Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 243,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

Acha. Wobec tego chuj ci w dupę.

Kreator > Slayer

Opublikowano

A mi sie komentarz w polsacie podoba. Szcefolnie ten mecz jest według mnie dobrze komentowany. Także nie wiem o co wam chodzi.

Opublikowano

Dawno tak fajnie nie oglądało mi się Anglików. Na prawde dobry mecz grają.

Opublikowano

Acha. Wobec tego chuj ci w dupę.

Kreator > Slayer

spoko, w koncu to Niemcy

Opublikowano

Anglicy fajnie grają, a ruscy to nie wiem po co przyjechali na ten turniej z taką grą.

Opublikowano

Powodzenia ruskim z tą kadrą za 2 lata u siebie. Czuję nadchodzącą falę naturalizacji.

Opublikowano

Kane - 0 asyst w tym sezonie z rogów, w pierwszej połowie wykonał 5, a w polu karnym o główki walczył Sterling.

Roy Smudgson

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

ten drugi komentator to na pewno komentator czy może jakiś podsłuch kumpli przy piwie włączyli ?

"Co o tym myślisz Mati? Zoba jak kiwają" XD

Opublikowano

ten drugi komentator to na pewno komentator czy może jakiś podsłuch kumpli przy piwie włączyli ?

No jak zwraca sie do Borka per "Mati" to wybucham śmiechem xD

Opublikowano

Kto tam komentuje z Borkiem? Jeśli mówi do niego per "Mati" to obstawiam Romka Kołtonia, mylę się?

Opublikowano

Jak na razie to chyba pierwsze tak jednostronne spotkanie na tym turnieju. Może w przerwie będzie wideokonferencja z Władimirem Władimirowiczem i się ogarną.

Opublikowano

Rosja gra jak polska w 2000 roku - wszyscy stoja, nikt nie wychodzi do podania i kop z obrony do napastnika. xD

Kto tam komentuje z Borkiem? Jeśli mówi do niego per "Mati" to obstawiam Romka Kołtonia, mylę się?

Nie, to nie kolton. Brzmi mi na ktoregos zewlakowa.

Opublikowano

Czesiu Michniewicz

Opublikowano

Poważnie, pobierzcie sobie Ace Streama i odpalcie ten link - 929d59a8c981f7372accda7fcae6c1e16aee2acb

Zero ścinek, angielski komentarz, hd, wszystko płynnie, świetna sprawa. Aż mi beniz twardnieje jak sobie pomyślę o oglądaniu przez kolejne 2 tygodnie po trzech meczów dziennie w takich warunkach.

No sciagam, ale przy laczu 16Mb, 78MB plik instalacyjny bede mial za... 2h xDD. Wiec sadze, ze niedlugo trzeba bedzie szukac nowego zrodla.

Opublikowano

ogarnij lepiej tabele z typera

Opublikowano

no co tam jest nie tak? Wszystko na bieżąco uzupełniam.

Opublikowano

no co tam jest nie tak? Wszystko na bieżąco uzupełniam.

no ja mysle, tylko sie nie je.b.nij

Edytowane przez Luk248

Opublikowano

Luk248 dzisiaj zdenerwowany niczym Kerry King.

Lepiej tą tabelę zaktualizuj.