mushabelly 384 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 Ja też tak 12-14. Jak bez statku to jest więcej ale wszystkie 4/4. No po (pipi) ustawili 4/4, co mam patrzeć w co inni grają? Gra nastawiona na multi, a opcję dołączania s(pipi)ili po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 (edytowane) Też widzę tak mało gier, do których można dołączyć. Kurde teraz pograłem i masakra. Graliśmy na 8 poziomie planety z ogarniętymi ludźmi, szło jak po maśle i 10s przed wahadłowcem "migracja hosta" i wywalenie do ekranu głównego. Potem 3 kolejne próby to nieogarnięci ludzie. Odechciało mi się dzisiaj grać. Edytowane 8 marca 2015 przez Marcin_wawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 9 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2015 (edytowane) Bracholek ma wersje na PS3 (ja PS4) i za cholerę nie możemy grac razem, gdzie ten crosplay się pytam ? Ja proponuje zebrac się w ekipe tutaj na forum akurat będzie kameralny oddział do walki, wiec jak ktoś sobie życzy to mnie dodawać smiało Jeżeli chodzi o lvl to już widziałem ludzi na poziomie 23 wiec wiele im nie zostało. Wracając do gry solo to na pewnym etapie jest po prostu nie wykonalna (np. misje w zimie gdzie wolno się poruszamy a mamy całą mapę do przejścia z walizką) ja osobiście przechodziłem maks 6 poziom ale wyżej tylko coop. Na marginesie mam TYP nat 3 czasem 2, brachol 2 i on w ogóle ma jakies jazdy z dołączaniem do innych... Edytowane 9 marca 2015 przez killdante Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 9 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2015 Bracholek ma wersje na PS3 (ja PS4) i za cholerę nie możemy grac razem, gdzie ten crosplay się pytam ? Ja proponuje zebrac się w ekipe tutaj na forum akurat będzie kameralny oddział do walki, wiec jak ktoś sobie życzy to mnie dodawać smiało Jeżeli chodzi o lvl to już widziałem ludzi na poziomie 23 wiec wiele im nie zostało. Wracając do gry solo to na pewnym etapie jest po prostu nie wykonalna (np. misje w zimie gdzie wolno się poruszamy a mamy całą mapę do przejścia z walizką) ja osobiście przechodziłem maks 6 poziom ale wyżej tylko coop. Na marginesie mam TYP nat 3 czasem 2, brachol 2 i on w ogóle ma jakies jazdy z dołączaniem do innych... Trójka to najgorszy Nat. Na dwójce wszystko powinno działać jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 9 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2015 Mam neta z Tmobile (innego wyjścia nie mam:) ) jak router podłączony jest pod kompa to mam NAT typ 2 jak leży sobie luzem to typ 3 (ja tego nie ogarniam ) ? Dzisiaj walczyliśmy na 10 poziomie z całkiem zgraną ekipą (trzy misje) i oczywiście już w ostatniej gdzie wszystko szło jak spłatka pokazało mi komunikat o "migracji hosta" cokolwiek to może oznaczać i wywala z gry uff... Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 10 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2015 Wie ktoś jak jest z wersją na PS3 (odnośnie aspektów technicznych)? Mam nadzieję, że nie ma takich problemów jak VITA? Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 14 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2015 Gracie jeszcze w helldivers? Zdobyłem wszystkie trofea które się dało zdobyć w samej grze - zostały mi trofea niezależne ode mnie np. obrona stolicy oraz te najbardziej czasochłonne - czyli 25lvl i 10k/100k zabić. Te ostatnie to jakaś masakra. Mam jakieś 13h na liczniku i 6500 zabić. Potrzebuję 15 razy tyle... Prosta matematyka i wychodzi ponad 100h grania. Paranoja. PS. gdyby ktoś ostatnio nie grał to pojawił się patch 1.03 który sporo rzeczy naprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 14 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2015 Ja gram nadal. Cały czas tak samo wciąga Masz może listę rzeczy które zostały naprawione ? Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 14 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2015 http://community.us.playstation.com/t5/HELLDIVERS/Patch-notes-for-Patch-1-03/td-p/45027411 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 15 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2015 Jeżeli chodzi o nowy patch to jest lepiej ale dalej jest masa problemów z dołączaniem do innych gier, a granie z użytkownikami PS3/VITA dalej jest niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 15 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2015 Ja też gram. Ostatnio trafiłem na bardzo ogarniętych ludzi. Razem przeszliśmy poziom 10 planety jakby to był spacer po parku i dostałem ten lepszy transporter. Od razu na maksa go ulepszyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 17 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2015 (edytowane) Właśnie zakończyłem w pojedynkę misje obrony planety na poziomie 9, cały pic polega na tym że przez trzy misje nikt do mnie nie dołączył i sam nie wiem jak to zrobiłem ale się udało (w mieście gra się chyba łatwiej) ale najzabawniejsze jest to ze w ostatniej trzeciej misji kiedy to już czekałem na wahadłowiec na kilkanaście sekund przed przylotem dołączyło nagle do mnie dwóch kolesi, którzy ledwo co wylądowali na planecie a już ze mną odlatywali przez co każdy zaliczył po ok. 6000PD (EXP liczony razy dwa) Tez bym chciał tak przyekspic za kilka sekund gry Edytowane 17 marca 2015 przez killdante Cytuj Odnośnik do komentarza
suchy91 0 Opublikowano 19 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2015 Czy komuś udało zagrać sie z użytkownikami ps3 albo ps vita? Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 19 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2015 Nie Czy komuś udało zagrać sie z użytkownikami ps3 albo ps vita? Nie. minęły dwa tygodnie od premiery a dalej nic z tym nie robią, woleli wydac DLC. Zastanawiam się czy warto za 25zl kupic kilka broni, trzy stroje które prawie się od siebie nie różnią i trzy nowe "manewry" Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 680 Opublikowano 19 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2015 A o co chodzi z wersją PS3? Coś nie tak? Jakieś kłopoty z multi? Cytuj Odnośnik do komentarza
suchy91 0 Opublikowano 19 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2015 No właśnie jest problem bo w większości recenzji można przeczytać ze jest cros play a tu nic nie działa. Ja kupiłem grę miedzy innym dlatego żeby pograć z bratem ktory śmiga na ps3. Trzeba pamietać ze właśnie aspekty wspólnej kooperacji dają niesamowitego kopa tej grze, a granie na rożnych platforma to byłby strzał w 10:) Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 20 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2015 Na stronie twórców można przeczytać, że szykują dużą aktualizacje (nowy content) która będzie za free. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 22 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2015 (edytowane) Właśnie po niespełna 20 godzinach wpadł mi pucharek za 10 000 zabitych wrogów i nawet nie wiem kiedy to zleciało, tak przyjemnie się gra. Przeglądam niezdobyte, a tam jest za 100 000 zabitych wrogów. Haha 200 godzin grania... Aż takim hardcorem nie jestem, ale spokojnie dobiję do ponad 40 godzin najpewniej, aż zdobędę wszystkie manewry mnie interesujące. A jak naprawią cross play to gry z kolegą nie widzę końca. Świetna gra. Edit: i tak jak mówiłem, z każdym awansem potrzeba coraz więcej punktów do kolejnego lvl. Teraz mam 19 lvl i 20 godzin grania. Pewnie niewiele mniej czasu zejdzie się z wbiciem pozostałych 6 poziomów. Edytowane 22 marca 2015 przez Marcin_wawa Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 Mam już 22 lvl i myślę, że z tydzień grania po 2 godzinki i wpadnie 25lvl. ale cos mi się wydaje ze po tej "dużej" aktualizacji , którą zapowiedzieli podniosą trochę lvl bo spora czesc graczy wskoczyła już na maksymalny poziom (po dwóch tygodniach od premiery trochę szybko ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 29 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2015 (edytowane) Ja byłem bardzo zajarany tą gierką, ale ostatnio zapał obsiadł do zera. Odpalam wchodze na statek i po chwili stwierdzam że mi się odechciało. Szczególnie po tym jak była akcja pt. atak na planete robali. Średni wpływ jako jednostka mam na to co się dzieje. Robiąc misje praktycznie nie zauważałem żeby się coś zmieniało. No i te DLC. 25zł za parę pierdółek. Poziom już jakiś czas max i nie ma co robić. Edytowane 29 marca 2015 przez Drantzell Cytuj Odnośnik do komentarza
flyhigh 0 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 Siema, jestem nowy na forum szukałem tematu o helldivers, bo myślałem, że znajdę jakieś zorganizowane ekipy do których możnaby dołączyć. Mam level 15 i chętnie przyczepiłbym się do kumatych ludzi ;p granie z randomami nie jest złe, ale zawsze lepiej mieć stałą paczkę. Mój psn: p1nky_flyh1gh Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2015 Wojna rozpoczęła się na nowo ale gdzie się podziały robaki (trzecia rasa) ??? ktoś się orientuje o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 (edytowane) [media= ]https://www.youtube.com/watch?v=vzn4XEaBmkA[/media] Edytowane 26 kwietnia 2015 przez killdante Cytuj Odnośnik do komentarza
czak92 35 Opublikowano 28 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2015 Gra jest obecnie w promocji z dodatkami za 62 zł i zastanawiam się czy warto inwestować? Dużo osób gra w to jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2015 Podobnie, też jestem tym zainteresowany. I jak się sprawuje wersja na Vitę? działa już cross-play bo były z tym problemy pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi