Opublikowano 11 czerwca 20168 l Teraz byl faul na rosyjskim bramkarzu,ale wczoraj jak oli wbił się w rumuna to oczywiście puscil akcje.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l U Van Gaala rożne wykonywał środkowy obrońca Phil Jones, a u Hodgsona środkowy napastnik, Harry Kane
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Komentarz na Polsacie jest za szybko z półtorej sekundy Juz myslalem ze to u mnie tylko... Widac postepy, wczoraj nie bylo nic slychac, dzisiaj slychac za szybko, ciekawe co jutro bedzie.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Poważnie, pobierzcie sobie Ace Streama i odpalcie ten link - 929d59a8c981f7372accda7fcae6c1e16aee2acb Zero ścinek, angielski komentarz, hd, wszystko płynnie, świetna sprawa. Aż mi beniz twardnieje jak sobie pomyślę o oglądaniu przez kolejne 2 tygodnie po trzech meczów dziennie w takich warunkach.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Jak ktos ma NC+ to na kanale ZDF (u mnie numer 245) meczyk jest pokazywany od tak. Niemiecki komentarz ale to i tak lepiej niz Szpakowski. No beka jak ktos za to płaci
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Nikt normalny nie ogląda na Polsacie. No lepiej na ZDF... po niemiecku... zapewne.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Jezeli ktos chce dać 100zł za polski komentarz to ok. Ja tyle moge dać jak będą komentować ludziki od PL z C+.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l No c0r ma rację, Ace Stream potężnie dobra opcja, wybornie się ogląda
Opublikowano 11 czerwca 20168 l ehehe też mam ZDF na cyfrowym Edytowane 11 czerwca 20168 l przez sosnaa
Opublikowano 11 czerwca 20168 l ABER FORZICHT!!!KENE MIT DEM BAL GESPIELT!!!JA, O MEIN FUHRER, FANTASTISZE FUSBAL!!!JAAAAA!!!! TTTOOOOOOORRRRR!!!!
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Ma ktoś z was "zeza" na Astrę? Szkoda, że na HB tylko w SD, ale po chwili idzie się przyzwyczaić. ZDF SD wygląda jak HD na niektórych kanałach w polsce.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Zapłaciłem, żeby mi Borek spoilował każdą sytuację 1,5 sek. w przód i zamierzam się tym napawać.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l ABER FORZICHT!!! KENE MIT DEM BAL GESPIELT!!! JA, O MEIN FUHRER, FANTASTISZE FUSBAL!!! JAAAAA!!!! TTTOOOOOOORRRRR!!!! no debil
Opublikowano 11 czerwca 20168 l ABER FORZICHT!!! KENE MIT DEM BAL GESPIELT!!! JA, O MEIN FUHRER, FANTASTISZE FUSBAL!!! JAAAAA!!!! TTTOOOOOOORRRRR!!!! no debil Ty wyemigrowałeś do pracy do rzeszy, ja do aliantów. Szanujmy się.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l ja wrocilem do kraju mojego pradziadka. tak wiec leck mich am arsch du wixer
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Ruscy za taką grę zasługują na gułag. jak na razie zasługują na punkt xd