easye 3 377 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Nie mam linka - niedawno byla promocja nowki po 39 zł, dzisiaj pytalem znajomego ze sklepu w Warszawie, ze przez to moze nawet za 20 zl sprzedac. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Też chętnie kupię jeszcze raz, 1k GS wpadło na x1, z przyjemnością wbije platyne na ps4 Kolega ze sklepu nie chce sprzedać jednej dodatkowej sztuki? :Potter: Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Nie mam linka - niedawno byla promocja nowki po 39 zł, dzisiaj pytalem znajomego ze sklepu w Warszawie, ze przez to moze nawet za 20 zl sprzedac. aha, czyli ceny też powinny niedługo jeszcze niżej spaść. spoczko Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 (edytowane) Fakt - nie wiedzialem, ze po tyle chodza - pewnie po cenie skupu chcial oddac, tak czy siak, jezeli ktos jeszcze nie gral w Dooma, to jest okazja do nadrobienia - dla mnie nawet Multi bylo bardzo dobre - szybkie, wymagające, bez auto aima, polecam! Edytowane 31 sierpnia 2017 przez easye 1 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 18 września 2017 Opublikowano 18 września 2017 (edytowane) Doom ukończony na poziomie KOSZMAR (4 z 5) REWELACJA! Duże wyzwanie, piękne emocje ta gra jest obłędna. W moim odczuciu to najlepszy schooter single player od niepamiętnych czasów. Kto nie grał a wychował się na na archaicznych Doomach, Wolfie, Duke Nukem, Blood, Quake musi w to zagrać ! Ten Doom to właśnie wraca do tamtych czasów w fenomenalnej oprawie. GENIUSZ! 10/10 za Singla. Edytowane 18 września 2017 przez kufir Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 18 września 2017 Opublikowano 18 września 2017 (edytowane) Ciekawe jak wypadnie wersja na Switcha. Sterowanie może być kozackie. Multi mogłoby wcale tam nie być tylko jakaś dodatkowa zawartość w kampanii i może nawet klasyczne Doomy jak w edycji BFG. +1 za Nightmare bo to nie jest łatwy wyczyn. Edytowane 18 września 2017 przez Nemesis Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 18 września 2017 Opublikowano 18 września 2017 Największe frajda na koszmarze. Pojedynki wymagają zdecydowanie większej koncentracji i opanowania najlepszych broni na konkretnych demonów, oraz dostosowania movementu do nich. IMO DOOM zyskuje wtedy jeszcze 1-2 punkciki do grywalności! Cytuj
Gość kufir Opublikowano 19 września 2017 Opublikowano 19 września 2017 Zgadza się w tej grze jest wszystko tak jak być powinno. Ostatni raz tak dobrze bawiłem się grając w BLACK na ps2. Ten sam genialny sposób zapisywania gry, adrenalina podczas grania i piękna grafika oraz animacja zabójstw chwały. Jestem posikany :) Cytuj
Gość kufir Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 (edytowane) Problem z pucharkiem - zdabadz wszystkie runy. Posiadam wszystkie i wszystkie wymaksowane mimo to nie wpadlo czemu ? Edytowane 20 września 2017 przez kufir Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Trochę info na temat DOOMa na switcha dla chętnych: Premiera podobno 13 grudnia 2017 Zapowiedź z Nintendo Direct (podrzucam japoński, bo więcej gameplayu, datą się nie przejmować bo w KKW wychodzi później) Jakiś czas temu redaktorzy mieli okazję zagrać w trybie tabletop/handheld w ten port i opinie są mocno pozytywne. Tutaj kilka nagranych gameplayów off-screen: Co wiemy, z istotnych rzeczy 30 klatek zamiast 60 720p w trybie przenośnym i stacjonarnym (potwierdzone przez Bethesdę TUTAJ) Multiplayer będzie do pobrania osobno, 9 GB, na cartcie tylko singiel z wszystkimi dodatkami z nim związane Brak celowania żyroskopem Za port odpowiada Panic Button!, ekipa robi też port Rocket League na Switcha, plus pomagali przy porcie RL na X1 i wersji PS4 PRO Cytuj
Dadzik90 0 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Nie grałem nigdy więc chętnie kupię pod koniec roku. Cytuj
Kavka 20 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 (edytowane) Tak samo nigdy nie grałem a przymierzałem się do zakupu a teraz jest okazja do nadrobienia zaległości. DLC mie nie interesuje bo to tylko i wyłącznie dotyczy trybu multi. Edytowane 25 września 2017 przez Kavka Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Nie no, było parę DLC do singla (tryb arcade m.in.) ale to będzie AFAIK na cartridge'u Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 Trochę info, gameplay itd. itp. premiera 10 listopada Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 Szkoda ze nie ma żadnego singleowego dlc. Oby to oznaczało powstawanie sequela. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 Swoją drogą, chyba nie pokazywaliśmy tutaj okładki wersji Switchowej: piękna <3 ciekawe czy na odwrocie będzie zwykła wersja z PS4/X1 :D 1 Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 Ciekawe czy będzie krew Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 Na materiałach nie widać cenzury jest ok. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 Swoją drogą, chyba nie pokazywaliśmy tutaj okładki wersji Switchowej: piękna <3 ciekawe czy na odwrocie będzie zwykła wersja z PS4/X1 :D behehe a pamietam jak wypuscili fakowe covery swticha z doomem Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 ależ by te czerwone pudełka robiły robotę, szkoda, że mamy to co mamy :( duże, puste pudełka, eh Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 Na jakim poziomie trudności zacząć pierwsze przejście? Ultra Violence czy od razu Nightmare? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 DOOM 81 na MC w wersji na Switcha :banderas: http://www.metacritic.com/game/switch/doom DOOM is an incredible game, flaws and all. Audio issues and frame rate drops were annoying at times, but weren't dramatic enough to deter us from a beautiful, pulse-raising good time - and we imagine that future updates will at least partly solve these problems. DOOM is one of the best first-person shooters we've ever played, and is certainly the best in its class on Switch. There's a certain magical quality about having a game this good on the go. Its brilliant campaign is reason enough to pick it up, but DOOM's multiplayer will keep you coming back for more for months to come. While it's perhaps not as polished as it is on other formats, having DOOM in portable form is a revelation, and developer Panic Button deserves high praise for porting over id Software's classic title so brilliantly. Despite the technical limitations imposed by Nintendo Switch hardware, the latest version of DOOM confirms itself as a winning bet without too many sacrifices. Bethesda did it -- they ported Doom to a Nintendo console. It might not be the prettiest version, but it works, and it was enough to get me to play it all over again. porównanie Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 11 listopada 2017 Opublikowano 11 listopada 2017 (edytowane) Ogólnie jest spoko ale jednak zostawiam go na wycieczki - technicznie za mocno odstaje po tych wszystkich uhd 4k;))) mdło, blurowato, mało fps;) ale klimat, muza i tempo perfekt bo wszystko jest 1:1 Na dużym ekranie jednak nawet nie sprawdzam. Sterowanie zaskoczyło mi dopiero gdzieś po 20min - nie jest łatwo trzymając duży tablet, utrzymać się w takim tempie. I padł dźwięk dwa razy w całości - musiałem resetować grę. Podsumowując: extra, że mamy pełnoprawną wersję ale przeznaczenie tej gry to dla mnie zgodność z filozofią switcha: w terenie gdy nie ma dostępu do mocarnych konsol czy PC chociaż ja używam go w 95% w domu ;) Edytowane 11 listopada 2017 przez -gmeru- Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 11 listopada 2017 Opublikowano 11 listopada 2017 Czesto 600p w docku i 576p w przenosnym, detale odpowiadaja low z pc, 30fps z lekkimi dropami, imo dalo sie wiecej z switchusia wyciagnac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi