Skocz do zawartości

Doom

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

No ja tak samo, z 3 razy zwiedzałem pierwszy poziom tam i z powrotem na marne, a nie odkryty fragment na mapie nie dawał mi spokoju. Jak celujesz w platynę to wszystkie sekrety nie są wymagane do odkrycia, a punktów do apgrejdów broni jest więcej niż potrzeba - pominąłem chyba 4-5 sekretów a i tak mając wszystkie bronie na full miałem 10 wolnych punktów. 

Oczywiście, że celuję w platynę, ale i tak chętnie zobaczę wszystko, co twórcy mają mi do zaoferowania - mam zamiar zajrzeć w każdy kąt i znaleźć wszystkie sekrety (choć pewnie bez YT w niektórych przypadkach się nie obejdzie). W każdym razie ta gierka jest genialna. Przy całym szacunku dla Uncharted 4 - tu przynajmniej gram i czuję się jak gracz - tam zbyt często byłem widzem. Jak na razie to dla mnie gra roku :)

No i zginął ktoś wpadając do lawy?  :good:

A ja właśnie po trzech misjach się zakochałem :)

Takich gier mi teraz trzeba, żebym odzyskał wiarę w tą generację bubli i pospiesznie wydawanych półproduktów (nawet same konsole się wpisały w ten schemat).

Dopracowana, wciągająca, śliczna, oldschoolowo grywalna, szybka, dynamiczna... Praktycznie ideał.

• Plusik 1

A ja cisnę sekrety do oporu, przy pierwszym przechodzeniu, a jak już nie daję rady wtedy mapka, tym sposobem mam nabite z 18h po 6 misjach. Kampania na 40h rukwo xD

Ja zacząłem od nowa, bo dopiero w trzeciej misji odkryłem, że na mapie zaznaczone są sekrety :P

Oczywiście co innego wiedzieć, gdzie są, a co innego umieć je znaleźć, ale próbuję - na razie ambitnie wyczyściłem dwie misje - dzięki temu też będę miał całkiem długą kampanię :)

Ja zaorałem już tak 7 misji i licznik wskazuje 24h xD Kosmos, biegam, szukam, nabijam runy, bronie, kombinuję z rozwinięciami, glory kille na dopałkach z runami to jest :banderas:. Zasiadam zaraz do 8 misji, na 100% albo wcale ;]

Miałem podobnie, czasami żeby się dostać do jakiejś znajdźki to się dobrze trzeba było nakombinować. Wajchy do leveli z klasycznego Dooma też nieźle poukrywane.

Te wajchy to największa bolączka w poszukiwaniach, czasem minę jakąś w strefie do której nie ma powrotu i tracę później czas by upocony w końcu ratować się YT , a tu yeb, wajcha gdzies na poczatku lvlu ;/

Trzy misje przeszedłem i jakoś tak gra mi nie podeszła. Jak zwykle po tylu pozytywnych zachwytach na forum, podszedłem do gry, jakbym zasiadał do czegoś GOTY. A tu gra mi się średnio:/

Grzybu graj dalej ta gra się ciągle rozkręca przez pierwsze 3, 4 poziomy. Sprawdź bo mnie tak ostro kopnęło dopiero zdaje się od 4 tego.

No już poleciało, ale puściło mnie dopiero jak wyczyściłem konsolę do 85gb miejsca :dynia:

To działa tak jakbyś miał np. 100 GB wolnego i pobrałeś plik 50GB i chcesz go rozpakować. Już od czasów PS3 się z tym męczę.

No właśnie tak nie działą jak na ps3, bo nieraz zwolniłem nie dużo więcej niż było potrzebne i hulało bez problemu.

W każdym razie.

Gra jest wspaniała- produkt dla prawdziwych mężczyzn.

Zdecydowanie najlepszy fps od ładnych paru lat.

Klimat starego Dooma aż się wylewa z ekranu, a poziom brutalności to jest coś pięknego, nieraz dosłownie brodzi się we flakach :dynia:

GOTY :shotgun:

• Plusik 3

Właśnie skończyłem :banderas: Zaorałem wszystko i wszystkich na każdej z map, także jeśli ktoś jest zainteresowany single playerem i ma zamiar wycisnąć kampanię do ostatniej kropli miodu, ma przed sobą ponad 40 godzin GRY. (ja 41h) Ale mi dobrze zrobili :]

GOTYkróluZŁOTY