wronerro 257 Opublikowano 19 lutego 2014 Opublikowano 19 lutego 2014 Znalazlem na allegro gre: NFS Rivals wersja cyfrowa, w opisie koles napisal: Faktycznie tak to dziala?Moge kupic bez problemu i grac u siebie ?Cena atrakcyjna, niby 3x mniejsza od wersji z cd. "Po wpłacie przez PayU, w ciągu 24 godzin wysyłam na maila login oraz hasło potrzebne do zalogowania się na moje konto. Następnie z dostępnej biblioteki ściągają państwo grę Knack. Po ukończonej instalacji zostaje zmienione prze zemnie hasło. Gra działać bedzie do czasu usunięcia jej z dysku. Wysyłana jest również instrukcja opisująca krok po kroku co i jak, więc nikt nie będzie miał z tym najmniejszego problemu." Czy muszę grać na pańskim profilu? Nie, z mojego konta jedynie ściąga się grę. Po ściągnięciu można ją odpalić na dowolnym profilu. Tak napisal w aukcji.. Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 19 lutego 2014 Opublikowano 19 lutego 2014 Wał tylko na konsoli aktywowanej jako główna może dzialac na wszystkich kontach. Ile tych slotow do NFsa sprzedaje? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 19 lutego 2014 Autor Opublikowano 19 lutego 2014 1 Tez mi sie wlasnie wydaje, ze to jakies oszukane Cytuj
Moldar 2 271 Opublikowano 19 lutego 2014 Opublikowano 19 lutego 2014 Mam dwa konta psn, na jednym miałem Flower i Flow z PS3, więc pomyślałem, że ściągnę sobie na PS4. Jest to moje nieaktualne konto, nie używam go już od lat. Wszystko poszło ładnie i zgrabnie, ale nie mogłem grać w te gry z konta głównego, miałem kłódkę i nie dało się odpalić. Działały one jedynie z konta, z którego kupiłem te gry. Dopiero jak drugie konto ustawiłem również na konto główne, mogę grać i na aktualnym koncie. Więc pewnie tak trzeba zrobić, pytanie brzmi, ile kont możemy ustawić jako główne ? Cytuj
Moldar 2 271 Opublikowano 20 lutego 2014 Opublikowano 20 lutego 2014 No tylko, że ja mam dwa konta ustawione na "główne" Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 20 lutego 2014 Opublikowano 20 lutego 2014 Podobno to tak dziala. Mozna utrupic jednego slota i bedzie dzialal do czasu usuniecia z dysku. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 21 lutego 2014 Autor Opublikowano 21 lutego 2014 Tutaj znowu takie klocki; http://allegro.pl/knack-ps4-pl-nowa-mega-promocja-i3996470724.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi