Opublikowano 11 czerwca 20168 l Joe Ledley miesiąc temu złamał nogę, a teraz rozpoczął tę akcję bramkową.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Ramsey w roli ofensywnej to jak taki Robben, jeśli chodzi o panikę jaka zapanowuje gdy ma piłkę w sytuacji, gdy powinien kopnąć prawą, i widać, że zastanawia się długo, czy przekładać pół minuty na lewą czy kopnąć prawą w krzaki. Tylko że Robben jest dobry. Dodatkowo Ramsey ma najgorszą fryzurę od czasów Valona Behramiego. Bale wspaniały jak zawsze. Mało które kadry mają tak wyrazistych pojedynczych liderów jak Bale i Hamsik. Walia bardzo ładnie poukładana, jak w eliminacjach. Słowacy lepsze umiejętności grania w piłkę, ale Walia znowu zacieśnione szyki, siła długiej lagi i każdego da się tak pokonać. Edytowane 11 czerwca 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Joe Ledley miesiąc temu złamał nogę, a teraz rozpoczął tę akcję bramkową. A to nie był Bluber? no w sumie
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Teenage Mutant Ninja Skrtel. Edytowane 11 czerwca 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 11 czerwca 20168 l mimo trzech bramek mecz sporo slabszy niz starcie szwajcarii z albania
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Skrtelowi za sam wygląd dałbym czerwoną, typowy, słowacki Seba. To samo pomyślałem ze jakiś Sebix ze Świętochłowic czy innej patologicznej mieściny.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Przed euro myślałem, że mecze (jak np. ten) będą nudne, powolne, bez niespodzianek, a tu takie miłe zaskoczenie, meczyki póki co ciekawe, z dobrym tempem, no jestem zadowolony, byle tak dalej.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Poki co 2/3 dzisiejszych meczy udane. Oby szlagier wieczoru nie skonczyl sie piaskownica.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Sklad anglikow Hart; Walker, Smalling, Cahill, Rose; Dier, Alli, Rooney; Sterling, Lallana, Kane.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Walker na PO, czuję się jak w 2012 normalnie. Aż 5 zawodników Tottenhamu, ewenement. No ale ten Lallana i Rooney na pomocy trochę odbierają smak życia. Już Vardy'ego bym wolał zamiast TheLamy. Co zaskakujące nikogo nie powinien dziwić Sterling, bo mimo że w tym sezonie szału w City nie zrobił, to ostatnio asystuje przy każdym golu w kadrze, więc sobie zasłużył na ten skład. Ciekawe jak wypadnie Alli.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Kowalczyk i inni przed pierwszym meczem nadal w studio? Jeżeli tak, to jestem ciekaw, kto to słucha.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Polsat powinien wprowadzic limit jednego lesnego dziaka per studio. W roli goscia przyszedl Strasburger, teraz czekam na macka z klanu
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Czy anglia nie ma w pierwszym skladzie przypadkiem wszystkich zawodników z numerami 1-11 na koszulkach?
Opublikowano 11 czerwca 20168 l angole az taka kosa? juz dawno takich gwizdow na hymnie nie slyszalem
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Co tam się odjaniepawla, mam nadzieję, że będzie goty mecz, piwko i kanapeczki z boczusiem i ogórkiem już gotowe. Edytowane 11 czerwca 20168 l przez winner