Opublikowano 10 czerwca 20168 l No co tam, nadal ktoś liczy że Casillas będzie grzał ławę? http://m.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/euro-2016,euro-2016-hiszpanie-david-de-gea-isco-i-iker-muniain-uwiklani-w-gwalt,artykul,691301,1,13367.html
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Miec kasy jak lodu i kogos zgwalcic xD no to trzeba byc prawdziwym gigantem
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Gwałt to pojęcie względne. Jakim trzeba być daunem, żeby nie umieć normalnie dziwki zamówić xDDDDD De Gea od początku mi się nie podoba, z mordy leszcz na jednego szczała, jakieś to mimozowate bez ikry. Z głową też nie najlepiej skoro jako wychowanek Atleti srał po nogach, żeby dostać się do Realu Edytowane 10 czerwca 20168 l przez Tokar
Opublikowano 10 czerwca 20168 l No bo to jest potwierdzone, że zgwałcili XD Ja pier.dolę XD no tak bo to pierwsza taka sytuacja
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Aha. Tak w ogóle to Daesh mówi, że "wkrótce wydarzy się coś nieprzewidywanego". Wszyscy przewidują, że Daesh będzie zabijał ludzi we Francji tak że spoko, jak widać nie. Pewnie chodzi o to, że Peszko zdobędzie bramkę na Euro.
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Miec kasy jak lodu i kogos zgwalcic xD no to trzeba byc prawdziwym gigantem Może np. zakładali, że one tak lubią. W sumie nie wiem, jak to działa jak się ma kasy jak lodu w wieku ledwo 20 lat. Z De Gei z kolei się niezły pimp wyłania z tych relacji i taki generalnie patol, ale w sumie czego innego oczekiwać od hiszpańskich celebrytów. Edytowane 10 czerwca 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 10 czerwca 20168 l To uczucie kiedy (pipi) wali w wiatrak w dzien otwarcia xDDD Ale koniec koncow sporo takich "rewelacji" okazuje sie byc zwyklym klamstwem poczekajmy na cos oficjalnego a nie artykuly z The Sun.
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Dla wiernych kibiców polecam Harry Potter i komnata tajemnic na TVNie chociaż właśnie jest reklama.
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Gmoch systemsellerem Polsatu Edytowane 10 czerwca 20168 l przez Cosmos