Raptor 226 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Odpalilem Dooma na swoim PieCu i oh maj gawd! Jeszcze szybciej to lata (na ultra). Wyglada ladniej, ale nie odczuwam tego, az tak. Cytuj
czejenix 6 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Mazzeo widzialem filmiki od DF. Co myslisz o moich screenach? Dziwne ze tylko ja widze to rozmycie dalszego planu mimo wylaczenia chromatic aberration:) Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Też mam chromatic wyłączony a grafika jest świetna, wszystko w ruchu mega płynnie ktoś już sprawdzał photo mode? I poprawili w końcu to trofi IDKFA? Platyna 99% Cytuj
okens 541 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Boshe moj brat bedzie u mnie najdalej za pol godziny i zaczynamy testowac ten sztos na powaznie. Caly dzien nie moglem sie tego doczekac. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 Czy ktoś z życzliwych mógłby mi wytłumaczyć jak zrobić zabójstwo chwały "śmierć z przestworzy"? Wiem, że pod R3 ale ile razy bym zrobił to i tak tego wykonać nie mogę. Jakim sposobem się kombinuje taką akcję? Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 musisz z góry na typa skoczyć. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 Oczywiście po jego osłabieniu (kolor żółty) Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 Nie zawsze zalicza, więc kombinuj, aż wlezie Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 Najłatwiej to osłab demona gdzieś w takim miejscu żebyś mógł skoczyć z przewagi wysokości, wpadało mi też ze zwykłego podskoku z równej powierzchni no ale właśnie dość niechętnie. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 Najłatwiej to osłab demona gdzieś w takim miejscu żebyś mógł skoczyć z przewagi wysokości, wpadało mi też ze zwykłego podskoku z równej powierzchni no ale właśnie dość niechętnie. A guzik prawda wchodzi gładko, tylko trzeba to szybko zrobić. Ja wczoraj zaliczyłem to wyzwanie bez jednej pomyłki Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Ja znalazłem tyle ile znalazłem. Przeszedłem grę i oddałem w dobre ręce. Co pewnie jeszcze z poradnikami szukaliscie wszystkiego? A Ty pewnie siebie nazywasz graczem? Czesc z was przechodzi gry zamiast w nie grac. 1 2 Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Ja to zrobiłem używając tylko podwójnego skoku. W jednym z challenge również będzie to wymagane i też łatwo można z podwójnego skoku to zrobić. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 (edytowane) Ja znalazłem tyle ile znalazłem. Przeszedłem grę i oddałem w dobre ręce. Co pewnie jeszcze z poradnikami szukaliscie wszystkiego? A Ty pewnie siebie nazywasz graczem? Czesc z was przechodzi gry zamiast w nie grac. Granie w gry - serjus biznes xD edit. żeby nie było offtopa, gram od paru dni i singiel jest świetny, niepotrzebnie miałem obawy Edytowane 11 lipca 2016 przez maztika Cytuj
okens 541 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Tez sie troche wachalem po tym jak ktos sie tu zalil na wtornosc killroomow ale w ogole mi to nie przeszkadza. Za to klimat marsa+ tego calego kompleksu fabryk po ktorych sie poruszamy, staroszkolna strzelanka, dynamika gry. Boze to chyba moja najlepsza strzelanka od X czasu. Jak ja sie tym jaram. Multi w ogole sie nie tykam. I mam nadzieje, ze jeszcze kiedys ktos wyda podobny sztos na ta generacje. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Ja znalazłem tyle ile znalazłem. Przeszedłem grę i oddałem w dobre ręce. Co pewnie jeszcze z poradnikami szukaliscie wszystkiego? A Ty pewnie siebie nazywasz graczem? Czesc z was przechodzi gry zamiast w nie grac. Aha czyli teraz trzeba z yt odpalonym zeby grać w grę? Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Jak chce się zrobić sekrety, których za wuja nie można znaleźć samodzielnie to co w tym złego? Killroomy-srumy, tak złożonych map i takiej dynamiki to nie było w FPSach od chyba 15 lat. Sieczka, genialna muzyka, brutalność, double jump i kolosalna ilość znajdziek >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> skryptowane wybuchy i sztuczna pompa w scenariuszu. A Doom Marine to geniusz, nie (pipi) się chłopak w tańcu. Świetna gra, a ja ją chciałem wymienić po kilku nudnawych levelach. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 W której 'misji' zdobywa się podwójny skok i czy można go ominąć? Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Nie można bo jest wymagany żeby popchnąć grę do przodu. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Jak chce się zrobić sekrety, których za wuja nie można znaleźć samodzielnie to co w tym złego? Nie o to chodzi. Plugawy napisal, że przejscie gry =/= granie w gre bo blant nie szukał sekretów z poradnikiem wiec nie może nazwać się graczem (xD) Cytuj
okens 541 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 No coz, jeszcze kilka lat temu nie bylo achievementow, setek znajdziek itd. Gre sie po prostu przechodzilo. Zawsze troche lizalo sie sciany, cieszylo szczegolami ale generalnie przechodzilo i odkladalo na polke. I niektorzy, w tym ja, do dzisiaj preferuja taki model. W sumie ostatnio troche sie spinalem o trofea ale bez (pipi)zki. Nie mam ani jednej platyny. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 (edytowane) Również nie jestem kolekcjonerem 'calaków', w Doomie też nie będę mieć pełnego GSa, ale przechodzenie tej gry po łebkach, nie zaglądając w zakamarki sporo się traci. Edytowane 11 lipca 2016 przez Hum Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Jak chce się zrobić sekrety, których za wuja nie można znaleźć samodzielnie to co w tym złego? Nie o to chodzi. Plugawy napisal, że przejscie gry =/= granie w gre bo blant nie szukał sekretów z poradnikiem wiec nie może nazwać się graczem (xD) A, to zwracam honor, myślałem, że znowu czepiasz się dla samego czepiania. Generalnie jak gra jest dobra to gracz sam ma ochotę znaleźć to, co jest w niej ukryte. Zazwyczaj olewam znajdźki i inne pierdy w grach, trofea i acziki mi zwisają, ale w Doomie łapię to, co mogę przy pierwszym podejściu do misji, a po skończeniu gry będę czyścić sekrety z poradnikami jak sam nie dam rady. No i inna sprawa, że właśnie te znajdźki w Doomie mają realne przełożenie na gameplay - dopałki do broni, dodatkowe skille w runach i wzmocnienia pancerza. To nie latanie za gołębiami, żeby wbić trofika. I takie podejście do tematu jest dla mnie ogromną zaletą tej giereczki. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Ej, ej ale gołębie to ty szanuj. Fajna eksploracja miasta z znajdzką = profit. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 Spoko, dla mnie to pierdółka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi