Faka 3 987 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 W co punkty polecacie ladowac? Na ten moment biegam z shotgunem i jego ulepszyłem Graj tak jak Ci się podoba playstyle i co lubisz robić, bo różnie masz, są supporty, są killerzy wielkich robali. Nie ma znaczenia w co ładujesz, bo i tak nazbierasz to nazbierasz tyle tego, że nie będziesz później w nic ładował Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 To gram dalej. W multi widzialem kolesi z mechami i pojazdami, ale to chyba tylko dlc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitro619 11 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 A DLC nie jest w zestawie już ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 (edytowane) Nie, DLC z broniami i mechami trzeba sobie kupić, a jest teraz na promo więc można korzystać póki jest, koszt 33.60 zł za te wszystkie bronie etc @ShenJeden mech i pojazd masz bez DLC Edytowane 7 lutego 2016 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 8 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 Ej niech ktos pogra ze mna w helldivers Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 8 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 Jesli nie grales jeszcze albo masz cierpliwosc i checi zeby mnie w to wszystko wprowadzic (jeszcze nie odpalalem tej gierki) to ja chetnie jutro albo w srode wieczorem pogram Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Gra z randomami w Helldivers boli. Naprawdę, bardzo boli Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 (edytowane) Gra z randomami w Helldivers boli. Naprawdę, bardzo boli No trochę masakra z nimi jest, gorzej jak grasz na poziomie 8-9 i wyskakuje Ci random z lvl 1-4, kompletnie nie ogarnia, na dodatek przypadkowe kille to się odechciewa grać. Mogli zrobić coś takiego, że każdy gracz z tym samym lvl trafiał do ekipy 15-20 lvl i jest dobrze, bo wiesz, że może być ogarniętą osobą, a tak to dziwne lvl wchodzą Ci w grupę. Czasami trafiają się ogarnięte i kumate osoby, co jest już przyjemne w graniu. Edytowane 9 lutego 2016 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 (edytowane) Trochę już pograłem od momentu "premiery" na PS+ Co do trafiania się kolesi z lev 1-8 do misji 7++ to wynika z faktu, że ktoś w Twojej drużynie odpalił wieżę SOS. Zawsze kiedy ona jest odpalana w 2-3 osobowym teamie to wtedy zakres poszukiwania graczy wariuje w taki jak opisałeś sposób. Cierpliwie zaczekaj i wtedy zazwyczaj dojdą do Ciebie odpowiedni ludzie. Ja dziś trafiłem dwie kozackie randomowe grupy, bo trzeba to tak nazwać jeżeli dawaliśmy sobie całkiem gładko misję na 10 poziomie (+ jeszcze zbieraliśmy wszystkie odłamki dzięki dronowi). Gra jest trudna i bezwzględna na najmniejszy błąd, ale widząc tak zgrane paczki to aż serce się raduje. Opiszę Wam w telegraficznym skrócie skład i ustawienie ekwipunku tego teamu co kosiłem 10 lev: - Ja jako koleś od wszystkiego co się rusza, zarówno mali jak i pancerni (3 x w ekwipunku mech) + wyrzutnia rakiet najwyższego poziomu (jako secondary weapon). Jako broń podstawowa snajperka elektromagnetyczna (ta co ogłusza tych największych. Dostępna chyba od 10-12 rangi). - Drugi koleś całkiem podobnie (wyrzutnia rakiet, amunicja, mech, i atak powietrzny) - broń Łamacz - Trzeci typowy support (amunicja, leczenie, tarcza którą na siebie rzucał + dron) - też snajperka elektromagnetyczna. - Czwarty to mix wszystkiego (amunicja, mech, wieżyczka, i też coś z ataków powietrznych) - nie pamiętam z czym on chodził, ale chyba również Łamacz. Kluczem w mojej ocenie było bardzo częste używanie tych ataków powietrznych (te brunatne skille) one są nie do wyczerpania. Jednak żeby ich efektywnie używać to każdy z nich miał perk co obniża cooldown manewrów. Taką kombinacją robiliśmy każdy quest bez problemu (nawet te pop%!@$@!#ne eskorty ludzi). P.S. Ta gra to najlepsze co spotkało PS+ i PS4 odkąd mam konsolę. Edytowane 9 lutego 2016 przez Sobies Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 (edytowane) Ja gram, że tak to nazwę typowy saboteur, shield (ochrona przed mobami), dron, karabin sędzia, tox-13 trucizna i zaopatrzenie. Nie ma bata na takiego team z robalami. No ale trafiają warzywa, co zamiast biec w te czy w tamte to napatoczy się na tox i trza się pilnować. Na oświeconych i cyborgi to zamiast tego toxic to bazooka albo mech. Wie ktoś o co chodzi z opcją - tryb kontrolera weterana? Włączyłem i jakoś nie odczuwam różnicy, zmiany czy cokolwiek Edytowane 10 lutego 2016 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 10 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 veteran controll zwiększa czułość triggera Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Duży minus taki, że ciężko się gra w weekendy ze względu na to, że non stop wywala hosta na ekran startowy, serwery nie wyrabiają . W tygodniu idzie tylko ugrać normalnie, masakra z tymi serwerami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Gra z taka mechanika ale w klimacie Obcego by rozje.bala system. Mniej kolorowych pelerynek i pasteli a wiecej mocniejszego klimatu i przygaszonej kolorystyki. Łupalbym jak dziki. Kombinuj Amigę, odpalaj Alien Breed i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Ten pakiet w ps store za 33 zł (bronie, pojazdy), można normalnie odblokować w grze ? Czy jedynym sposobem jest zakup? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Ten pakiet w ps store za 33 zł (bronie, pojazdy), można normalnie odblokować w grze ? Czy jedynym sposobem jest zakup? Tylko kupić, bronie które masz zablokowane niebieską kłódką to DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Spoko thx Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 14 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2016 (edytowane) Aż żałuję że nie pokuszono sie o porządny tryb single w tej grze, taki choćby z Dead Nation. Nie mam tu na mysli jakies fabuły, epickiej kampanii, ale gameplayowe mechanizmy dające samotnemu graczowi możliwośc dobrej zabawy do konca gry. Do coopa jakos nie moge sie przekonać Edytowane 14 lutego 2016 przez knotek Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2016 Przecież misje można przechodzić samemu. Po za tym konstrukcja tej gierki jest idealna pod granie z innymi. Dead Nation to trochę jednak inna liga. Tutaj mamy takie Destiny w izometrycznym rzucie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 16 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2016 Polecam w plusowej promocji oba pakiety uzupełnień za dwie dychy. Kilka dodatków na pack to dobry deal, w tym dostajemy kilka fajnych zabawek. LMG jak z BF-a jako primary, tak samo dobra laserową pukawkę, do tego fajnego mecha z dwoma podwójnymi działami przeciwpiechotnymi, i rewelacyjne materiały wybuchowe detonowane zdalnie. Do tego pare innych ciekawostek (drony czy broń chemiczna) i nowe wdzianka Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 16 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2016 Polecam w plusowej promocji oba pakiety uzupełnień za dwie dychy. Kilka dodatków na pack to dobry deal, w tym dostajemy kilka fajnych zabawek. LMG jak z BF-a jako primary, tak samo dobra laserową pukawkę, do tego fajnego mecha z dwoma podwójnymi działami przeciwpiechotnymi, i rewelacyjne materiały wybuchowe detonowane zdalnie. Do tego pare innych ciekawostek (drony czy broń chemiczna) i nowe wdzianka Kupują te 2 DLC za dychę to jakich broni/manewrów brakuje Ci względem pełnego pakietu za 33.60 zł? Bo ja kupowałem ten właśnie pełny, gdzie masz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 16 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2016 Właśnie ten za ponad 33, łączy te dwa plus coś jeszcze.. Chyba.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 16 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2016 Względem pełnego to najbardziej brakuje manewru działka dum-dum i zasieków, reszta to ciekawostki. Aha, każdemu polecam rozwinąć na maksa Trzmiela. Dron wyświetli na radarze ukryte cele misji i próbki badawcze. Łatwo dzięki temu nabić sobie punkty badań Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 16 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2016 W weekend ściągnąłem grę w ramach Plusa. Ograłem samouczek, ale nic dalej nie ruszyłem, bo zrywało mi polaczenie z serwerem. A szkoda bo gra zapowiada się bardzo miodnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 17 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2016 W weekend ściągnąłem grę w ramach Plusa. Ograłem samouczek, ale nic dalej nie ruszyłem, bo zrywało mi polaczenie z serwerem. A szkoda bo gra zapowiada się bardzo miodnie W weekend jest bardzo ciężko grać, dużo osób wtedy jest i przeważnie tak, że zrywa połączenie z serwerem. W tygodniu można pograć spokojnie, ewentualnie góra tydzień lub dwa tygodnie i uspokoją się serwery, co jednak ciężko z tym może być Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 17 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2016 Wielka szkoda z tymi serwerami bo ta gra to jeden z najlepszych coopow ever i jeden z najlepszych chodzonych dual stick shooterow o ile nie najlepszy. Jest az tak dobra 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi