Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To już coś złego jeśli gra ma ładną okładkę? 

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 186,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ukończyłem wczoraj po 20 godzinach na Ultra Violence     Ta nuta to jest kwintesencja Dooma - brutalna, mocna, satysfakcjonująca, agresywna i pompująca adrenalinę   Spodziewałem się dobrej gr

• Na szczęście mamy to w chuyu

• Zagrałem godzinę i wbiłem 10 level żeby sprawdzić każdą broń która jest w becie.   Niestety ale ten Doom ma niewiele wspólnego z arena shooterami, to bardziej takie Call of Duty z healthem i armorem

Opublikowano

nie, a cos zlego jak ma brzydka, ma to jakies znaczenie ? trzymasz gierki tak aby kazdy widzial ich okladki czy jak ?

Opublikowano

hahahaha, kłótnia o okładkę....co za czasy. Czy tutaj są już tylko sami tutaj artyści?Jak dla mnie to gra nawet nie musi mieć okładki wystarcza aby wymiatała. A jeśli komuś aż tak przeszkadza oryginalna okładka to niech sam sobie w photoshopie nasmaruje i wydrukuje.

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

nie, a cos zlego jak ma brzydka, ma to jakies znaczenie ? trzymasz gierki tak aby kazdy widzial ich okladki czy jak ?

Nie ma to za dużego znaczenia, ale lubie jak gierki wideo mają ładne okładki, tyle.  :dunno:

Opublikowano

Raczej chyba lubisz pisac aby tylko popisac. Cos w stylu, o jezu moje pudelko ma bardziej zaokraglone rogi niz zwykle, nie podoba mi sie to!!1.

Opublikowano

Nie, pisze że nie podoba mi się okładka i chciałbym ładniejszą. No ale Pan bizon musi mieć  bóle o to że ktoś sobie ponarzeka.

Opublikowano

Nie, pisze że nie podoba mi się okładka i chciałbym ładniejszą. No ale Pan bizon musi mieć  bóle o to że ktoś sobie ponarzeka.

:dunno:  :pipi:  :chicken:  :gayos:  :notsure:  :kaz:  :obama:  :klapek:

Nie no narzekaj sobie na takie bzdury, narzekaj...

Opublikowano

Ja narzekam na bzdury ty z kolei się o bzdury dopyerdalasz do każdego.  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  cała strona postów o niczym.

Opublikowano

Po prostu ludzie piszą dla pisania bo gra wywołuje tyle emocji, a że nie ma o czym pisać ...

Jak gra będzie wymiatać w multi i singlu i pokaże innym AAA FPS'om gdzie ich miejsce to może mieć dla mnie nawet i taką okładkę.

daikatana-europe.png

Opublikowano

Okładka może być. Zresztą, jak by nie była to i tak biorę na premierę. Dla mnie może być same logo gry. Doom 3 też miał w podobnym stylu.

1112-doom-3.jpg

Aż nawet sobie odświeżę prawilnie na klasycznym Xboxie. Do tego jeszcze mam na płycie dwa pierwsze Doomy. Kupiłem trzy lata temu limitowaną edycję. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Sądząc po tym, że obydwie gierki dostały takie wydania to pewnie i na Dooma też trafi. 

Opublikowano

Czasem sobie odpalam na kompie lub x360 jedynkę i dwójkę co za gra <3

Edytowane przez kubson

Opublikowano

No, przy większej zadymie palec nie schodzi ze spustu przez kilka pomieszczeń, a Doomguy tylko się szczerzy na dole.

Opublikowano

A propos tej okładki , faktycznie jest sztampowa ale mi mimo to bardzo się podoba ;) No klisza kompozycyjna eksploatowana do wyrzygania, ale marines ma tu tak fajna zbroję, hełm i w(pipi) ogólnego, ze wybaczam te sztampę. No i to DOOM na wysokości klaty idealne, jak wiśnia na torcie.

Opublikowano

Tak w ogóle jak ktoś ma Doom BFG i chce pograć w Dooma 1-3 w multi na PS3 to walcie śmiało.

Opublikowano

No ten marine wygląda jak masterchef, więc no bonus. Z drugiej strony masterchef wygląda jak oryginalny marine z Dooma1 i 2. Majndfak.

Opublikowano

Tak w ogóle jak ktoś ma Doom BFG i chce pograć w Dooma 1-3 w multi na PS3 to walcie śmiało.

To w BFG te dwa pierwsze Doomy mają sprawne multi?

A te edycja jest kompatybilna na One?

Opublikowano
To w BFG te dwa pierwsze Doomy mają sprawne multi?

Tak! Multi oraz coop.

Co do drugiego pytania, nie wiem.

Opublikowano

Tyle razy było mówione, żeby wrzucać źródło, bo tak to i ja sobie mogę napisać.