messer88 6 429 Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 No ja tak samo, z 3 razy zwiedzałem pierwszy poziom tam i z powrotem na marne, a nie odkryty fragment na mapie nie dawał mi spokoju. Jak celujesz w platynę to wszystkie sekrety nie są wymagane do odkrycia, a punktów do apgrejdów broni jest więcej niż potrzeba - pominąłem chyba 4-5 sekretów a i tak mając wszystkie bronie na full miałem 10 wolnych punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 Oczywiście, że celuję w platynę, ale i tak chętnie zobaczę wszystko, co twórcy mają mi do zaoferowania - mam zamiar zajrzeć w każdy kąt i znaleźć wszystkie sekrety (choć pewnie bez YT w niektórych przypadkach się nie obejdzie). W każdym razie ta gierka jest genialna. Przy całym szacunku dla Uncharted 4 - tu przynajmniej gram i czuję się jak gracz - tam zbyt często byłem widzem. Jak na razie to dla mnie gra roku No i zginął ktoś wpadając do lawy? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 Trzy misje przeszedłem i jakoś tak gra mi nie podeszła. Jak zwykle po tylu pozytywnych zachwytach na forum, podszedłem do gry, jakbym zasiadał do czegoś GOTY. A tu gra mi się średnio:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 A ja właśnie po trzech misjach się zakochałem Takich gier mi teraz trzeba, żebym odzyskał wiarę w tą generację bubli i pospiesznie wydawanych półproduktów (nawet same konsole się wpisały w ten schemat). Dopracowana, wciągająca, śliczna, oldschoolowo grywalna, szybka, dynamiczna... Praktycznie ideał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 No, po obu ostatnich Wolfach to jedyny dobry FPS co się pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 A ja cisnę sekrety do oporu, przy pierwszym przechodzeniu, a jak już nie daję rady wtedy mapka, tym sposobem mam nabite z 18h po 6 misjach. Kampania na 40h rukwo xD Ja zacząłem od nowa, bo dopiero w trzeciej misji odkryłem, że na mapie zaznaczone są sekrety Oczywiście co innego wiedzieć, gdzie są, a co innego umieć je znaleźć, ale próbuję - na razie ambitnie wyczyściłem dwie misje - dzięki temu też będę miał całkiem długą kampanię Ja zaorałem już tak 7 misji i licznik wskazuje 24h xD Kosmos, biegam, szukam, nabijam runy, bronie, kombinuję z rozwinięciami, glory kille na dopałkach z runami to jest . Zasiadam zaraz do 8 misji, na 100% albo wcale ;] Miałem podobnie, czasami żeby się dostać do jakiejś znajdźki to się dobrze trzeba było nakombinować. Wajchy do leveli z klasycznego Dooma też nieźle poukrywane. Te wajchy to największa bolączka w poszukiwaniach, czasem minę jakąś w strefie do której nie ma powrotu i tracę później czas by upocony w końcu ratować się YT , a tu yeb, wajcha gdzies na poczatku lvlu ;/ Trzy misje przeszedłem i jakoś tak gra mi nie podeszła. Jak zwykle po tylu pozytywnych zachwytach na forum, podszedłem do gry, jakbym zasiadał do czegoś GOTY. A tu gra mi się średnio:/ Grzybu graj dalej ta gra się ciągle rozkręca przez pierwsze 3, 4 poziomy. Sprawdź bo mnie tak ostro kopnęło dopiero zdaje się od 4 tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 30 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2016 Rozpierdziuchy w piekle powinny przekonać do tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 30 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2016 Ale wczoraj zrobilem zyciowke w TDM Ratio 4.0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Doszła wreszcie giereczka, ale. Mam 64gb wolnego miejsca na dysku i wciąż komunikat, że za mało miejsca. Nokurwa, ich ostro pojebało tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 No ten Doom zajmuje z 50gb na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Pewnie coś innego rezerwuje sobie miejsce, albo instalka wymaga więcej zapasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Nie no... 50GB zajmuje gra, a musisz mieć dwa razy tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Nie musisz 100GB na dysku to ja nie mialem chyba od polowy 2015 roku poszlo bez problemu majac 70GB z Instalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 No już poleciało, ale puściło mnie dopiero jak wyczyściłem konsolę do 85gb miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 (edytowane) Panowie brakuje mi jednej znadzki do pucharku, czy jakas dobra duszyczka moze powiedziec w ktorym etapie sie znajduje? W spoilerze screen. Edytowane 31 maja 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Ze screena wynika, że w 12. Lecą parami, zawsze po 2 na poziom Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 No już poleciało, ale puściło mnie dopiero jak wyczyściłem konsolę do 85gb miejsca To działa tak jakbyś miał np. 100 GB wolnego i pobrałeś plik 50GB i chcesz go rozpakować. Już od czasów PS3 się z tym męczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 Jak mnie to boli, że ostatnio jestem tak zalatany, że zwyczajnie nie mam chwili aby zagrać na multi w mesjasza Może jutro, albo w sobotę coś ugram czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 392 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 (edytowane) Brakuje mi jednego trofi do platyny, a właściwie to chyba jest zgliczowane, ponieważ mam wymasterowaną każdą broń a pucharek nie wpada. Wszystko na 100% wymiecione i dalej nic, komuś się też przyblokował pucharek "IDKFA"? Edytowane 3 czerwca 2016 przez Wesker Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 No już poleciało, ale puściło mnie dopiero jak wyczyściłem konsolę do 85gb miejsca To działa tak jakbyś miał np. 100 GB wolnego i pobrałeś plik 50GB i chcesz go rozpakować. Już od czasów PS3 się z tym męczę. No właśnie tak nie działą jak na ps3, bo nieraz zwolniłem nie dużo więcej niż było potrzebne i hulało bez problemu. W każdym razie. Gra jest wspaniała- produkt dla prawdziwych mężczyzn. Zdecydowanie najlepszy fps od ładnych paru lat. Klimat starego Dooma aż się wylewa z ekranu, a poziom brutalności to jest coś pięknego, nieraz dosłownie brodzi się we flakach GOTY 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Właśnie skończyłem Zaorałem wszystko i wszystkich na każdej z map, także jeśli ktoś jest zainteresowany single playerem i ma zamiar wycisnąć kampanię do ostatniej kropli miodu, ma przed sobą ponad 40 godzin GRY. (ja 41h) Ale mi dobrze zrobili :] GOTYkróluZŁOTY Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 392 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Mi zajeło 28h do wszystkiego w singlu. Z tym, że wymaksowanie wszystkich broni mi nie wpada, tzn mam ozłocone wszystkie i ich altery a trofek IDKFA nie wpada Karolek Tobie wpadło to osiągnięcie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Tak, wpadło normalnie w momencie wymaksowania ostatniej broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 392 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Nosz kurde czytałem na innych forach to ponoć problem z tym gliczem jest znany i wielu osobom nie zalicza, ehh a tylko tego do platyny mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 No ja platyne juz jakis czas temu wbilem i problemu nie bylo zadnego z ta trofka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi