Opublikowano 28 lutego 20187 l Sequal Dooma to pewniak i juz czekam z chuyem w lapie ale jeszcze bym przytulil reboot Quake Edytowane 28 lutego 20187 l przez hav7n
Opublikowano 28 lutego 20187 l quake zayebisty ale kojarzy mi się tylko z q3a i setkami godzin w multi, na kąsolach to ja tego nie widze
Opublikowano 28 lutego 20187 l 47 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Ostatni Quake był singlówką, więc nie widzę przeszkód. no przeszkód nie ma, po prostu ta seria kojarzy mi się z multi a nie singlem. dla mnie 4 była strasznym zawodem
Opublikowano 28 lutego 20187 l To prawda, chociaż jak zabiorą się za to typy od nowego dooma to można spać spokojnie. multi w doomie robiła ta sama ekipa co singla?
Opublikowano 28 lutego 20187 l Reboot Quake, Blood, Exhumed o panie ale bym trzepal konika milo by było, ale szanse pewnie srakie.
Opublikowano 28 lutego 20187 l W reboot Blood nie wierzę. Nie przeszło by to bez ulagodzenia rozgrywki, zwłaszcza jeśli gra by była promowana ostro.
Opublikowano 29 marca 20187 l Ta gierka już przed tym była śliczna, to strach pomyśleć, jak to teraz będzie wyglądało No i czy ktoś do koorvy nędzy usunie w końcu tę czwórkę z tytułu tematu? To jest po prostu DOOM...
Opublikowano 30 marca 20187 l No, wreszcie! Już myślałem, że się nie doczekam. Ależ będzie grane w 4K
Opublikowano 30 marca 20187 l dla samego singla chyba kupie cyfre w promo multi jeszcze zyje? Pamietam ze tak srednio mi sie gralo ale moze cos bym tam poskakal po tych ''arenach'' Edytowane 30 marca 20187 l przez hav7n
Opublikowano 30 marca 20187 l Gra kupiona dla graficzki i dishonored 2 do backlogu Bethesda <3 Tylko oleda brakuje
Opublikowano 30 marca 20187 l Ogrywam teraz wersje na PC. Wszystko na ultra, ale to wyglada znakomicie. Nie jest to tak rozmazane jak na konsolach.
Opublikowano 31 marca 20187 l Czasem jak go czytam, to wydaje mi się, że ten jego avatar nie jest przypadkowy...
Opublikowano 31 marca 20187 l No jednak dynamiczna rozdziałka na konsolach to nie to samo co betonowe 4k na ultra. Pacz na konsole wyszedł dopiero wczoraj.