Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 243,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

Kto komentuje szw-alb? Ten "starszy" to dobra kopalnia beki bedzie, prawie jak hajto.

Opublikowano

ehh nie ma to (pipi)a jak oglądać streama w pracy. moze z piec minut obejrzalem w spokoju, (pipi)a

Opublikowano

komentuje Włodarczyk i Ziober. Mnie wnerwia bardziej nawet ten pierwszy, drze mordę przy najmniejszym podaniu. Ziober trochę taki cwaniaczek, dobre było jak nazwał Lichsteinera Lichtensteinem xD

Opublikowano

CHciałbym Aby Albania strzeliła, przynajmniej było by troche beki, bo ta Szwajcarka słaba i dziurawa.

Opublikowano

No w dzisiejszej epoce futbolu reprezentacyjnego 1-0 i czerwona kartka to chyba najgorsza rzecz dla widza będzie. Jedna strona nie chce atakować, a druga nie może. W Albanii gra głównie bramkarz.

Szwajcaria ma niby wielu dobrych piłkarzy, ale patrząc na ten mecz mogę tylko pożałować, że nie są Austrią i nie mają Marca Janko... Brak im pasującego napastnika.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Ta Albania miala więcej setek niz Szwajcarzy xD

Opublikowano

Berisha i Sommer klasa. Seferovic marnuje wszystko co możliwe, patola, ale Albania się rozegrała, wstydu nie ma.

Opublikowano

Następne 2 mecze dzis rowniez powinny byc dobre. Szczególnieolnie walia ze slowakami.

Opublikowano

No ciekawe co pokaże Bale i czy Ramsey w końcu zagra jakiś dobry mecz, bo ostatnio z tym słabo u niego. Ale i tak najbardziej czekam na Anglików.

Opublikowano

Anglia dziś ruskich zbombarduje

Opublikowano

Ehh pękłem i 9,9dyszek poszło do tych kurew z polszmatu

No co ja zrobię, magia fusbalu. Dawno nie miałem tyle radochy z oglądania piłki

Opublikowano

Ja sobie elegancko w Niemczech oglądam za darmo na oficjalnym streamie ZDF. Niestety jutrzejsze mecze lecą na innym kanale i pozostaną kiepskie streamy.

Opublikowano

Jestem ciekaw tej Słowacji, jak się dziś zaprezentują. Jak dla mnie może to być jeden z czarnych koni turnieju, no ale mecz pokaże co i jak.

Opublikowano

Ja polecam wykupic vipa za 18zl na miesiac na listam3u.com (zaproszenie: EURO2016) i odtwarzasz w kodi, zero lagow, full hd polecam  :czesc:

Opublikowano

Te angielsko-francusko-rosyjskie Sebixy rozpierdolą tę Marsylię. Jak zaczęły się tłuc z czwartku na piątek tak chyba nieprzerwanie to kontynuują. Oczywiście do frakcji angielskiej i francuskiej dołączyła jeszcze frakcja rosyjska. Poprzedniej nocy znowu były burdy, a przed chwilą na BBC pokazywali zdjęcia na żywo (17:04) z placu w Marsylii na którym leżał nieprzytomny chłop, obok niego kilku policjantów, a jeszcze obok rozwalony ogródek restauracji. :reggie: