Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 188,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończyłem wczoraj po 20 godzinach na Ultra Violence     Ta nuta to jest kwintesencja Dooma - brutalna, mocna, satysfakcjonująca, agresywna i pompująca adrenalinę   Spodziewałem się dobrej gr

• Na szczęście mamy to w chuyu

• Zagrałem godzinę i wbiłem 10 level żeby sprawdzić każdą broń która jest w becie.   Niestety ale ten Doom ma niewiele wspólnego z arena shooterami, to bardziej takie Call of Duty z healthem i armorem

Opublikowano

Baliby się ryzykować. Obecna tendencja okładkowa czyli chłopek z giwerą centralnie/ symetrycznie na pierwszym planie nudna jest już do wyrzygania ale pewnie według obliczeń smutnych panów z excelem to się nadal opłaca. Oczywiście wszystko dzięki CoDowi. a nie, przepraszam - Ghost odstaje od tej maniery, jakim cudem?? Sorry za oftop.

Edytowane przez mausenberg

Opublikowano

Nie zapatrywałbym się tylko w gry ale też filmy, ogólnie mainstream. Ja tam myślę że można byłoby je.bnąć jeszcze lepszą okładkę stylizowaną na jedynce.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Odwrócicie sobie i po problemie, możecie przestać płakać.

Opublikowano

Dzisiaj odpalam klasycznego Xboxa i zapuszczam drugiego Dooma. Okładka B po prostu niszczy. Do tego jeszcze zamówiłem sobie wczoraj dodatek do Dooma 3 - Ressurection of Evil.

A za dwa lata Bethesda wskrzesi Quake.

Opublikowano

.Do tego jeszcze zamówiłem sobie wczoraj dodatek do Dooma 3 - Ressurection of Evil.

Co jakiś czas odpalam to cudo na PCcie. Zabawne, że ten dodatek jest lepszy od samej podstawki, szatanem i zuem wręcz zionie z tej gry. 

Opublikowano

A za dwa lata Bethesda wskrzesi Quake.

Oby :banderas:

Opublikowano

Mam lepszy pomysł. Niech odpoczną od wskrzeszania starych serii, a zaczną z nowym IP. Quake czy Doom były świetne i popularne, bo były również świeże. Nie można ciągle jechać na nostalgii. Zacznijcie tworzyć nowe rzeczy!

Opublikowano

Pośród tej całej papki jaka nam serwują developerzy w FPSach taki Doom sprawia że nie sprzedam konsoli.

Ja już dziękuję za ich nowe pomysły aka drony, auto helikoptery, lasery/czujniki ruchu. W końcu Old schoolowa gra cholernie skillowa.

Opublikowano

zayebista. różnica jak między: 

bioshock-infinite-reversible-box-art-2.j

Zmienili okładkę, bo marketingowcy im powiedzieli, że będzie lepiej przemawiać do niedzielnych graczy lub osób w ogóle nie zaznajomionych z serią (chodzi o  też o osoby kupujące gry po pudełkach, a takich januszy jest wielu :P)

Opublikowano

zayebista. różnica jak między:

bioshock-infinite-reversible-box-art-2.j

Zmienili okładkę, bo marketingowcy im powiedzieli, że będzie lepiej przemawiać do niedzielnych graczy lub osób w ogóle nie zaznajomionych z serią (chodzi o też o osoby kupujące gry po pudełkach, a takich januszy jest wielu :P)

I mieli rację.

Opublikowano

Tak tylko, że pierwsza wersja okładki z Bioshocka Infinite idealnie oddaje, czym ta gra jest. Jakby gra miała tą druga wersje, to byłoby zwyczajnie nie fair.

Opublikowano

Zmienili okładkę, bo marketingowcy im powiedzieli, że będzie lepiej przemawiać do niedzielnych graczy lub osób w ogóle nie zaznajomionych z serią (chodzi o  też o osoby kupujące gry po pudełkach, a takich januszy jest wielu :P)

>2016

>wciąż z tego śmieszkuję:

Nareszcie zrozumiałem fenomen wyboru okładki BioShock: Infinite. Ona jest taka... uniwersalna!  8)

15.jpg

24.jpg

63.jpg

73.jpg

82.jpg

9.png

Opublikowano

Dobra, wytłumaczcie mi, o co chodzi z tym Quakiem? Czy oni coś mówili o wskrzeszeniu? Bo teraz oglądam E3 Bethesdy

49:40

Są pokazane tytuły, które są teraz ważne dla Bethesdy, albo które niebawem wychodzą/niedawno wyszły. Więc co tam robi Quake? Czy chodzi o Quake Live?

Opublikowano

Bawią się w community platformę dla swojej franszczyzny. Masz obecnie Quake Live i Quake Arena Arcade na X360. Na papierze brzmi fajnie ale w praktyce ta strona jest strasznie biedna.

Opublikowano

Skoro mają E3 w tym roku, to coś muszą na nim pokazać. Nowa gra Tango, nowy Wolf, Dishonored 2... DLC do Fallouta praktycznie już powychodzą w czerwcu. Na Elder Scroll za wcześnie. 

Może faktycznie ktoś robi tego Quake. Tylko kto.

Opublikowano

Okładka numer 2 wygrała.

I dobrze całkiem klasyczna choć 1 przypomina mi okładkę ultimy Black Gate .. Czerń prawie idealna. Czyli to samo co z Bioschokiem  folia   out i  okładka flip:)

Opublikowano

Pięknie wizualnie i muzycznie, cudownie, to będzie chyba pierwsza taka gra od dawna w którą chętnie pogram online <3 

Tylko ten komentator strasznie słaby, wolałbym coś w stylu unreala/quake live