Gość kufir Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 A ja musze przyznać że w oczekiwaniu na tego pięknego Doom'a (czekam aż stanieje bo budżet domowy ograniczony) dopaliłem Doom 3 BFG na PS3 no i ... dobre to jest Słuchawki i jest MOC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 388 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 Mogę z wyboru leveli pozbierać wszystkie sekrety i udoskonalenia do pucharków? Jak odblokować ultra koszmar? Przechodziłem najpierw na normalu Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 Tak możesz dozbierać znajdźki i resztę rzeczy poprzez wybór chaptera. Przejście gry na jakimkolwiek poziomie trudności powinno Ci odblokować ultra nightmare. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 388 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 (edytowane) Po przejściu gry mam trzy do wyboru, gdzie normal widnieje jako "dowal mi", którym z kolei powinien być ultra koszmar? 4,5? Edytowane 25 maja 2016 przez Wesker Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 To zacznij nową grę w sensie od nowego sejwa, nightmare i ultra nightmare mimo że są na czerwono to możesz je wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2016 Dumnie reprezentujemy FPE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Szkoda że podczas zadymy w Doomie nie dali bonusowo tego: https://www.youtube.com/watch?v=OinLxusNRsk Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Ponoć ID szuka nowych pracowników żeby dłubać przy Doomie i Quake'u (?). Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 388 Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Quake na horyzoncie nowy więc pewnie do tego projektu szukają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 No i w Doomie wbita Teraz tylko multiplayer i snapmap, ktorym sie swoja droga troche pobawilem i jest lepiej niz przypuszczalem, mapy od spolecznosci sa za(pipi)iste, odwzorowywanie klasycznych leveli ze starych doomow, sa tez dosc ciekawe pomysly na sama rozgrywke w tej formule np hodowanie demonow (xdd), tower defense gdzie musisz bronic punktu i demony maja na ciebie wybite czy nawet klasyczna horda etc. Polecam sprawdzic kilka mapek. Ktos sie pisze na weekend do rozdupcania randomow w multi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 27 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2016 Z niedzieli na poniedziałek mogę się pobawić. Ale ja słaby jestem w multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 Wczoraj skonczylem gre, dzisiaj odpalilem pierwszy etap zeby dozbierac brakujace sekrety ale pomimo wyczyszczenia calej mapy caly czas mam jeden ? na szaro Cos, ktos? Czy to trzeba jednak caly etap za jednym zamachem wyczyscic? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 no to musiales cos opuscic, miazga jak sekrety sa poukrywane w drugim etapie chyba z godzine siedzialem i szukalem wszystkich xD w pozniejszych etapach odpuscilem nachalne samodzielne szukanie, zrobi sie je za drugim razem na spokojnie, mam nadzieje ze obejdzie sie bez poradnika Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 Ok juz mam XD Okazalo sie ze trzeba bylo skoczyc od tylu, a ja skoczylem z przodu i mi nie zaliczylo Ja perdole, gierki video <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 A ja cisnę sekrety do oporu, przy pierwszym przechodzeniu, a jak już nie daję rady wtedy mapka, tym sposobem mam nabite z 18h po 6 misjach. Kampania na 40h rukwo xD Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 Ja tez duza wiekszosc mam wyczyszczona z sekretow i challengy ale zawsze sie przeoczylo to i owo I jeszcze dochodzi nabijanie run i rozwijanie broni Mesjasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 455 Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 Bez poradnika szans nie widzę - jestem w trzeciej misji, a nie znalazłem żadnego sekretu, choć na razie jaram się tylko strzelaniem i akcją (choć widziałem raz wysoko figurkę Marine - to sekret? nie bardzo wiedziałem, jak tam dotrzeć). W każdym razie nie dość, że gierka wygląda, śmiga i brzmi jak marzenie, to jeszcze ma taka długą kampanię - nareszcie porządny FPS na tej generacji (będzie już drugi, po Wolfie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 No ja jak robilem platyne to do niektorych sekretow musialem wziac poradnik, choc potem sie okazalo ze sekrety nie sa potrzebne do platyny, tylko znajdzki, ktore nomen omen mozna latwo znalezc jak ma sie zaktualizowana mape. Wczoraj swoja droga znowu gralismy w multi do 2ej w nocy, przez te (pipi)ana gierke sie nie wysypiam Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 Do drugiej xD ja do 5 grałem w Soul Harvest z randomami xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 Mesjasz i to dlaczego? Bo w końcu pozwolili nam GRAĆ w GRĘ. Kur.wa panowie co za czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 455 Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 No niestety, teraz chwali się developerów i stawia im pomniki za zagrania i rozwiązania, które kiedyś były normą/obowiązkiem. Tyle dobrego, że są jeszcze tacy, którzy mają jaja te rzeczy wprowadzać, ku uciesze takich starych dziadów, jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 388 Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 To trofi za ultra koszmar wpadło za drugim razem a żeby było śmieszniej ubili mnie na sam koniec . Fajny patent z hełmami poległych innych graczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 455 Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 A ja cisnę sekrety do oporu, przy pierwszym przechodzeniu, a jak już nie daję rady wtedy mapka, tym sposobem mam nabite z 18h po 6 misjach. Kampania na 40h rukwo xD Ja zacząłem od nowa, bo dopiero w trzeciej misji odkryłem, że na mapie zaznaczone są sekrety Oczywiście co innego wiedzieć, gdzie są, a co innego umieć je znaleźć, ale próbuję - na razie ambitnie wyczyściłem dwie misje - dzięki temu też będę miał całkiem długą kampanię Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 Miałem podobnie, czasami żeby się dostać do jakiejś znajdźki to się dobrze trzeba było nakombinować. Wajchy do leveli z klasycznego Dooma też nieźle poukrywane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 455 Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 Wajchy do leveli z klasycznego Dooma też nieźle poukrywane. Pierwszą znalazłem przy pomocy YouTube, bo nawet nie wiedziałem o co chodzi. Teraz już wiem, czego szukać więc staram się sam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi