Yano 3 697 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 Ale masz zapłon ja sie z polędwicy łososiowej z indyka firmy yano smieje sie od wielu lat Cytuj
Mejm 15 364 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 No ja pierwsze widze wlasnie. O tyle zabawne, ze masz dosyc oryginalna (powiedzmy jak na polskie warunki) ksywe i zobaczyc ja gdzies poza forum i do tego "na serio" to troche szok. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 Podobnie jak plyn do naczyn Lucek. Serce mi stanelo i bylem w transie. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 Jeszcze Szprota w sosie pomidorowym. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 Duża bułka z serem, 4 parówki Berlinki z żółtym serem Hochland do tego mały Kubuś i jogurt z dżemem, na koniec kakao.Po taki śniadaniu brzuch bolał mnie z 20min. Nie wiem co było czynnikiem ale nie polecam. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 14 maja 2014 Opublikowano 14 maja 2014 Duża bułka z serem, 4 parówki Berlinki z żółtym serem Hochland do tego mały Kubuś i jogurt z dżemem, na koniec kakao. Po taki śniadaniu brzuch bolał mnie z 20min. Nie wiem co było czynnikiem ale nie polecam. Mogłeś przegryźć ogórasem kiszonym jeszcze. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 20 maja 2014 Opublikowano 20 maja 2014 Ja bym taki zestaw dodatkowo zwrócił. Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 Czy cycek z kurczaka pasuje jakoś z jajecznicą? Musze opróżnić lodówkę, bo część produktów traci ważność. Cytuj
ogqozo 6 577 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 Wymocz kurczaka w jego własnych zarodkach, niech wie co to życie. 2 Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 (edytowane) A nie lepiej zrobić cycka panierowanego w jajeczku i bułce z duszoną cebulką Edytowane 4 lipca 2014 przez kudlaty88 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 Czy cycek z kurczaka pasuje jakoś z jajecznicą? Musze opróżnić lodówkę, bo część produktów traci ważność. pewnie będzie nieco zamulający ze względu na delikatny smak jajecznicy i kurczaka ale raczej będzie sie dało jeść, tylko proponuje podsmażyć cycki wcześniej a jajko dorzucić na koniec (wiem że to oczywiste ale zeby nie było że ktoś potem będzie jadł surowego kurczaka) Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 beka z was hejterzy kminku beka z połykaczy energetyków Cytuj
Kosmos 2 752 Opublikowano 4 lipca 2014 Autor Opublikowano 4 lipca 2014 Kminek jest zaj.ebisty. Ale ja pewnie wyjdę na większego hejtera, bo jako jeden z niewielu nie jadam cebuli. Nie jestem w stanie zjeść potrawy, w której cebula jest bardzo wyczuwalna. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 Kminek jest zaj.ebisty. Ale ja pewnie wyjdę na większego hejtera, bo jako jeden z niewielu nie jadam cebuli. Nie jestem w stanie zjeść potrawy, w której cebula jest bardzo wyczuwalna. To specjalnie dla Ciebie zrobię fotę mojej standardowej smażonej kiełbaski którą przykrywam dwoma średnimi cebulami do tego polecam choć dawno już nie piekłem cebulaków choćby jak to dziwnie brzmi jest to taka drożdżówka która w środku ma pokrojoną cebulę Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 Drożdżowka z cebulą to chyba podobna sprawa jak jagodzianka z grzybami? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 hmm jagodzianka to dla mnie jagodzianka z jagodami ale masz rację są i takie ala drożdżówki z grzybami też bardzo smaczne Cytuj
Kosmos 2 752 Opublikowano 5 lipca 2014 Autor Opublikowano 5 lipca 2014 to się nazywa pasztecik grzybowy, w lidlu jest świetny. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 to się nazywa pasztecik grzybowy, w lidlu jest świetny. pasztecik czy to grzybowy czy cebulowy ma nadzienie w środku, cebulak ma nadzienie na wierzchu I polecam paszteciki samemu robić bo wychodzą taniej, w sklepie płacisz za sztukę lub na wagę a one są po prostu ciężkie. Ja do takich przysmaków uwielbiam szklaneczkę czerwonego barszczyku mniam Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 ale bym opi.rdolił tego cebularza, marek pokaż swój przepis na to Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 ja też lubie wszelkie "paszteciki" z grzybami czy krokiety zagryzać pomijając barszcz, bardzo fajna i szybka sprawa, a baszcz można nawet od biedy zrobić z proszku lub z "kartonu" (jakoś barszcz jest jedną z niewielu zup która w wersji "z proszku" smakuje dosyć podobnie do zwykłego, bo wszystkie inne zwykle są nieporównywalnie gorsze) fajny szybki posiłek, chociaż paszteciki/krokieciki muszą jednak być sensowne, bo czasami kupione są naprawde słabe (suche ciasto i farsz z trocin i zmielonych kopyt) BTW tak jagodzianka z grzybami to był żart Cytuj
Kosmos 2 752 Opublikowano 5 lipca 2014 Autor Opublikowano 5 lipca 2014 Dla wyjaśnienia w lidlu kupiłem paszteciki w sensie pieczywo, a absolutnie nie polecam ich krokietów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.