Kazub 4 583 Opublikowano 26 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2016 Klepanie bossow nie jest mozliwe podczas ataku na homeworld Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 27 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2016 Witajcie. Dawajcie mnie do znajomych jak szukacie kompana . Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 28 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2016 Od wczoraj nie mogę się połączyć z żadnym statkiem. W ogóle coś mam z psnem. I nie wiem czy to tylko ja, czy wam też. Mam na myśli ps3... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 29 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2016 Tez tak mialem na PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 29 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2016 Ja mam tak samo. Nie mogę się połączyć i notorycznie wywala mnie z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 29 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2016 Mam nadzieje że to nie zabije definitywnie zmagań o zarządzaną demokrację w galaktyce. PSN ogólnie kuleje od weekendu ostro, ale HD jest bardzo na serwerach Sony (zauważcie że kupując DLC w sklepie, nawet go wam nie ściąga na dysk) i podobnie jak DCUO obrywa przy takich problemach najmocniej... Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 29 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2016 Mało ostatnio gram ale dodawać mnie do listy znajomych jeśli ktoś szuka kompana do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 2 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2016 Paradoksalnie te problemy ułatwiły kampanię, bo system skaluje wpływ przez pryzmat ilości graczy. Problemy minęły, a wczoraj podbito Kepler Prime, więc zostały Cyborgi i Oświeceni. Niestety Cyborgi odparły szturm na Cyberstan i teraz jadą równo z kontrofensywą... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 2 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2016 Panowie dajcie zapro . Z chęcią pogram , a wczoraj z randomami to masakra jest jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 (edytowane) Dziś pojawił się ogromny patch 4.03 ważący 4,65 GB. Może w końcu coś zrobiono z skopanym działaniem gry w multi... EDIT: LoL...oto zmiany w patchu... faktycznie jest ich tak dużo, że te 4,65 GB nie dziwi In this patch we have added: Assault armour cosmetical customization set LAS-13 'Trident' – This shotgun-like weapon is a further development on the laser carbine technology, allowing for a virtually ammunition independent weapon. Suitable for when you want an easier time hitting your target. And fixed: Fixed an issue with textures becoming black when playing at low resolutions. Edytowane 3 marca 2016 przez Sobies Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 Robaki i kosmity podbite. Trwa wlasnie podbijanie cyborgow i mimo, ze zostalo jeszcze 27h, to pasek progresu jest prawie na finiszu. Jak ktos chce trophy to wbijac szybko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 Już po i wojna zresetowana. Trofek wpadł, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 (edytowane) Strój galowego i peleryna z czapajewą to jakiś top kek i beka . A i nowa broń LAS-13 jest trochę taki OP, lepsza wersja shotguna bez kończących się amunicji. No ale trofea wpadły, to zostało mi tylko zabić teraz 20 tysięcy i wpada platyna, a potem już czekać i wypróbować Alienation. Edytowane 6 marca 2016 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 (edytowane) No mi zostalo 65k do ubicia. Chyba zrobie myk z watchdogiem i armorem i niech sie samo grinduje Las13 nie jest OP, tak jak zaden laser nie jest po prostu OP. Lasery nie maja stoping power, anti armora ani unstppable, co rownowazy brak koniecznosci przeladowania i ammo. Moga sie tez przegrzac, co skutkuje dluuuugim przeladowaniem i ogolnie ich dps nie jest imponujacy Edytowane 6 marca 2016 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 7 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2016 No lasery raczej kiepsko sobie radzą z cyborgami, najlepiej z Oświeconymi i nieco lepiej z Robalami (tylko trzeba w środek trafiać). Ogólnie ostatnio mam problem z dobrym set upem na Oświeconych, jedyny pewniak to jest ten mech przeciwpiechotny. Czym walczycie z Oświeconymi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 7 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2016 (edytowane) Na oświeconych to Patriot na szybkostrzelność albo Sędzia, bańka na sobie i amunicja, a 2 inne meta wg własnego upodobania lub dostosowania się do teamu. Na robale to najlepszy jest laser mimo wszystko, nim zwiadowcy zawołają swoich to już gryzą ziemię Edytowane 7 marca 2016 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 7 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2016 Na robale tylko shotgun. Chodzą w paru na patrol a na wyższych patrole lubią być blisko plus czasami są zakopane na czatach. Nie wyrobisz z trafieniem i masz za chwilę tysiąc robali dookoła. Shotgun masakruje patrole seriami. Ja boję się brać limitowane manewry na Oświeconych, te obeliski to niepozornie najwięksi killerzy, zawszę tą ścianę stawiają tak by gracz akurat był na linii, sekunda na reakcje, i nara Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 13 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2016 Ktoś początkujący ma zamiar zacząć granie w tego szpila? Bo samemu to nudno, a później też trudno, więc w sumie szukam towarzyszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 680 Opublikowano 31 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2017 Mam wersję Ostateczną i patrzę, że część rzeczy mam poblokowaną, jakiś koleś mi napisał, żebym sobie ściągnął pakiety z PSstore i tutaj mam problem, bo nie wiem co ściagnąć za bardzo. Ciągnę Mega Pakiet i porównując to co zawiera to jeszcze zapuściłem ściąganie 10 innych dodatków. Razem to wychodzi okolo 20GB i co jest dziwne to każdy ściągany plik waży tyle samo 1,954GB czy jakoś tak, więc coś jest chyba nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 680 Opublikowano 12 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2018 Nie wiem co jest z tą je.baną grą, ale jak juz pisałem mam wersję Ostateczną i nie mam nic odblokowane w ekwipunku, a dociagnąć z ps store się nie da bo po ściągnięciu, dostaje info, że już mam te rzeczy. Chodzi o wersję na ps3. W wersji na ps4 mam czesć rzeczy odblokowaną, ALE nie mogę dociągnąć dwóch dodatków które wyszły po premierze wersji GOTY, chodzi o pakiet terenowca i specjalisty. W momencie próby pobrania ps store się zawiesza razem z konsolą, jprdl. Brat na swojej konsoli ma to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 12 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2018 Spróbuj z poziomu PC dodać do pobierania, a jak nie pomoże to poszło Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 680 Opublikowano 12 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2018 Gierka na spółkę kupiona z konta brata, wiec dam mu znać, żeby z kompa spróbował. Thx. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 680 Opublikowano 1 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2019 @Squaremyślałem, że to Twój typ gier i masz platynkę a tu tylko 1/3 trofek. Ostatnio gram tylko z doskoku, więc jak nie Gwint to Helldivers włączam i wzięło mnie na platynę w tym drugim. Czasem myślę, że lepiej by było sięgnąć po książkę która czeka w kolejce, niż grać w te gierki, ale na tyle się wciągnąłem, że codziennie sobie to odpalam. Wydaje mi się, że platyna nie jest aż taka trudna, ale niestety czasochłonna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 1 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2019 No tak jakoś nie pykło, może to przez premierę Alienation. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 680 Opublikowano 1 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2019 8 minut temu, Square napisał: No tak jakoś nie pykło, może to przez premierę Alienation. A Alienation to sztosik według Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi