snake_3xX 0 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 Czy ktoś założył już na ps4 polską społeczność związaną z helldivers lub psxextreme? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 Przecież to łatwo sprawdzić w xmb, czy jaj to teraz się nazywa, konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Pytam tutaj bo ps3 nie ma swojego tematu, czy da sie w to grac w kanapowym coopie cos jak diablo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2016 Joł odkopuje. Fajnie się dziś grało wpierw w 4 a potem we dwóch z pawciem. Niestety we dwóch jest w (pipi) ciężej. Jeden szotgun w plecy (sorry pawcio :rose: ) i w sumie pozamiatane. Chętnie bym w coopie pograł w weekend szczególnie że moja panna wyjeżdża do rodziców :banderas: Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 4 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2016 Gierka jest wyśmienita!! Dla mnie to totalne zaskoczenie i pierwsza od dawien dawna gra w ramach PS+ w którą chce się grać. Szczególnie trzeba podkreślić, że gra nie jest "noob-friendly". Trzeba mieć naprawdę zgrany team, żeby ugrać cokolwiek na trudności >7 (a poziomów trudności jest 12(!). Poza tym trzeba naprawdę uważać, bo nie ma friendly fire, zginąć można od totalnych błahostek. ZA(pipi)ISTE!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 4 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2016 W coopie gierka jest super, w singlu niestety będzie się szybko nudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 4 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2016 Jakby ktoś coś dzisiaj, to nick mój znany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Dopiero pobralem z psn niedawno ale jeszcze nie odpalilem. Jutro wieczorem albo po niedzieli chetnie bym pogral z kims w coopie. W razie czego: Ked_Tom Cytuj Odnośnik do komentarza
Ptasiek 8 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Przed chwilą 20 min prób grania i co chwila utracono połączenie. Coś z serwerami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Przed chwilą 20 min prób grania i co chwila utracono połączenie. Coś z serwerami? Nie wiem jak u Ciebie, ale u Mnie też czasem wywala z gry do menu, czy reszta też ma takie same problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Psn wariuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ptasiek 8 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Wcześniej wywaliło mnie może z raz. Dziś z 8 razy w ciągu tych 20 min. Z czego raz kiedy przyleciał już statek do ewakuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Dalej sie sypie? Kurcze Uzaleznilem sie od gierki i dzisiaj mam niezly detoks przez te problemy z serwerami, sobota, gra z plusa, pewnie natloku ludzi az tak wielkiego sie nie spodziewali. Cytuj Odnośnik do komentarza
mr.Zajac 35 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Mam pytanie do tych co mają tę gre dłużej Czy zawsze są takie szopki z tymi serwerami czy to tylko sporadyczne problemy? Dzisiaj to była masakra, nawet samemu nie dało się grać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Gra z taka mechanika ale w klimacie Obcego by rozje.bala system. Mniej kolorowych pelerynek i pasteli a wiecej mocniejszego klimatu i przygaszonej kolorystyki. Łupalbym jak dziki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 To odpal sobie Dead Nation @Zając Wprawdzie grałem tylko jeden wieczór z ekipą, ale nie było żadnych problemów kilka dni temu. Gra jest w Plusie, do tego pierwszy weekend więc można założyć, że jest dużo większy ruch niż się spodziewali. Tak samo było na początku z Rocket League. Cytuj Odnośnik do komentarza
mr.Zajac 35 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 @Zając Wprawdzie grałem tylko jeden wieczór z ekipą, ale nie było żadnych problemów kilka dni temu. Gra jest w Plusie, do tego pierwszy weekend więc można założyć, że jest dużo większy ruch niż się spodziewali. Tak samo było na początku z Rocket League. No właśnie ja też umówiłem się z ekipą i nie ukrywam, że byliśmy delikatnie mówiąc poirytowani... Damy szanse tej gierce za kilka dni to się zobaczy. Rocket League'a dali na premierę w Plusie to można było im wybaczyć problemy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Forumowicze grają cały czas i działa normalnie. Pewnie już minęło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ptasiek 8 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Od 23 grałem bez problemów. Kilka pytań: 1) Da się jakoś uzupełnić amunicję w pojazdach? 2) Jak zdobyć mecha z innym uzbrojeniem (2 shotguny, miotacz ognia itp) 3)Jaką broń główną polecacie? 4) Jaki poziom trudności da radę robić z randomami bez spin? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 1.Nie ale mozesz dac w inventory ten sam pojazd 4razy 2.DLC 3.Mech 4.Random randomowi nie rowny, do 5 powinno dac rade Cytuj Odnośnik do komentarza
Ptasiek 8 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 3) chodziło mi o to jaki karabin miotacz shotgun itp. Na razie latam z podstawowym. Nic nie odblokowałem na razie godnego uwagi. Po za shotgunem może. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 Z podstawowych to szotgan po ulepszeniu. W przeciwieństwie do pozostałych typów broni nie dostaniesz tu wyraźnie mocniejszego zamiennika Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 Ktoś wie skąd się bierze pochwały, które można nagrodzić graczy? Bo ja już nie mam i wszystkie wykorzystałem. Myślałem, że to się odnawia jakoś po 24 godzinach, a tu nadal nie mam jak pochwalać graczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 W co punkty polecacie ladowac? Na ten moment biegam z shotgunem i jego ulepszyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi