Opublikowano 1 kwietnia 20169 l A nie macie czasem wrażenia, że jest pusto na mapach? Chodzi mi o liczbę graczy. Oglądam te streamy to ludzie sporo czasu w ogóle nikogo na mapie nie mogą znaleźć. Ciekawe jak bardzo odbiłoby się na aspektach technicznych gry wprowadzenie przynajmniej 8vs8
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Nie mam takiego wrażenia bo mapy są dość małe, serio, gdyby było 10vs10 to cieżko byłoby się ruszyć. Wielkość map determinuje ilość graczy. Ps. Wyrzutnia rakiet faktycznie jest słaba i dobrze bo jak widzę noobów biegających po mapie to szybciej ich eliminuje puls gunem. Karabiny są spoko a jako druga broń podręczna dubeltówka w ostateczności, z granatów wysysający sprawuje się najciekawiej. Edytowane 1 kwietnia 20169 l przez Wesker
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Panowie jest szansa na kod @Gamestop Nie wiem jak to ma wyglądać, ale czekamy
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Ogólnie, ostatniego dnia bety mogli by dać wszystkim na wszystkich platformach dostęp i zobaczyć jak wygląda to z dużym ruchem.
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Panowie jest szansa na kod @Gamestop Nie wiem jak to ma wyglądać, ale czekamy Przeca napisane, że cza pójść do sklepu. Pewnie dadzą karteczkę z kodem czy coś i tyle, nam to niewiele pomaga
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Jak to napisałeś to nabrało sensu... Potrafisz spierdolić radość człowiekowi
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Panowie, do maja czas minie jak z bata. Nawet nie zauważycie kiedy a płytka z pełną wersją będzie już się kręcić w sprzęcie.
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Kuźwa, za stary jestem - ginę częściej niż w Soulsach - śliczne to, szybkie (choć screen tearing jest), ale dobrze mi idzie tylko, jak jestem demonem - inaczej lipa i ciągle zeskrobują mnie ze ściany. Uwielbiałem multi w Crysis, ostatnio w Destiny, ale taki szybki arena shooter rodem z UT to chyba nie dla mnie jednak.
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Swego czasu jak była pierwsza alpha na xone, nie dało się zauważyć screen tearing na bąku, co te sony, to ja nie wiem.
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Ale spoko, nie przeszkadza jakoś zbytnio, nie jest to jakieś nagminne. W każdym razie teraz miałem staty 17/14 i to bez demona, Ambusher - Heavy Assault Rifle i Super Shotgun - zaczyna mi się podobać
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Ja pier.dolę ale ta gra jest zabawna, no po prostu chcę się w nią grać i co chwila mam beke z jakiś fazowych fragów. Muszę jakiegoś kompa do maja zlepić bo aż się nie chce na tym biednym laptopie. Za multi jestem kupiony w chuy. Uwielbiałem multi w Crysis, ostatnio w Destiny, ale taki szybki arena shooter rodem z UT to chyba nie dla mnie jednak. Polecam obadać nowego UT i co się tam odpie.rdala jak opanujesz wall jumpy, slide'y, dodging itd to tempo jest z 3 razy takie co w tym Doomie. Poginiesz na początku, to poginiesz ale jak już opanujesz to jaka radocha
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Bardzo przyjemna i szybka rozgrywka, rozumiem żeby zrobić zabicie z pięści, poprzedzone scenka, należy od tyłu plus rękaw?
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Płynnie jak dobry poślizg po żelu Durex, jedynie screen tearing trochę daje po oczach, ale ogólnie gra się mega miodnie.
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l rozumiem żeby zrobić zabicie z pięści, poprzedzone scenka, należy od tyłu plus rękaw? Niekoniecznie. Zależy od poziomu energii oponenta - z przodu też można ładnie chwycić za dyńkę i roztrzaskać ją o swoje kolano
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Beta chodzi płynnie? Alfa już chodziła płynnie w 60fps to tym bardziej Beta bez zmian. Jeśli ktoś się jeszcze nie załapał na BETE a posiada XBOX ONE to śmiało kto pierwszy ten lepszy! M26RY-KGQWX-G29P7-RVK7H-W4R3Z Edytowane 1 kwietnia 20169 l przez Salwador
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Cholewa...niby zdążyłem na kod na PC ale nie chce mi ruszyć no nic, pozostaje Twich.
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Ale jakie kody? Ja wszedłem na Steama, a tam była gra do zainstalowania, sama się pojawiła w menu.edit:ach, zapomniałem, że pewnie chodzi o konsole;/ Edytowane 1 kwietnia 20169 l przez grzybiarz