Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

U mnie wszystko śmiga płynnie, 60fps i takie tam, ale może dlatego, że... yebać multi :P

Doom to zayebisty singiel, a multi zaorać.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 186,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ukończyłem wczoraj po 20 godzinach na Ultra Violence     Ta nuta to jest kwintesencja Dooma - brutalna, mocna, satysfakcjonująca, agresywna i pompująca adrenalinę   Spodziewałem się dobrej gr

• Na szczęście mamy to w chuyu

• Zagrałem godzinę i wbiłem 10 level żeby sprawdzić każdą broń która jest w becie.   Niestety ale ten Doom ma niewiele wspólnego z arena shooterami, to bardziej takie Call of Duty z healthem i armorem

Opublikowano

Sa juz jakieś przecieki o dodatku do Singla ?

Skoro tak się przyjął ten tryb pewnie ID postara się o taki dodatek aby zarobić troszkę kasy :)

Opublikowano

Jakoś przy premierze było info że season pass będzie zawierał rozszerzenia tylko do trybu multi. Nie liczyłbym na dodatki do sp. 

Opublikowano

Wczoraj włączyłem grę pierwszy raz. Byłem w momencie gdzie podnoszę shotguna od kolesia umarłego pod drzwiami, wziąłem, podniosłem drzwi i umarłem po dwóch minutach. Wyłączyłem, bo Liga Mistrzów się zaczynała. Teraz włączyłem i nie mogę podnieść tych drzwi pod którymi leżał ten typ. Muszę zaczynać od poczatku gry xd

Często się to zdarza w Doomie?

Opublikowano

przez całą grę na X1 i calakowanie miałem tylko jednego, małego buga, który się naprawił po restarcie do checkpointa, pewny jesteś, że nie możesz przejść dalej? ;) 

Opublikowano

Tak. Włączyłem od punktu kontrolnego i to samo, włączyłem grę jeszcze raz i to samo. Zacząłem kampanię od nowa i już jest git.

Opublikowano

O co chodzi z wyzwaniem w laboratoriach lazarus? Dobrze spędzony czas - zagraj w demoniczna rozwałkę. Trza znaleźć przejście do klasycznej mapy czy ocb?

Opublikowano

Jest ukryty automat z taką gierką.

Opublikowano

Jest ukryty automat z taką gierką.

a dokladnie w tym ukrytym biurze demonicznej babki, gdzie idziesz po ten smieszny kamien czy cos

Opublikowano

Do mnie gra juz leci. Mam nadzieje ze bede bawił sie dobrze. Ostatnio odświerzyłem sobie nawet bulletstorma i bawiłem sie jeszcze lepiej niz przy pierwszym przechodzeniu co świadczy chyba tylko o tym ze na rynku brakuje oldschoolowych shoterow. Mam nadzieje ze jutro lub pojutrze zasmakuje nowego mięska;d

Opublikowano

Ja dzisiaj skończyłem singla. Na razie muszę odpocząć od giery, ale planuje wrócić i wymaksować na wyższym poziomie trudności. Jak dla mnie petarda obok New Order.

Opublikowano

Czy patch duzo poprawia w singlu? Bo 20gb na start to delikatnie mówiąc totalne przegięcie :o i nie wiem czy czekać z graniem do ściągnięcia

Edytowane przez kacprzak1991

Opublikowano

Normalne jest jesli w pierwszej misji zdobyłem wszystkie sekrety i miałem je na pomarańczowo na pauzie a jak juz wyszedłem z gry i wszedłem w wybór misji to mam je wyszarzone?

Opublikowano

Lvl a misja to co innego w tej grze?

Bo misje ukończyłem nawet Puchatek wpadł

Opublikowano

Normalne jest jesli w pierwszej misji zdobyłem wszystkie sekrety i miałem je na pomarańczowo na pauzie a jak juz wyszedłem z gry i wszedłem w wybór misji to mam je wyszarzone?

normalne, w misji są na pomarańczowo zrobione, w menu głównym wyboru misji wyszarzone. 

lvl a misja toto samo 

Opublikowano

No jestem wlasnie w drugiej misji. A wszystko z poprzedniej znalazłem... meh

normalne, w misji są na pomarańczowo zrobione, w menu głównym wyboru misji wyszarzone.

lvl a misja toto samo

To skad pozniej wiedziec czego brakuje jesli bedzie sie chciało wszystko zdobyć a cos soe pominie?;o

Opublikowano

Ok dzięki;) ide pykac dalej :D

Ps. 3 misja i pojawił sie bug który uniemożliwił mi jej ukończenie. Było trzeba zniszczyć 4 te takie gniazda i przy jednym przeciwnik chyba wpadł za teksture ściany przez co jedne drzwi nie chcą sie otworzyć bo nie ubilem wszystkich. No i pozostaje zaczęcia od 2 misji bo nie mozna zresetować obecnej...

Nice. Musze grać od nowa bo po wczytaniu 2 misji koncze ja i poprostu wychodzę do menu gdzie mam kontynuacje kampani ktora jest zbugowana... oj niesmak pozostanie

Opublikowano

Ściąga wam sie tez patch 1.08? Miałem wrażenie ze pobierało mi go wlasnie przy pierwszej instalacji gry a teraz wróciłem od kumpla gdzie byłem z konsola, podłączam u siebie i kolejne 22gb pobiera ....

Opublikowano

Widze ze w trofeach doszły 2 dodatki. Chłopaki chcąc je wprowadzić chyba nie dokonać ogarneli i patch sciga sie od nowa