Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jutro zacznie się DOOM, podjarka nie miłosierna ;) kodzik na betę już wklepanu i ssie dane :D

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 189 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończyłem wczoraj po 20 godzinach na Ultra Violence     Ta nuta to jest kwintesencja Dooma - brutalna, mocna, satysfakcjonująca, agresywna i pompująca adrenalinę   Spodziewałem się dobrej gr

• Na szczęście mamy to w chuyu

• Zagrałem godzinę i wbiłem 10 level żeby sprawdzić każdą broń która jest w becie.   Niestety ale ten Doom ma niewiele wspólnego z arena shooterami, to bardziej takie Call of Duty z healthem i armorem

Opublikowano

No to Rajos chyba jednak pojedziesz do domu :rayos:

Opublikowano

Czeski wysłał kod, jesli będzie działać, to obiecuję Cię więcej nie obrażać w CW... do końca miesiąca :potter: 

Opublikowano

Komuś tutaj udało się dorwać zestaw przedsprzedażowy z koszulką?

Opublikowano

Jeśli ktoś chce BETE PC wersja Steam

YOUR CLOSED BETA CODE:

6C94A-QG6ET-YYLM8

Opublikowano

Jeśli ktoś chce BETE PC wersja Steam

YOUR CLOSED BETA CODE:

6C94A-QG6ET-YYLM8

Lol, działa, dzięki Dracon. Mam teraz nadziej, że mi piec ruszy jak to odpalę ;)

Edytowane przez mausenberg

Opublikowano

Czekoladka, czyli alpha transformers w betę i heja?

Tak

Opublikowano

Pięknie, dziękuję za odpowiedź. Będzie granie, na xone swego czasu wyglądało bardzo fajnie, więc na ps4 podejrzewam jeszcze większa petarda

Opublikowano

dobra, działa.

Tzn nie działa, ani mój kod ani czeskiego, oba zużyte :frog: 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

@Rayos

Już wklejałem tu link do forum bethesdy - tam jest jeden wielki shitstorm w tej materii i jedyne jak narazie pewne ustalenie (od kogoś z Beth) napisane to, że ten kod jest TYM samym co z alphy. Tak więc jeżeli go już kiedyś dałeś to uznaj tego maila jako taki "przypominacz".

Ja tam jeszcze jutro będę polował na klucz na PS4, a nóż widelec jakiś cud nad Wisłą się stanie :)

Opublikowano

A ta beta to multi czy singiel? Nie chce mi się kopać tematu.

Opublikowano

Dobra, koleś sprawdzał i ma niedostępny do pobrania, albo trafiłem wcześniej na alphe (mimo że się spóźniłem) albo zassalo z wolfa..

Opublikowano

Dobra, koleś sprawdzał i ma niedostępny do pobrania, albo trafiłem wcześniej na alphe (mimo że się spóźniłem) albo zassalo z wolfa..

U mnie ten kod z Wolfa wklepałem grubo ponad rok temu, alphe czy co to było przegapiłem ale była dostępna do pobrania na pss. Na forum bethesdy czytałem że są takie przypadki i ludzie nie mogli pobrać gry.