale beta mnie nie porwała w ogóle. 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 22 maja 2016 Opublikowano 22 maja 2016 a widziałeś w poście bym cokolwiek wspomniał o multi? Oczywiście że chodzi tylko o singiel. Mutiplayera zaraz odpalę, ale beta mnie nie porwała w ogóle. Oczywiście,że nie widziałem, ale wolałem się upewnić. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 22 maja 2016 Opublikowano 22 maja 2016 Pierwszy raz w zyciu zgadzam sie z Mazzeo w temacie o gierce :F Skolowales sobie na XO? Na xO tylko EXy Ogarnij Dooma i na XO to pogramy Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 maja 2016 Opublikowano 22 maja 2016 Gram i ja. Gra super na razie 4 misje za mną bo staram się sekrety znajdować. Polecam ulepszenie zbroi co powoduje wibracje pada blisko sekretu. Dla mnie doom to takie samo pozytywne zaskoczenie jak nowy wolf 2 lata temu. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 Był świetny Wolf, jest wybitny DOOM, to pora na wstrząsającego QUAKE? :potter: http://www.ppe.pl/news/43787/oferty-pracy-zenimax-zdradzaja-ze-id-software-moze-przygotowywac-nowa-odslone-serii-quake.html Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 a widziałeś w poście bym cokolwiek wspomniał o multi? Oczywiście że chodzi tylko o singiel. Mutiplayera zaraz odpalę, ale beta mnie nie porwała w ogóle. Ustaw sobie w loadoucie Burst Rifle i Combat Shotguna to Cię porwie. Obu giwer nie było w becie. Pierwsza jest jak BR z Halo, druga ma za(pipi)isty granatnik. Do tego granat ręczny i rządzisz. No i bumper jumper na padzie, na czym grałeś w SP? Obstawiam, że na tym właśnie. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 Troszke wczoraj gralismy z Ukyem i Easyem i byla totalna dominacja randomow. Pyklem nawet montazyk, nie moge sie oderwac od tego multi. Szkoda ze w bete nie gralem bo teraz nie mam porownania, a o dziwo czytalem sporo opinii ze pazdzierz. Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 Shotguny to powinny być pierwsze bronie do osłabienia w patchu. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 Przeciez to byla dominujaca bron w kazdym Doomie Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 Gracie dzisiaj? Jakby co jestem teraz, do około 22. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 W closed beta i alfa ci co grali byli zgodni że jest fun nagle po open wielki ból dupy o zasięgu Muzułmańskich uchodźców że klon halo i cod i że w ogóle gó.wno obesrane. Moim zdaniem jeden za drugim powtarzali i do dzisiaj są tacy, co myślą że gra jest słaba, bo tak przeczytali na steamie. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 Miewacie takiego irytującego buga w multi? Gra normalnie leci, nic się dziwnego nie dzieje i nagle (pipi) - wywala mnie do zakładki z której nie można wyjść inaczej jak przez "opuść grę"... w tle widzę jak się timejty odradzają http://postimg.org/image/93zm10ia3/ Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 a widziałeś w poście bym cokolwiek wspomniał o multi? Oczywiście że chodzi tylko o singiel. Mutiplayera zaraz odpalę, ale beta mnie nie porwała w ogóle. Ustaw sobie w loadoucie Burst Rifle i Combat Shotguna to Cię porwie. Obu giwer nie było w becie. Pierwsza jest jak BR z Halo, druga ma za(pipi)isty granatnik. Do tego granat ręczny i rządzisz. No i bumper jumper na padzie, na czym grałeś w SP? Obstawiam, że na tym właśnie. grałem na bumper jumper 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Niech ktoś mi wytłumaczy o co chodzi. Zrobiłem wszystkie sekrety w pierwszych 6 misjach z Mission Select później dałem continiue w Campaign i... Wracając do Campaign straciłem cały progress z Mission Select. Mam wszystkie figurki ale straciłem sekrety w Progressie. (pipi) co to ma być? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Ktoś grał albo gra na nightmare? jak z poziomem trudności, sporo większy niż ultra violence? zastanawiam się czy robić kolejny playthrough żeby zdobyć normalnie wszystkie achievementy czy bawić się w mission select na ultra violence Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Ja grałem i polecam. Jak się otrzaskałeś na ultra violence to pewnie będzie już lżej ale są momenty bardzo ciężkie no przynajmniej dla mnie były. Trzeba grać bardziej taktycznie chociaż pewnie to śmiesznie brzmi w odniesieniu do gry jak Doom ;-) Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 25 maja 2016 Opublikowano 25 maja 2016 Ktos sie pisze dzisiaj na mielenie ludzi w multi z shotguna? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi