Gość kufir Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Nie mam PS Plusa i nie mogę ściągać map ze SnapaMap. Czy w tym edytorze poziomów są jakieś grywalne profesjonalne mapy, np. odwzorowanie map z DOOM 1 i DOOM 2 które można pograc ? Edytowane 14 Czerwca 2018 przez kufir Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Rozegralem chyba 13 map w snap maps i nie zaliczylo pucharka aby rozegrac 5. Ktos wie czemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Trzeba ukończyć 5 różnych snap map. Ja chyba musiałem zagrać w 9map nim mi zaliczylo. Nie wiem o co dokładnie chodzi. Może trzeba ocenić po przejściu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Juz wiem. Opis pucharka jak zwykle niedokladny. Musisz opublikowac i zagrac w 5 SWOICH map. Zrobiłem tak i zaliczylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Lol, bo ja opublikowalem tylko jedna swoją i zaraz ja skasowałem, a potem pogralem w mapki innych graczy i wpadło Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Coś dziwnego jest z tymi pucharkami z Dooma. Mają straszne błędy. Tak samo jak z wymaksuj wszystkie runy.... Kilkakrotnie wymaksowałem i nie wskoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Bo są zglitchowane na psnthropies polecają grać i maksowac te pucharki na jednym podejsciu trzymając grę w standby Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgadza się ale na szczęsscie gra jest tak genialna ze z ochotą przejde singla juz po raz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 No avatar zobowiązuje - własnoręcznie trzymasz ten temat przy życiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Mogę pomóc go podtrzymać. Siedzę na sąsiednim forum, ale jestem z(pipi)kiem zagłady jak niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Zacząłem kilka dni temu grać w tego Dooma. Jak nie lubię FPS tak ta gierka daje nawet radę. Fajna, szybka jatka + sentyment z młodości. Chyba nawet skończę, dozując sobie sesje 30-60 min aby mi się nie przejadło. Ile godzin zajmuje przejście? Mam obecnie ok 3 przegrane i jestem na wieży Argentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 2 minuty temu, balon napisał: Zacząłem kilka dni temu grać w tego Dooma. Jak nie lubię FPS tak ta gierka daje nawet radę. Fajna, szybka jatka + sentyment z młodości. Chyba nawet skończę, dozując sobie sesje 30-60 min aby mi się nie przejadło. Ile godzin zajmuje przejście? Mam obecnie ok 3 przegrane i jestem na wieży Argentu. Około 10-12h bez lizania ścian na 100% i na normalu mi zajęlo. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 A ginąłeś coś na normalu? Bo mnie czasami potrafią do (pipi)ać. Jeden moment powtarzałem nawet z 4 razy. Zastanawiam się czy to mój brak skila w fps czy gierka ma uczciwy poziom trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 16 minut temu, balon napisał: A ginąłeś coś na normalu? Bo mnie czasami potrafią do (pipi)ać. Jeden moment powtarzałem nawet z 4 razy. Zastanawiam się czy to mój brak skila w fps czy gierka ma uczciwy poziom trudności. Coś tam na pewno się zdarzyło zginąć ale taki w miarę ok ten poziom trudności był na pierwszy raz moim zdaniem idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Ja gralem na poziomie wyzszym niz normal, bawilem sie w odrobine zbieractwa, ale bez dzikich szalenstw. Ukonczylem w cos ok. 13h. Malo ginelem, ale wychowalem sie na szybkich FPSach... Niektore momenty sa trudniejsze, wiec moze tak byc, ze pare razy sie cos powtorzy - pol na pol Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Gierka warta splatynowania, czekam na 2 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Grałem na najtrudniejszym do 70% gry,coś jak uber w wolfie i niestety później było cholernie ciężko, przełączyłem na poziom niżej i ciężko było zginąć w walce.Kompletnie nie zbalansowany poziom jest imo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Poziom trudności dla mnie OK Odniosłem wrażenie właśnie ze jest bardzo zbaalansowany, moze to tez zalezy od tego jak sobie radzimy w FPS. Generalnie jedna z fajniejszych platyn. Cudowna gra! Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 dopiero teraz sprawdzam tego szpila i o matuchno jakie to dobre polowa gry za mna jade na ultrakoszmarze i narazie dosyc latwo jest...podoba mi system rozwoju postac i broni zachecajacy do eksploracji mapy. Mam pytanko..w pierwszych mapkach mam malo rzeczy zebranych, mozna cofnac sie do poprzednich misji zeby dozbierac rzeczy a nastepnie wrocic do obecnego poziomu na tym samym zapisie czy trzeba robic nowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Można zbierać poprzez Mission Select aczkolwiek jak ja chciałem ostatnio to zrobić to jednej misji w ogóle nie mam wyszczególnionej, a mianowicie chodzi o Obiekt Argentu (zniszczony) przez co nie mogę zebrać wszystkich znajdziek. Nie wiem czy to jakiś bug z zapisem gry czy ja jestem ślepy no ale poza Arcade to nigdzie tej planszy nie widzę, a oczywiście nie da się zacząć nowej gry na tym samym zapisie. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Pykam sobie w tego Doomika i jaram się. Czysta rozwałka, bez zamulania. Efekt psują tylko te znajdźki nieszczęsne, bo ciężko powstrzymać się przed sprawdzaniem mapy co chwilę. Tak czy siak będzie calakowane. Nawet trofki online udało się wbić, mimo że multik martwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Ciekawe jak z Eternalem będzie. Albo zakochasz się w rozwałce albo dołączysz do grona "mam mało amunicji i trzeba skakać :((". Kurde, pograłbym w tego Doomika jeszcze ale coś czuję, że DE zepsuło mi tę część totalnie i bez dasha czy innych systemów będzie przeraźliwa nuda i ślamazarność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca No przyznam, że po Eternalu kilka razy brałem się za tego DOOM-a i chyba zawsze odpuściłem koło połowy. Ta gra jest super, spójna i ma klimat, ale walka już nie ta ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Ja ostatnio skończyłem no i przeszkadzało to ślimacze tempo nie powiem że nie xD dopiero na dopałce slayer poruszał się jak trzeba ale to dalej wyśmienita gra do której warto wracać Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca No i pękło, bardzo fajna gierka, a z tego co mówicie w Eternalu będzie tylko lepiej Nawet nie próbowałem śledzić tej bzdurnej fabułki, ale wystarczyło podgłośnić muzykę i ściszyć dialogi żeby wejść w klimat na całego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi