Opublikowano 23 września 20168 l U mnie wszystko śmiga płynnie, 60fps i takie tam, ale może dlatego, że... yebać multi Doom to zayebisty singiel, a multi zaorać.
Opublikowano 26 września 20168 l Sa juz jakieś przecieki o dodatku do Singla ? Skoro tak się przyjął ten tryb pewnie ID postara się o taki dodatek aby zarobić troszkę kasy
Opublikowano 26 września 20168 l Jakoś przy premierze było info że season pass będzie zawierał rozszerzenia tylko do trybu multi. Nie liczyłbym na dodatki do sp.
Opublikowano 29 września 20168 l Wczoraj włączyłem grę pierwszy raz. Byłem w momencie gdzie podnoszę shotguna od kolesia umarłego pod drzwiami, wziąłem, podniosłem drzwi i umarłem po dwóch minutach. Wyłączyłem, bo Liga Mistrzów się zaczynała. Teraz włączyłem i nie mogę podnieść tych drzwi pod którymi leżał ten typ. Muszę zaczynać od poczatku gry xd Często się to zdarza w Doomie?
Opublikowano 29 września 20168 l przez całą grę na X1 i calakowanie miałem tylko jednego, małego buga, który się naprawił po restarcie do checkpointa, pewny jesteś, że nie możesz przejść dalej?
Opublikowano 29 września 20168 l Tak. Włączyłem od punktu kontrolnego i to samo, włączyłem grę jeszcze raz i to samo. Zacząłem kampanię od nowa i już jest git.
Opublikowano 3 października 20168 l O co chodzi z wyzwaniem w laboratoriach lazarus? Dobrze spędzony czas - zagraj w demoniczna rozwałkę. Trza znaleźć przejście do klasycznej mapy czy ocb?
Opublikowano 3 października 20168 l Jest ukryty automat z taką gierką. a dokladnie w tym ukrytym biurze demonicznej babki, gdzie idziesz po ten smieszny kamien czy cos
Opublikowano 8 października 20168 l Kupiłem dooma i gra każe mi ściągać 20 GB danych,mogę zacząć normalnie singla bez tego? Nie usunie mi sejwa itp 20 GB na start to jakis zart
Opublikowano 10 października 20168 l Do mnie gra juz leci. Mam nadzieje ze bede bawił sie dobrze. Ostatnio odświerzyłem sobie nawet bulletstorma i bawiłem sie jeszcze lepiej niz przy pierwszym przechodzeniu co świadczy chyba tylko o tym ze na rynku brakuje oldschoolowych shoterow. Mam nadzieje ze jutro lub pojutrze zasmakuje nowego mięska;d
Opublikowano 11 października 20168 l Ja dzisiaj skończyłem singla. Na razie muszę odpocząć od giery, ale planuje wrócić i wymaksować na wyższym poziomie trudności. Jak dla mnie petarda obok New Order.
Opublikowano 13 października 20168 l Czy patch duzo poprawia w singlu? Bo 20gb na start to delikatnie mówiąc totalne przegięcie :o i nie wiem czy czekać z graniem do ściągnięcia Edytowane 13 października 20168 l przez kacprzak1991
Opublikowano 13 października 20168 l Normalne jest jesli w pierwszej misji zdobyłem wszystkie sekrety i miałem je na pomarańczowo na pauzie a jak juz wyszedłem z gry i wszedłem w wybór misji to mam je wyszarzone?
Opublikowano 13 października 20168 l Lvl a misja to co innego w tej grze? Bo misje ukończyłem nawet Puchatek wpadł Edytowane 13 października 20168 l przez kacprzak1991
Opublikowano 13 października 20168 l No pierwszy poziom czyli "UAC" ukończyć, żebyś już miał dostęp do drugiego.
Opublikowano 13 października 20168 l Normalne jest jesli w pierwszej misji zdobyłem wszystkie sekrety i miałem je na pomarańczowo na pauzie a jak juz wyszedłem z gry i wszedłem w wybór misji to mam je wyszarzone? normalne, w misji są na pomarańczowo zrobione, w menu głównym wyboru misji wyszarzone. lvl a misja toto samo
Opublikowano 13 października 20168 l No jestem wlasnie w drugiej misji. A wszystko z poprzedniej znalazłem... meh Normalne jest jesli w pierwszej misji zdobyłem wszystkie sekrety i miałem je na pomarańczowo na pauzie a jak juz wyszedłem z gry i wszedłem w wybór misji to mam je wyszarzone? normalne, w misji są na pomarańczowo zrobione, w menu głównym wyboru misji wyszarzone. lvl a misja toto samo To skad pozniej wiedziec czego brakuje jesli bedzie sie chciało wszystko zdobyć a cos soe pominie?;o
Opublikowano 13 października 20168 l Ok dzięki;) ide pykac dalej Ps. 3 misja i pojawił sie bug który uniemożliwił mi jej ukończenie. Było trzeba zniszczyć 4 te takie gniazda i przy jednym przeciwnik chyba wpadł za teksture ściany przez co jedne drzwi nie chcą sie otworzyć bo nie ubilem wszystkich. No i pozostaje zaczęcia od 2 misji bo nie mozna zresetować obecnej... Nice. Musze grać od nowa bo po wczytaniu 2 misji koncze ja i poprostu wychodzę do menu gdzie mam kontynuacje kampani ktora jest zbugowana... oj niesmak pozostanie Edytowane 14 października 20168 l przez kacprzak1991
Opublikowano 19 października 20168 l Ściąga wam sie tez patch 1.08? Miałem wrażenie ze pobierało mi go wlasnie przy pierwszej instalacji gry a teraz wróciłem od kumpla gdzie byłem z konsola, podłączam u siebie i kolejne 22gb pobiera ....
Opublikowano 20 października 20168 l Bez jaj czy tam pracują jakieś niedorozwoje, 2 patche każdy po 20 GB
Opublikowano 20 października 20168 l Widze ze w trofeach doszły 2 dodatki. Chłopaki chcąc je wprowadzić chyba nie dokonać ogarneli i patch sciga sie od nowa Edytowane 20 października 20168 l przez kacprzak1991