Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 188,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończyłem wczoraj po 20 godzinach na Ultra Violence     Ta nuta to jest kwintesencja Dooma - brutalna, mocna, satysfakcjonująca, agresywna i pompująca adrenalinę   Spodziewałem się dobrej gr

• Na szczęście mamy to w chuyu

• Zagrałem godzinę i wbiłem 10 level żeby sprawdzić każdą broń która jest w becie.   Niestety ale ten Doom ma niewiele wspólnego z arena shooterami, to bardziej takie Call of Duty z healthem i armorem

Opublikowano

Mam duże obawy co do gry. :/

Opublikowano

Oświeć nas jakie?

Opublikowano

Oświeć nas jakie?

Obawiam się jakoś, że będzie to samo co 3 czyli dla mnie pusta, nudna strzelanka. 

Wspomnianą trójkę rzuciłem w kąt po godzinie, a dawałem grze szansę dwa razy. 

Obym się mylił i żeby wyszło coś w stylu nowego Wolfa, szczególnie aby wzięli feeling strzelania z niego. 

Opublikowano

Wyczuwam duże przestrzenie, przeciwników liczonych w dziesiątkach i palec czerwony od ciśnięcia R2. Zupełne przeciwieństwo trójki.

Opublikowano

Napewno nie będzie to gorsze od tego prototypowego trailera Dooma z 2012 roku

https://vid.me/70wz

no jak mnie wku.rwia to pokazywanie ułamka teasera miesiąc przed e3 co za lamusy

Edytowane przez _Be_

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W jaki sposób Doom 4 może zarządzić?

- Usuńcie przeładowywanie.

- Mniej korytarzów, więcej dużych obszarów z 10tkami przeciwników.

- Kolorowe klucze i drzwi :) (potwierdzone)

- Brak limitu ilości posiadanej broni (potwierdzone)

- Flaki, demony, piekło, tajemnicze bazy szatana - taki chcę setting.

- Minimalistyczna fabuła, minimum cutscenek

- Rockowa muzyka w tle

- BRAK YEBANYCH WAYPOINTÓW, OBJECTIVÓW, WALLHACKÓW KU.RWA

Prawie na nic tak nie czekam na E3 jak na nowego Dooma. W ogóle to usuńcie czwórkę z nazwy tematu. 

Eksaaaajt. 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jak ma być duża dynamika to musi być 60 fps. Chyba najbardziej oczekiwany FPS przeze mnie.

Edytowane przez Pure Bladestone

Opublikowano

Zarówno Wolf jak i Rage na konsolach działa w 60fps więc jest to jak najbardziej możliwe. 

Opublikowano

Masa akcji kontekstowych i odbierania kontroli nad postacią w Doomie, W DOOMIE KUR.DE. Zaorać. 

Opublikowano

a mi sie podoba, dlugi fragment rozgrywki swietny i wyglada dodatkowo kozacko

Opublikowano

id6 pokazal pazury, ciekawe jak go sportuja na konsole bo id5 mial na nich problemy - niby dal 60fps w rage ale sama jakosc tekstur i ich doczytywanie wolalo o pomste do nieba

Opublikowano

strzelanka jakich wiele, zero podjarki, ale rozwalily mnie te podswietlone wyskakujace prezenty po zabiciu przeciwnika

Opublikowano

Uwielbiam Dooma bo jakby nie patrzeć była to moja pierwsza poważna gra na PC. Dooma 3 też bardzo lubię, więc i na nowego czekam z niecierpliwością. Wygląda bardzo przyzwoicie. :)

Opublikowano

Heh pamiętam czasy, w których to ID wyznaczało trendy graficzne. Przecież taki DOOM 3 to był szok. Trójka również nie nużyła - przynajmniej mnie. Oby czwórka podtrzymała tą passe. 

Opublikowano

Niby spoko ale graficzka jakaś taka bez szału. Postać wygląda jakby płynęła w powietrzu plus jak skacze i łapie się krawędzi to jakoś słabo zrealizowane. Wykańczanie przeciwników super ale to ich rozpadanie się na kawałki czasem wygląda jak z klocków lego. ;f

Piła :banderas:

Na razie bez podjarki, kiedyś pewnie zagram.