Skocz do zawartości

Doom

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Wtedy odpada cała ta przyjemność lawirowania między pociskami/przeciwnikami, mieszania broni, dobrania odpowiednich run i siania rozyebundy wśród otaczającego barachła.

Mi się nie znudziło aż do końca, a spędziłem w kampanii jakieś 42-43h. 

A co w tym złego? Jeśli już oblizałem wszystkie ściany, krążę wokół jakiegoś symbolu na mapie i za cholerę nie mogę rozkminić, jak się dostać do oznaczonego nim sekretu to na zasadzie "OK, wygraliście, poddaje się, jaka jest poprawna odpowiedź?" zerkam na YouTube. Większość można znaleźć bez problemu, ale niektóre są dobrze ukryte, a droga do nich zawiła.

Ja staram się znaleźć wszystko/robić challenge na bieżąco - w piątej misji przegapiłem jeden sekret, bo niestety w pewnym momencie droga, którą przybyłem robi się nie do przejścia z powrotem - trza będzie zagrać raz jeszcze :)

Dzisiaj pogralem w multi na kompie i wydaje mi sie, ze tam graja jeszcze wieksze nooby niz na konsolach. Pomijam fakt, ze grajac na padzie nie wychodzilem z pierwszej trojki, robiac wyniki 25:4 - tam tez sporo osob nawet nie biega po pancerze, bronie, do tego 3/4 graczy lata tylko z bazookami. Jasne - na konsolach rzadko kto mnie zdejmuje bezposrednim strzalem rakiety w ryj, ale mimo wszytsko  :dunno:

I ja też pograłem w Demo Dooma.

Super płynna gierka, aż się chce chodzić i zwiedzać poziomy.

O Ile sam początek mi się bardzo podobał, to już ten poziom na Marsie nie szczególnie.

Z jednej strony mnóstwo detali (gdy zakładamy kombinezon), nawet jakieś runy na kamieniach są zrobione więc widać że dbają o szczegóły, ale momentami są gołe ściany. Kupic kupie ale gdy stanieje i gdy ogram Doom 3 z dodatkami :)

14 lipca wychodzi pierwszy dodatek Unto the Evil. Trzy nowe mapy: Offering, Cataclysm, Ritual, nowy demon (Harvester), broń (pistolet UAC EMG), element dodatkowego wyposażenia (mina kinetyczna), niedostępne moduły hakerskie i gadżety do personalizacji postaci. 5 nowych osiagniec:

Computing with Style
Play a Multiplayer Match with a piece of Robotic Armor equipped

Sitting Duck
Use a taunt from "Unto the Evil" Content Pack during a Multiplayer Match

Marked for Death
Kill 10 enemies with the EMG Mark V Pistol in Multiplayer

Tenderizing the Crops
Kill 10 enemies with the Harvester demon in Multiplayer

Motion in the Explosion
Kill 5 enemies with the Kinetic Mine in Multiplayer

Edytowane przez easye