Opublikowano 11 czerwca 20168 l Kto komentuje szw-alb? Ten "starszy" to dobra kopalnia beki bedzie, prawie jak hajto.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l ehh nie ma to (pipi)a jak oglądać streama w pracy. moze z piec minut obejrzalem w spokoju, (pipi)a
Opublikowano 11 czerwca 20168 l komentuje Włodarczyk i Ziober. Mnie wnerwia bardziej nawet ten pierwszy, drze mordę przy najmniejszym podaniu. Ziober trochę taki cwaniaczek, dobre było jak nazwał Lichsteinera Lichtensteinem xD
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Ktoś ma streamy w HD bo ja oglądam na http://www.uefaeuro2016live.com i troche bieda choć wiekszosc czasu stabilnie działa. Edytowane 11 czerwca 20168 l przez Mani
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Nie wiem czy hd ale w malym okienku patrze i jest bardzo dobrze. http://sopset.pl/
Opublikowano 11 czerwca 20168 l CHciałbym Aby Albania strzeliła, przynajmniej było by troche beki, bo ta Szwajcarka słaba i dziurawa.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l No w dzisiejszej epoce futbolu reprezentacyjnego 1-0 i czerwona kartka to chyba najgorsza rzecz dla widza będzie. Jedna strona nie chce atakować, a druga nie może. W Albanii gra głównie bramkarz. Szwajcaria ma niby wielu dobrych piłkarzy, ale patrząc na ten mecz mogę tylko pożałować, że nie są Austrią i nie mają Marca Janko... Brak im pasującego napastnika. Edytowane 11 czerwca 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Berisha i Sommer klasa. Seferovic marnuje wszystko co możliwe, patola, ale Albania się rozegrała, wstydu nie ma.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Dobry meczyk ale imo obie druzyny raczej zostaną przez Francje i Rumunie zjedzone.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Zarówno dzisiejsi, jak i wczorajsi przegrani nie przynieśli wstydu i zagrali mecze na dobrym poziomie.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Następne 2 mecze dzis rowniez powinny byc dobre. Szczególnieolnie walia ze slowakami.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l No ciekawe co pokaże Bale i czy Ramsey w końcu zagra jakiś dobry mecz, bo ostatnio z tym słabo u niego. Ale i tak najbardziej czekam na Anglików.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Ehh pękłem i 9,9dyszek poszło do tych kurew z polszmatu No co ja zrobię, magia fusbalu. Dawno nie miałem tyle radochy z oglądania piłki
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Ja sobie elegancko w Niemczech oglądam za darmo na oficjalnym streamie ZDF. Niestety jutrzejsze mecze lecą na innym kanale i pozostaną kiepskie streamy.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Jestem ciekaw tej Słowacji, jak się dziś zaprezentują. Jak dla mnie może to być jeden z czarnych koni turnieju, no ale mecz pokaże co i jak.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Ja polecam wykupic vipa za 18zl na miesiac na listam3u.com (zaproszenie: EURO2016) i odtwarzasz w kodi, zero lagow, full hd polecam :czesc:
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Te angielsko-francusko-rosyjskie Sebixy rozpierdolą tę Marsylię. Jak zaczęły się tłuc z czwartku na piątek tak chyba nieprzerwanie to kontynuują. Oczywiście do frakcji angielskiej i francuskiej dołączyła jeszcze frakcja rosyjska. Poprzedniej nocy znowu były burdy, a przed chwilą na BBC pokazywali zdjęcia na żywo (17:04) z placu w Marsylii na którym leżał nieprzytomny chłop, obok niego kilku policjantów, a jeszcze obok rozwalony ogródek restauracji.