Opublikowano 6 lipca 201410 l Co do suchości pasztecików to masz rację kiedyś kupiłem i taką miałem ochotę na niego że zeżarłem bez barszczu i o mało się nie zakrztusiłem bo siadło mi tak na gardle że myślałem że umrę. Przepis pójdzie w dziale innym bo trochę piszemy o takich smakołykach nie w tym temacie.
Opublikowano 11 sierpnia 201410 l Durianów. Te owoce smierdza martwą dupą Zjadlem w postaci malutkiej porcji lodow i do teraz chce mi sie rzygac.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Durianów. Te owoce smierdza martwą dupą :confused: Zjadlem w postaci malutkiej porcji lodow i do teraz chce mi sie rzygac. Owoc nie jest taki zły, śmierdzi co prawda, ale każdemu smakuje różnie i raczej jest to smak pozytywny, chociaż mam koleżankę, która określiła go jako "kocie rzygi". Kumpela za to jadła kiedyś loda o smaku duriana, dała nam każdemu spróbować: był paskudny i nie dość że śmierdział, to smakował jakbyś jadł loda z cebuli, więc może lody faktycznie zawsze są paskudne. Ze swojej strony nie polecam navajas, jeśli ktoś będzie na zachodnim wybrzeżu Hiszpanii. Paskudne to i gorzkie. Edytowane 12 sierpnia 201410 l przez Szwed
Opublikowano 17 sierpnia 201410 l Kupiłem w biedronce dwa zielone jabłka ponad dwa miesiące temu, jedno zjadłem, drugie ciągle leży w kuchni i nadal wygląda jak w dniu zakupu :| nie wiem co o tym myśleć.
Opublikowano 13 września 201410 l Pringles Xtreme exploding Cheese & Chilli popite cydrem Woodpecker. Ta mieszanka smakuje jak wymiociny. W ryju ma się autentyczny posmak treści żołądkowej. Jak ktoś ma szansę, polecam.
Opublikowano 11 stycznia 201510 l jadłem żelki z solą morską o smaku lukrecji. własciwie to żelka. ale to paskudne w smaku skończyło się tylko na rozgryzieniu tego "przysmaku"
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Jadłem ostatnio burrito w knajpce Mexicana w Warszawie, i zapiłem browarami. Następnego dnia srałem i pierdziałem cały dzień. Ogólnie polecam, bo było dobre
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Kupiłem jakiś czas temu "agrest w czekoladzie". Normalnie są orzechy, albo rodzynki, a nie agrest. Smakowało i dodam, że to był produkt tescowy. A czego nie polecam? Kawy w czekoladzie, również produkt tescowy. Prażona kawa oblana czekoladą. Normanie gryziemy ziarnka kawy, które są chyba jakoś specjalnie prażone, ale i tak nie polecam.
Opublikowano 11 stycznia 201510 l No agrest i wiśnie w czekoladzie to goty słodycze. W Lidlu czasami można spotkać.
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Rzeczywiście kawa w czekoladzie jest beznadziejna, mimo,że bardzo lubię kawę.
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Kupiłem jakiś czas temu "agrest w czekoladzie". Normalnie są orzechy, albo rodzynki, a nie agrest. Smakowało i dodam, że to był produkt tescowy. A czego nie polecam? Kawy w czekoladzie, również produkt tescowy. Prażona kawa oblana czekoladą. Normanie gryziemy ziarnka kawy, które są chyba jakoś specjalnie prażone, ale i tak nie polecam. Jadlem to, tzn te tescowe "x w czekoladzie". Agrest i wisnia spoko, orzechy/migdaly tez. Kawy nie lubie to sie nie wypowiem, ale migdaly w cynamonie to go.wno obesrane. Nie tykac.
Opublikowano 12 stycznia 201510 l (pipi)a, migdały w cynamonie to coś niesamowitego, jak ktoś nie jadł, a lubi migdały i smak cynamonu to musi spróbować.
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Kiedyś mamuska kupiła bułkę tartą w biedrze. Nigdy się tego nie kupuje, ale akurat potrzebowała i... w bulce były mysie bobki. Szkoda że tego nie widziałem. Wzorem wykopowiczow wysłał bym fotę do producenta i dostał w zamian zapas bułki na cały rok:)
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Nie czuję obtaczania kotletów w bułce tartej, syf i do tego niedobre.
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Nie czuję obtaczania kotletów w bułce tartej, syf i do tego niedobre. To tak jakbyś napluł na Polskę.
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Ani fasoli, ani kalafiora nie jem z bułką tartą. Kalafiora uwielbiam podsmażonego w przyprawach orientalnych, a fasolkę z suszonymi pomidorami, albo samą.
Opublikowano 20 stycznia 201510 l a takie coś z bułką tartą? jadłbym... (bonus za widoczny tłuszcz ) w ogole lubie schabowe a jem je ze 2 razy w roku.. jakiś paradox Edytowane 20 stycznia 201510 l przez Yano
Opublikowano 20 stycznia 201510 l kotlet tylko z ziemkniakami i kapusta albo buraczkami, a nie jakies (pipi)a kombinacje z frytkami