mausenberg 76 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Ciekawa koncepcja ale to mogło by właśnie znużyć kompletnie. Nawet w takiej pulpie jak Seroious Sam są momenty pauzy na oddech z ambientem w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Doom to nie Wolf, nie sprawdziło by się takie rozwiązanie za bardzo poza tym zdarzy się parę sztuk poza killroomami. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Nie no, nie chodzi mi o to zeby bylo jak w Serious Sam tylko np jak w starym doomie lub starszych fps, chyba nawet w nowym Wolfenstein lepiej było to zrobione, po prostu na dłuższa metę taki schemat killroomow strasznie mnie meczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Wtedy odpada cała ta przyjemność lawirowania między pociskami/przeciwnikami, mieszania broni, dobrania odpowiednich run i siania rozyebundy wśród otaczającego barachła. Mi się nie znudziło aż do końca, a spędziłem w kampanii jakieś 42-43h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Ja mam podobnie jak kubson. Gra mi się bardzo podoba, ale schemat jest trochę męczący i nie potrafie w to grać dłużej niż 1 misje dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dokładnie tak grałem. Misje zajmowały mi po 2-4h, a że rezałem mapę do oporu za sekretami, po jednej misji byłem wypompowany i miałem dosyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Boże jaka ta gra jest dobra No czysty rozpyerdol, najlepszy fps w jakiego można zagrać na tej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Mogę sobie wrócić do poprzednich leveli jak jeszcze nie skończyłem gry? Nie usunię mi postępu ano nic takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Usunie chyba progres w ostatniej misji jaka robiles, ale bedziesz mogl ja od nowa zaczac z tego co kojarze. Jak chcesz zbierac znajdzki to polecam robic to od poczatku, albo dopiero po skonczeniu gry wybierajac misje, bo Ukyo cos kombinowal i stracil progres. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Dzięki za info kolego Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ostatnio to robilem - z ostatniej misji wracalem po wyzwania i znajdzki, zadnego progresu nie usunelo, jak wszystko zrobilem (poza rozwojem broni) dalem kontynuuj i wrocilem do miejsca przed finalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 No mnie skasowalo ten progres i musialem grac od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Kurcze pieczone bo zanim skończe chce poczyścić poziomy, chuy tam najwyżej od nowa zaczne grać Edytowane 24 Czerwca 2016 przez Pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Gra jest swietna i jak zaczynalem od nowa to po prostu nie szedlem do nastepnego etapu bez wyczyszczenia poprzedniego na 100% ( a runy i mastery do broni wpadaly jeszcze po drodze same ) Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ja skonczeniu gry wracalem na tym samym sejvie do kazdego poziomu i robilem wszystkei challenge, znajdzki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ja znalazłem tyle ile znalazłem. Przeszedłem grę i oddałem w dobre ręce. Co pewnie jeszcze z poradnikami szukaliscie wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 A co w tym złego? Jeśli już oblizałem wszystkie ściany, krążę wokół jakiegoś symbolu na mapie i za cholerę nie mogę rozkminić, jak się dostać do oznaczonego nim sekretu to na zasadzie "OK, wygraliście, poddaje się, jaka jest poprawna odpowiedź?" zerkam na YouTube. Większość można znaleźć bez problemu, ale niektóre są dobrze ukryte, a droga do nich zawiła. Ja staram się znaleźć wszystko/robić challenge na bieżąco - w piątej misji przegapiłem jeden sekret, bo niestety w pewnym momencie droga, którą przybyłem robi się nie do przejścia z powrotem - trza będzie zagrać raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Malo jest fpsow tak dobrych jak Doom, z tak fajnymi mapami i znajdzkami wiec az szkoda nie przysiasc i wszystkiego nie pozbierac. Juz nie mowie o challengach czy levelowaniu broni. Sam miod Edytowane 24 Czerwca 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ok ok nic nie mówiłem. .. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 No trochę beczunia to co napisałeś, połowa zabawy z tą grą to właśnie szukanie tych sekretów, SAMEMU. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Dzisiaj pogralem w multi na kompie i wydaje mi sie, ze tam graja jeszcze wieksze nooby niz na konsolach. Pomijam fakt, ze grajac na padzie nie wychodzilem z pierwszej trojki, robiac wyniki 25:4 - tam tez sporo osob nawet nie biega po pancerze, bronie, do tego 3/4 graczy lata tylko z bazookami. Jasne - na konsolach rzadko kto mnie zdejmuje bezposrednim strzalem rakiety w ryj, ale mimo wszytsko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 I ja też pograłem w Demo Dooma. Super płynna gierka, aż się chce chodzić i zwiedzać poziomy. O Ile sam początek mi się bardzo podobał, to już ten poziom na Marsie nie szczególnie. Z jednej strony mnóstwo detali (gdy zakładamy kombinezon), nawet jakieś runy na kamieniach są zrobione więc widać że dbają o szczegóły, ale momentami są gołe ściany. Kupic kupie ale gdy stanieje i gdy ogram Doom 3 z dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Już staniało przecież, nówkę można dorwać w okolicach 160 co za taką grę jest świetną ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) 14 lipca wychodzi pierwszy dodatek Unto the Evil. Trzy nowe mapy: Offering, Cataclysm, Ritual, nowy demon (Harvester), broń (pistolet UAC EMG), element dodatkowego wyposażenia (mina kinetyczna), niedostępne moduły hakerskie i gadżety do personalizacji postaci. 5 nowych osiagniec: Computing with StylePlay a Multiplayer Match with a piece of Robotic Armor equippedSitting DuckUse a taunt from "Unto the Evil" Content Pack during a Multiplayer MatchMarked for DeathKill 10 enemies with the EMG Mark V Pistol in MultiplayerTenderizing the CropsKill 10 enemies with the Harvester demon in MultiplayerMotion in the ExplosionKill 5 enemies with the Kinetic Mine in Multiplayer Edytowane 30 Czerwca 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Jest już pierwszy patch. Tryb foto dupy nie urywa za to opcja ustawienia broni na środku ekranu jak w klasycznym Doomie zmienia postać rzeczy. Serio, gra nabiera mega rumieńców. W singlu to raz, ale dwa - można tak grac na multi! Ta idiotyczna, staro-szkolna perspektywa to jest to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi