Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 Nie psuj sobie zabawy. Ultra-przemoc nie jest specjalnie trudna, a sam DOOM rozwija skrzydła gdy autentycznie trzeba walczyć o przetrwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 488 Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 Doom to chyba jedna z niewielu strzelanek gdzie specjalnie nie czułem dyskomfortu w sterowaniu na domyślnej czułości, taki BF1 od razu wchodziłem w ustawienia i dalej nie jestem do końca usatysfakcjonowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 Jeszcze jedno - wracając do poprzedniej misji celem zdobycia znajdziek, to trzeba misję ukończyć czy można wyjść i zaliczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 Można wyjść, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 Bardzo ten Doom... growy. Bez dziadowskich filmików, przerywników, tylko strzelanie, strzelanie i zwiedzanie. Ale mi to przypomina Duke Nukem 3D z tymi sekretami. Budowa leveli przekozacka. Swoją drogą chciałbym remake DN3D, taki dobry jak ten Doom. No i multi mi się podoba. Bez kitu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 14 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2017 Ja teraz przełączyłem sobie na widok klasyczny (broń na środku) i gra się o niebo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2017 Bardzo ten Doom... growy. Bez dziadowskich filmików, przerywników, tylko strzelanie, strzelanie i zwiedzanie. Ale mi to przypomina Duke Nukem 3D z tymi sekretami. Budowa leveli przekozacka. Swoją drogą chciałbym remake DN3D, taki dobry jak ten Doom. No i multi mi się podoba. Bez kitu. Właśnie się zastanawiam czy nie kupić sobie DN3D World Tour Edition bo jest teraz za śmieszne pieniądze w promocji na PSS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 14 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2017 (edytowane) Kupiłem wczoraj tego Duke na promocji i taka nostalgia bije z tej gry, dawno się tak świetnie nie bawiłem, polecam Ci kupić jak chcesz sobie powspominać grę z lat 90-tych, a nie zawiedziesz się, za taką cenę to grzech nie brać jak 29 złotych ;) Edytowane 14 maja 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 13 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2017 trochę cool shitu dla fanów Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 18 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2017 Idzie jeszcze wyszukać mecz na multi na X1 czy gra już umarła ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 19 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2017 Od teraz wszystkie DLC są za darmo na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 19 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2017 Od teraz wszystkie DLC są za darmo na zawsze. O qwa, to teraz gracze się wkuwią, że musieli płacić za SP. Ale i tak te wszystkie DLC to tylko w multi także meh. Najgorzej dla tych, co hajs na sp wybulili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 19 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2017 (edytowane) Troszkę więcej info: https://bethesda.net/en/article/3lw31bjKOsagegSyIYWIEg/the-ultimate-doom-update-6-66-all-dlc-unlocked-free-weekends Ciekawe zmiany do trybu multi, zdecydowanie potrzebne chociaż jak dla mnie i tak cała ta halo-wa struktura nie pasuje do czegoś co chce być jak arena shooter. Ciekawi mnie czy zrobili coś w kwestii balansu płatnych demonów chociaż wątpie, skoro teraz bedą darmowe (ja bym tego dziadostwa wcale nie dodawał). edit: mi już na stimie zasysa i... s(pipi)ysyn, 35 giga na pare mapek? halo, policja! Edytowane 19 lipca 2017 przez Homer S Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 19 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2017 (edytowane) No to zayebioza. Jak dobrze, że się nie skusiłem na jakieś pseudo-obniżki tych mapek. Na PS4 aktualnie ściągam "Version 1.10" około 24GB, ciekawe, czy to to. W każdym razie biorę, bo chętnie powbijam pucharki, by w przyszłości mieć dumne 100%. EDIT:W PS Store DLCki są "Not Available", więc już chyba je mam w patchu :)W każdym razie nie wiem, jak się do nich dobrać. Czy po prostu weszły do normalnego obiegu i zespoliły się z resztą contentu? Na to wygląda, ale wybrałem levelowanie od nowa i teraz nie mam dostępu do zestawów zbroi czy innych demonów. Wygląda na to, że trzeba będzie w tym multi trochę posiedzieć, żeby odblokować wszystko, co mnie interesuje. Edytowane 20 lipca 2017 przez Wredny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Jakieś dodatki do REWELACYJNEGO singla są planach, ktoś coś wie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Pierwszę słyszę. Dodatki są tylko do średniego multi, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Fenomenalny jest tez ten tryb Arcade Mode, można się wyszaleć :) Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 488 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Nie obraziłbym się na pełnoprawny sequel z akcją na ziemi. Zrobiliby pełnoprawny reboot dwójki z większymi lokacjami i przestali już męczyć tą jedynkę na marsie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Gramy na zasadzie najwyższego highscore czy dodali coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Ej kuwa mam problem, chciałem wrócić do dooma jednakże po wrzuceniu płytki do czytnika, instalacji i pobraniu wszystkich update (chyba z 26GB) gra się uruchamia, widzę nawet swój profil jednak wszystko szlag trafia gdy chcę wczytać jakikolwiek save, dostaje komunikat że gra jest jeszcze instalowana i mam poczekać. Czekanie 3 czy 4h nie rozwiązało problemu więc wnioskuje że coś się z(pipi)ało, przerabiał ktoś podobny temat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 Tak. Wystarczy że zostawisz konsole w trybie spoczynku i gra się w pełni zainstaluje. Smutne ale prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 Gramy na zasadzie najwyższego highscore czy dodali coś jeszcze? Nie, cały czas chodzi o zgromadzenie największej ilości punktów w najkrótszym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 Tak. Wystarczy że zostawisz konsole w trybie spoczynku i gra się w pełni zainstaluje. Smutne ale prawdziwe. Ale to ile ta instalacja ma trwać? Dobę? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 (edytowane) No cos ewidentnie jest nie tak. Swietna wiadomosc z tym DLC, multi w Doomie bardzo mi sie podobalo, a uzywke mozna kupic juz za 20-30 zl, chyba sam do Dooma na troche wroce. Edytowane 31 sierpnia 2017 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 Ja tam widzę za 40-50 zetta. Zajpodasz linka gdzie można dostać tak tanio ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi