Opublikowano 11 czerwca 20168 l No ogólnie jakoś tak się nerwowo na trybunach zrobiło jak ruscy racę podpalili, albo mi sie zdaje. Po chwili coś yebło. Nadzwyczajne środki bezpieczeństwa mówili..
Opublikowano 11 czerwca 20168 l ruscy w takiej formie, ze chyba by z albania mieli problem, a jednak wyciagneli remis xdddd angole chyba maja w genach bekowo grac na turniejach, choc dzis mi sie podobali ogolem baka, szkoda jedynie marsylii bo byla wojna przed meczem, po meczu raczej tez bedzie
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Wyczuwam kolejne mistrzostwa z męczarniami Anglików w grupie, a potem odpadnięcie w 1/8 finału.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l GOTY to Euro na razie. Teraz podobno Ruski z Angolami się napier'dalają Edytowane 11 czerwca 20168 l przez c0r
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Powiedz mi jeszcze, że wysadził się jakiś czeczeniec. https://www.rt.com/on-air/ Edytowane 11 czerwca 20168 l przez Czappi
Opublikowano 11 czerwca 20168 l https://www.rt.com/sport/346249-russia-fans-england-football/ ruscy napyerdalaja sie z anglikami na stadionie xd
Opublikowano 11 czerwca 20168 l a my tu w marsylii gramy grupowy mecz, bedzie szkoda jak jakis janusz kupil bilet na miejsce, ktore dzis bedzie pozbawione krzeselka
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Adam, zamknij mordę. Szkoda że nie ma cię na stadionie, bym cię yebna krzeselkiem. Edytowane 11 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 11 czerwca 20168 l piekny jest futbol, kazdy z nas ma beke, a prawda taka, ze jakby na tym 1-0 sie skonczylo to bysmy gadali ze lepiej by za dwa lata putin odwolal impreze, a anglii wreszcie da sie ogladac na duzej imprezie
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Anglia jak Polska... Z ruskimi 1:1. Czyli wygramy z irlandia. Teraz niech USA rozwali Paragwaj.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l piekny jest futbol, kazdy z nas ma beke, a prawda taka, ze jakby na tym 1-0 sie skonczylo to bysmy gadali ze lepiej by za dwa lata putin odwolal impreze, a anglii wreszcie da sie ogladac na duzej imprezie Ale ta szmata, która wpadła w ostatniej chwili niczego nie zmienia. Gra ruskich to patola na całego, zero jakiejkolwiek myśli taktycznej, granie na pałę.