Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

Opublikowano

Ja polecam wykupic vipa za 18zl na miesiac na listam3u.com (zaproszenie: EURO2016) i odtwarzasz w kodi, zero lagow, full hd polecam  :czesc:

Dzięki za info kolego!

Dzieki dziala miodzio w kodi, kupilem opcje za 12zl, po grupowych chyba wszystko bedzie w ogolnodostepnej.

Dopiero od ćwierćfinału wszystko będzie dostępne.

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 243,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

Pewnie zaraz dostanę dziesiątki munusów, albo ktoś napisze, że jestem dziwny, lub nie jestem patriotą...

Ale wku. rwia mnie EURO, oraz to, że wszędzie o tym pierdzielą.

Ja oglądam ten mecz w tv na ZDF. Tak się akurat składa, że na ZDF i ARD (Das Erste) cały turniej jest emitowany na tych kanałach z HotBirda, niestety, ale w SD. Na Astrze jest to w HD. Pomimo tego, że jestem abonentem CP, nie zapłaciłem za EURO.

Co do trwającego meczu obstawiam remis lub zwycięstwo Walii.

lel :D

Opublikowano

ja tez ogladam na zdf i ard, alleluja ze sie za wczasu zorientowalem ze mam te programy bo rozwazalem zakup tego solorzowego abonamentu

mimo wszystko mozg rozyebany - mecz komentuje babka, BABKA, do tego ona miejscami przez dobra minute lub dwie nic nie mowi, masakra, tam tak zawsze czy jakims cudem nie maja polaczenia z komentatorami na stadionie i ona to gada w zastepstwie?

Opublikowano

Cenie sobie ogolnie niemiecki komentarz za ten spokoj, oszczednosc i brak slowotoku (czyli odwrotnie niz u nas) ale jak komentuje hajto albo ten "starszy" z dzisiejszego meczu alb-szw (sory c0r juz zapomnialem jak mu bylo) to micha mi sie cieszy bardzo.

Opublikowano

Wiecie kto ostatnio strzelił gola Walii na dużym turnieju przed Dudą? Pele :D

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Juz myslalem, ze najlepszym momentem tego meczu bedzie wyzywanie sie z Zeratulem a tu jednak cos ruszylo w koncu.

Opublikowano

Oby tak dalej. Do meczów nic nie mam, wkurza mnie tylko ta cała "otoczka", tak jakby to było najważniejsze wydarzenie w tym roku.

Pierwszy raz słyszę kobietę komentującą męską piłkę kopaną. W polsce kobiety komentują np. mecze Medyka Konin, lub wybrane mecze na Eurosporcie.

Opublikowano

W Marsylii widze sie dobrze tluka, jeden anglik juz walczy o zycie w szpitalu, nie wiedza ze ze wschodnimi nacjami sie nie zaczyna?

Opublikowano

ja tez ogladam na zdf i ard, alleluja ze sie za wczasu zorientowalem ze mam te programy bo rozwazalem zakup tego solorzowego abonamentu

mimo wszystko mozg rozyebany - mecz komentuje babka, BABKA, do tego ona miejscami przez dobra minute lub dwie nic nie mowi, masakra, tam tak zawsze czy jakims cudem nie maja polaczenia z komentatorami na stadionie i ona to gada w zastepstwie?

Nazywa się Claudia Neumann i jest dziennikarką sportową od dawna. Niedawno jakoś tam się odbiło w świecie ogłoszenie, że pierwszy raz będzie komentować turniej piłki mężczyzn, i to jest jej pierwszy mecz. Być może pierwsza kobieta w ogóle w Europie. Jesteś świadkiem historii, ziom! Ja oglądam głównie na BBC.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Matko, jaki ten Ramsey słaby. I on z taką grą myśli o Barcelonie xDDD 

Opublikowano

pierwszy raz ogladam mecz po niemiecku i kurcze jak serio piszecie ze tam zawsze taka kultura stonowanego i wyciczonego komentowania to masakra, u nas to w porownaniu do tego to nadaja jak z karabinu i dra ryja by bylo dramatycznie

Opublikowano

pierwszy raz ogladam mecz po niemiecku i kurcze jak serio piszecie ze tam zawsze taka kultura stonowanego i wyciczonego komentowania to masakra, u nas to w porownaniu do tego to nadaja jak z karabinu i dra ryja by bylo dramatycznie

No u nas po meczu to znasz wszystkie osiagniecia, porazki, transfery, przygody i czlonkow rodziny trzy pokolenia wstecz kazdego pilkarza obecnego na boisku.

Opublikowano

Nieintencjonalne zwody ftw. Słowacja aż Stocha wpuściła, Małysz nadal w głębokiej rezerwie.