Cedric 1 313 Opublikowano 19 listopada 2016 Opublikowano 19 listopada 2016 Ooooo Panowie. Geniusz filmik. 5 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Jaka ta gra jest dooobraaa. Ale naprawdę, najlepszy FPS w jaki grałem od lat, dużo lepszy niż ostatni Wolf, bo bez cheesy-story i skradania. Rżnięcie demonów to czysta rozkosz. Design poziomów pokazuje, jak bardzo zdegradowano ten gatunek ostatnimi czasy. Z początku mialem wrażenie, że mapa jest nieczytelna, ale nie to po prostu poziomy sa rozbudowane i nie da sie tego lepiej przedstawic, a ja odzwyczaiłem się od tak rozbudowanych miejscówek w FPS-ach. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 29 grudnia 2016 Opublikowano 29 grudnia 2016 Warto zaczynać grę od najwyższego poziomu trudności dostępnego na początku (3ci z kolei)? Dużo jest frustrujacych momentów? Zacząłem na normalu i jest bardzo łatwo, a jednak przydałoby się jakieś wyzwanie. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 29 grudnia 2016 Opublikowano 29 grudnia 2016 Jak ci jest latwo to poziom trudnosci mozna zmienic w kazdym momencie. Pucharku za to nie ma Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 29 grudnia 2016 Opublikowano 29 grudnia 2016 Zacznij spokojnie na nightmare, jest kilka cięższych momentów ale gra się spoko i trzeba czasami pokombinować. 1 Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 29 grudnia 2016 Opublikowano 29 grudnia 2016 A może ktoś zmienić tytuł tematu na DOOM, bez tej czwórki? Bo razi to w oczy. 1 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Demko jak i pierwsze poziomy na Marsie nie do końca trafiają do mnie jako do gracza który dziesiątki razy przeszedł Wolfa , Duke NUkem , Quake, Blood no i oczywiście DOOM 1 i 2 .... ale liczę że dalej sceneria bardziej mi będzie odpowiadać. Gra jest ładna, szybka, przyjemna i trudna! To jej olbrzymia zaleta, bo lubie gdy w grach FPS jest jakieś wyzwanie. Na pewno będe ją przechodzić kilka razy aby spatynować i zastanawiam się na jakim stopniu trudności przejść ją pierwszy raz ? Jakieś sugestie ? Odpaliłem 3 poziom trudności i jest ciężko Cytuj
Nak 38 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Ja od razu zacząłem na najwyższym możliwym, chyba ultra-violence? Jest trudno, ale nie aż tak. Jedynie czasem boli długa droga od checkpointa jak się zginie i trzeba np. z 2-3 sale przeciwników pokonać, albo źle skoczysz i nara od nowa. Mi też się na początku średnio podobało, ale się wkręciłem i jestem już chyba na 9 mapie. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Na pewno będe ją przechodzić kilka razy aby spatynować i zastanawiam się na jakim stopniu trudności przejść ją pierwszy raz ? Jakieś sugestie ? Odpaliłem 3 poziom trudności i jest ciężko Wystarczy jedno przejście do platyny, tylko jakieś kille trzeba pofarmić poźniej. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 wczoraj miałem przyjemność odpalić dooma. 32gb danych do zassania na dzień dobry. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Może jestem w błędzie ale wydaje mi się że w Demie była lepsza grafika. Chodzi mi o moment gdy zakłada się Hełm na początku gry. Na demie w tej "skale" gdzie jest hełm widać było jakieś runy klimatyczne, w pełnej wersji tego nie widziałem Cytuj
Gość kufir Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 (edytowane) http://www.pssite.com/news/54103/nowe-funkcje-edytora-map-w-doomie-zaprezentowane-na-zwiastunie-nadchodza-kampanie-i-nie-tylko.html Bez PS plusa też będzie można grac w te mapy ? EDIT: Zwróciliście uwagę że w Doomie brakuje starych mechanicznych pająków strzelających plazmą ? Byli w doomie 2 Edytowane 2 stycznia 2017 przez kufir Cytuj
Gość kufir Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Mam problem z Doomem, w ostatnich poziomach (od 11) gdy gram na słuchawkach nie słychać wystrzałów z broni lub słychać je bardzoooo cicho, natomiast muzyka gra na pierwszym planie non stop. Na Głośnikach TV jest OK. Ten problem występuje tylko w końcowych poziomach. Mieliście tez tak ? Cytuj
Gość kufir Opublikowano 26 stycznia 2017 Opublikowano 26 stycznia 2017 Chyba wina słuchawek w takim wypadku .... Gra skończona na 3 poziomie trudności, PIĘKNA Oprawa i miodna gra. Faktycznie momentami czuć ducha starych Doomów, coś pięknego. Na pewno będę przechodzić jeszcze nie raz aby odblokować wszystkie sekrety. najlepszy FPS w jakiego grałem od .... no właśnie nawet nie jestem sobie w stanie przypomnieć od kiedy ! Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 ktos posiada jeszcze ta gre ? Ciekaw jestem czy multi nie umarlo, bo obecnie jest promocja na Amazonie, ze gra z Seson Passem 111 zl! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 mutli kiepskie jest w doomie, nie warto pod tym kątem kupować Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Podpiszę się pod tym. Multik w tej grze to wieśniacki kuzyn z prowincji, bez startu do jakiegokolwiek tytułu z mocnym aspektem sieciowym. 1 Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 A co niektórzy nazywali go mesjaszem i się jeszcze kłócili Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Mi tam się multi podobało, ale ciekaw jestem, czy serwery nie wieje pustkami obecnie. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Pełno człowieków na serwerach, grałem niedawno. To multi to taka wyrzynka bez myślenia po ciężkim dniu do wyżycia się a potem wyrzygania :) Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 mutli kiepskie jest w doomie, nie warto pod tym kątem kupować Nieprawda. Mi się bardzo podobało bo dawno w takie arenowe meczyki nie grałem. Brac i grać! Cytuj
Błachoo1950 5 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 potwierdzam słowa nemesis! jak nie lubie strzelanek to DOOM na propsie Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Jak się nie ma alternatyw to napewno. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Wolę to niż CoDa. Do tego jeszcze czasem meczyk w Halo 5 i jestem content. Niebawem wracam do TF2. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi