tukan 1 917 Opublikowano 14 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2016 (edytowane) @kudlaty to jest quake 3 w oprawie doom 3 Ja dotarłem już do piekła i na razie przerwa na coś do jedzenia, W KOŃCU Ja myslalem, ze tam bedzie jakis boss battle na samym poczatku. Rowniez jestem w tym miejscu (w polowie), ale nie mam czasu na razie grac dalej Tu chyba nie ma w ogóle bossów Są. Właśnie pierwszego pokonałem(aczkolwiek dopiero w 9 misji), nie wiem czy to jedyny ale obstawiam, że jednak na koniec coś dowalą. no teraz to wiem że jest co najmniej jeden, Cyberdemon jestem już tam gdzieś na Tytanie, o tu się odpie.rala to szok starczy na dziś, cały dzień przed konsolą XD Edytowane 14 maja 2016 przez koval 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 482 Opublikowano 14 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2016 @koval Jak tak mówisz to must have dla mnie,tylko trochę grosza dorwę to kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2016 dygnął mi jak czytałem wasze relacje. U4 trochę mnie nudzi to by była dobra odskocznia. A jak to działa na x one ? Ok ? (pipi)a jutro sklepy nie czynne a w tygodniu nie mam czasu grać Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 14 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2016 A jak to działa na x one ? Ok ? zapie.rdala jak rakieta może MOŻE ze dwa razy zwolniło ale to PRZY TAKIM ROZPI.ŹDZIU że głowa mała jedyne co mi się rzuciło w oczy to 'otwarte' levele gdzie trochę długo się doczytywały się ładne tekstury otoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 14 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2016 (edytowane) koval napisz jak z klimatem, jest troche łazenia i ziwedzania, czy tylko rozpie,rdol arcade style? cały czas licze chyba a z ktos mnie okłamie ze tak tak, pozniej jest doom 3;/ Edytowane 14 maja 2016 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2016 Nie jest. To jest Doom 1 i 2 w nowej grafice. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 14 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2016 Tak jak pisze sutek, ciągła rozwałka, jedynie momenty korytarzyków żeby palec na spuście odpoczął. Cytuj Odnośnik do komentarza
spizganygutek 21 Opublikowano 14 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2016 Potwierdzam słowa innych, świetny oldschoolowy szpil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 14 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2016 Koval ty grales kiedys w ogole w Quake'a, ze piszesz ze to Q3 w skorze D3? Doom jest duzo wolniejszy od Quake'a i zapomnij o takiej predkosci (nie wspominajac o rocket jumpach czy strafejump) jaki byl w Q. To jest szybka gra zwlaszcza jak na dzisiejsze czasy, ale do Quake'a to mu daleko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 14 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2016 Doomowi z nowych gierek to najblizej chyba do shadow warriora ale jest szybszy, tak samo od nowego wolfa. New order przy doomie wygląda jak jakis taktyczny shooter Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2016 @koval Też Cie to wkurzyło, że po pokonaniu bossa oczywiście się odrodził jakby twórcy chcieli jak najdłużej przedłużyć rozgrywkę? Pokonałem przed chwilą drugiego bossa, znacznie słabszego w projekcie. Cyberdemon to jednak było coś. 11 misja za mną, a podobno jest 13, ale to już jutro. Dzisiaj dam konsoli odpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 14 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2016 @koval Też Cie to wkurzyło, że po pokonaniu bossa oczywiście się odrodził jakby twórcy chcieli jak najdłużej przedłużyć rozgrywkę? Pokonałem przed chwilą drugiego bossa, znacznie słabszego w projekcie. Cyberdemon to jednak było coś. 11 misja za mną, a podobno jest 13, ale to już jutro. Dzisiaj dam konsoli odpocząć. Jakbym wiedzial, ze tak bedzie to zamiast skakac jak po(pipi)any na skakance bo out of AMMO w BFG to bym zachowal te 3 strzaly Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 14 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2016 koval napisz jak z klimatem, jest troche łazenia i ziwedzania, czy tylko rozpie,rdol arcade style? cały czas licze chyba a z ktos mnie okłamie ze tak tak, pozniej jest doom 3;/ jest dużo łażenia i zwiedzania bo mapy są wielopoziomowe, w każdej misji jest przynajmniej 7-8 sekretów do odkrycia. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 14 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2016 (edytowane) W ogole nie ten temat xD Raptor - skasuj, co ? (dzieki!) Edytowane 14 maja 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 14 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2016 Obstawiam, ze the WorldKeys bylo jakies ruskie/kradzione cc? Nie bylo od razu po prostu brac na konsole? Jestem na I am Vega i na dzis koniec Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Tylko się upewnię - w Amazon.co.uk jest bundle Doom + Season Pass na Xbox One i PS4 za 59,99 funta (jakieś 350 zł) na nasze. W przypadku Xbox One kod na Season Pass będzie działał z polskim kontem Xbox Live? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 będzie działał wrzucam swój gameplay, jakby ktoś miał wątpliwości co do gry gram na ultra violence i bez podświetlanych glory kills zauważyłem że można wykorzystywać pociski przeciwników przeciwko innym potworom np. w 1:06 dzięki temu mocno nadwyrężyli Hell Knighta przez co był na jeden shot, a chwilę później w 1:10 rakiety Revenanta rozwaliły Impa. jaka jest wasza ulubiona broń? U mnie chyba machine gun, dźwięk na słuchawkach to poezja a te mini rakietki mają fajne działanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 (edytowane) Ktos wie jak dokładnie działa piła? Jak mam paliwo na maxa (7) to zauważyłem, że oneshotuję hellknightów (chyba nawet barona piekieł zdażyło zdarzyło mi się tym zabić). Po tym zostaje mi 6 jednostek paliwa i tylko łaskoczę tych większych bydlaków. Edytowane 15 maja 2016 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Powinieneś bez problemu ich zabijać. Ja na nich zużywam 4 jednostki paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 będzie działał wrzucam swój gameplay, jakby ktoś miał wątpliwości co do gry gram na ultra violence i bez podświetlanych glory kills zauważyłem że można wykorzystywać pociski przeciwników przeciwko innym potworom np. w 1:06 dzięki temu mocno nadwyrężyli Hell Knighta przez co był na jeden shot, a chwilę później w 1:10 rakiety Revenanta rozwaliły Impa. jaka jest wasza ulubiona broń? U mnie chyba machine gun, dźwięk na słuchawkach to poezja a te mini rakietki mają fajne działanie. Wykur.wisty soundtrack. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Nawiązując jeszcze do wzajemnego rozstrzeliwania się przez potwory, o którym wspomniał MaZZeo, a które było już w oryginale - to czasem napotykamy na potwory, które wręcz walczą między sobą. Ja gram na normalu - hurt me plenty i myslę, że nie poradziłbym sobie na wyższych poziomach trudnosci, tym bardziej bez podswietlanych glory kills. Szósty poziom dał mi nieźle po tyłku aż mi się ręce trzęsły kiedy go kończyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Ktos wie jak dokładnie działa piła? Jak mam paliwo na maxa (7) to zauważyłem, że oneshotuję hellknightów (chyba nawet barona piekieł zdażyło zdarzyło mi się tym zabić). Po tym zostaje mi 6 jednostek paliwa i tylko łaskoczę tych większych bydlaków. na małych przeciwników schodzi 1 ammo, na średnich typu Hell Knight i Revenant 3 ammo, na większe nie wiem bo jeszcze nie doszedłem do takiego momentu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Właśnie skończyłem gierkę. Miazga. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Wykur.wisty soundtrack. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 MaZZeo - udostępniam Twój gameplay na FB żeby troszkę rozruszać znajomych i zachęcić ich do zainwestowania w grę. Mam nadzieję że nie masz nic przeciwko Świetny szpil, serio. suteq - ile jest poziomów? Końcówka (ostatnie levele, starcia itp) robią robotę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi