Opublikowano 13 maja 20177 l Nie psuj sobie zabawy. Ultra-przemoc nie jest specjalnie trudna, a sam DOOM rozwija skrzydła gdy autentycznie trzeba walczyć o przetrwanie.
Opublikowano 13 maja 20177 l Doom to chyba jedna z niewielu strzelanek gdzie specjalnie nie czułem dyskomfortu w sterowaniu na domyślnej czułości, taki BF1 od razu wchodziłem w ustawienia i dalej nie jestem do końca usatysfakcjonowany.
Opublikowano 13 maja 20177 l Jeszcze jedno - wracając do poprzedniej misji celem zdobycia znajdziek, to trzeba misję ukończyć czy można wyjść i zaliczy?
Opublikowano 13 maja 20177 l Bardzo ten Doom... growy. Bez dziadowskich filmików, przerywników, tylko strzelanie, strzelanie i zwiedzanie. Ale mi to przypomina Duke Nukem 3D z tymi sekretami. Budowa leveli przekozacka. Swoją drogą chciałbym remake DN3D, taki dobry jak ten Doom. No i multi mi się podoba. Bez kitu.
Opublikowano 14 maja 20177 l Ja teraz przełączyłem sobie na widok klasyczny (broń na środku) i gra się o niebo lepiej.
Opublikowano 14 maja 20177 l Bardzo ten Doom... growy. Bez dziadowskich filmików, przerywników, tylko strzelanie, strzelanie i zwiedzanie. Ale mi to przypomina Duke Nukem 3D z tymi sekretami. Budowa leveli przekozacka. Swoją drogą chciałbym remake DN3D, taki dobry jak ten Doom. No i multi mi się podoba. Bez kitu. Właśnie się zastanawiam czy nie kupić sobie DN3D World Tour Edition bo jest teraz za śmieszne pieniądze w promocji na PSS.
Opublikowano 14 maja 20177 l Kupiłem wczoraj tego Duke na promocji i taka nostalgia bije z tej gry, dawno się tak świetnie nie bawiłem, polecam Ci kupić jak chcesz sobie powspominać grę z lat 90-tych, a nie zawiedziesz się, za taką cenę to grzech nie brać jak 29 złotych ;) Edytowane 14 maja 20177 l przez Faka
Opublikowano 19 lipca 20177 l Od teraz wszystkie DLC są za darmo na zawsze. O qwa, to teraz gracze się wkuwią, że musieli płacić za SP. Ale i tak te wszystkie DLC to tylko w multi także meh. Najgorzej dla tych, co hajs na sp wybulili.
Opublikowano 19 lipca 20177 l Troszkę więcej info: https://bethesda.net/en/article/3lw31bjKOsagegSyIYWIEg/the-ultimate-doom-update-6-66-all-dlc-unlocked-free-weekends Ciekawe zmiany do trybu multi, zdecydowanie potrzebne chociaż jak dla mnie i tak cała ta halo-wa struktura nie pasuje do czegoś co chce być jak arena shooter. Ciekawi mnie czy zrobili coś w kwestii balansu płatnych demonów chociaż wątpie, skoro teraz bedą darmowe (ja bym tego dziadostwa wcale nie dodawał). edit: mi już na stimie zasysa i... s(pipi)ysyn, 35 giga na pare mapek? halo, policja! Edytowane 19 lipca 20177 l przez Homer S
Opublikowano 19 lipca 20177 l No to zayebioza. Jak dobrze, że się nie skusiłem na jakieś pseudo-obniżki tych mapek. Na PS4 aktualnie ściągam "Version 1.10" około 24GB, ciekawe, czy to to. W każdym razie biorę, bo chętnie powbijam pucharki, by w przyszłości mieć dumne 100%. EDIT:W PS Store DLCki są "Not Available", więc już chyba je mam w patchu :)W każdym razie nie wiem, jak się do nich dobrać. Czy po prostu weszły do normalnego obiegu i zespoliły się z resztą contentu? Na to wygląda, ale wybrałem levelowanie od nowa i teraz nie mam dostępu do zestawów zbroi czy innych demonów. Wygląda na to, że trzeba będzie w tym multi trochę posiedzieć, żeby odblokować wszystko, co mnie interesuje. Edytowane 20 lipca 20177 l przez Wredny
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Jakieś dodatki do REWELACYJNEGO singla są planach, ktoś coś wie ? :)
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Fenomenalny jest tez ten tryb Arcade Mode, można się wyszaleć :) Polecam
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Nie obraziłbym się na pełnoprawny sequel z akcją na ziemi. Zrobiliby pełnoprawny reboot dwójki z większymi lokacjami i przestali już męczyć tą jedynkę na marsie.
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Ej kuwa mam problem, chciałem wrócić do dooma jednakże po wrzuceniu płytki do czytnika, instalacji i pobraniu wszystkich update (chyba z 26GB) gra się uruchamia, widzę nawet swój profil jednak wszystko szlag trafia gdy chcę wczytać jakikolwiek save, dostaje komunikat że gra jest jeszcze instalowana i mam poczekać. Czekanie 3 czy 4h nie rozwiązało problemu więc wnioskuje że coś się z(pipi)ało, przerabiał ktoś podobny temat?
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Tak. Wystarczy że zostawisz konsole w trybie spoczynku i gra się w pełni zainstaluje. Smutne ale prawdziwe.
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Gramy na zasadzie najwyższego highscore czy dodali coś jeszcze? Nie, cały czas chodzi o zgromadzenie największej ilości punktów w najkrótszym czasie.
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Tak. Wystarczy że zostawisz konsole w trybie spoczynku i gra się w pełni zainstaluje. Smutne ale prawdziwe. Ale to ile ta instalacja ma trwać? Dobę?
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l No cos ewidentnie jest nie tak. Swietna wiadomosc z tym DLC, multi w Doomie bardzo mi sie podobalo, a uzywke mozna kupic juz za 20-30 zl, chyba sam do Dooma na troche wroce. Edytowane 31 sierpnia 20177 l przez easye
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Ja tam widzę za 40-50 zetta. Zajpodasz linka gdzie można dostać tak tanio ?