Opublikowano 14 czerwca 20168 l Włosi jak prawie jak zawsze, nienaganne przygotowanie taktyczne, pewnie znowu zajdą daleko - kolejny raz potwierdza się, że nie można oceniać ekipy po meczach towarzyskich (blisko turnieju szczególnie) - przed wyjazdem na Euro byli spisywani na straty, zarówno w kraju jak i poza. Belgia odwrotnie, a oczywiście Wilmots potwierdza, że do najlepszych w fachu "trochę" mu brakuje.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l http://naekranie.pl/aktualnosci/polsat-blokuje-sygnal-niemieckich-telewizji-co-dalej-z-euro-2016-887393 co za kraj, mam nadzieje ze cos z tym ktos zrobi korea europejska Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Szejdj
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Zaraz zaczna jezdzic i ludziom satelity przestawiac, zeby nie lapaly zagranicznych kanalow.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ten niezręczny moment, w którym nie możesz kibicować outsiderom, bo postawiłeś pieniądze na faworytów
Opublikowano 14 czerwca 20168 l jakie multi kulti w tej Austrii w ogóle, jakieś Alaby murzyny, gdzie są tradycyjne austriackie nazwiska jak Fritzl czy Hitler?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Póki co ten mecz jest modelowym przykładem dlaczego nie powinni rozszerzać euro do 24 zespołów.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Kadar radzi sobie nieźle jak na gracza, który w Polsce jest głónie krytykowany, przynajmniej ja tak słyszałem. Świetny Gera. Austria gra nieźle, dobrze rusza bokami, nieźle rodziela piłki Junuzović, ale brakuje akcji. Strzelić na razie umie tylko Alaba z daleka, zresztą prawie wpadło. Przespali gdzieś tak połowę tej połowy.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Austria jakie nogi z waty. Zasłużone zwycięstwo Węgier, okazało się że Austriaków łatwo przycisnąć i mają panikę. Stworzyli trochę okazji, nie był to zły mecz do końca, ale tak bywa w futbolu. Węgry trochę chłopsko, bardzo cofnięci, ale widać, że umieją wyprowadzać kontry, dobra robota nowego trenera Bernda Stocka. Wyglądają, jakby grał nimi ktoś dobry w PES-a. Trójkąt Gera-Kleinheiser-Nagy wie jak się ustawić żeby została prosto jedna piłeczka do przodu albo na bok i mają kolejny atak. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Dobra niespodzianka, myślałem, że po tej szarży Austrii od początku zaraz będzie po meczu, a tu beznadziejnie nieskuteczna drużyna bez zgrania przegrywa i gra w 10.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Początek meczu rzeczywiście zwiastował dominacie Austrii, ale już reszta meczu to zweryfikowała i można tylko przyklasnąć Węgrom
Opublikowano 14 czerwca 20168 l No to kolejna nowa siła europejskiej piłki daje popis. Myślę, że po tym meczu powinni awansować do top 3 rankingu fifa
Opublikowano 14 czerwca 20168 l austriacki bramkarz do wymiany, czterdziestolatek z przeciwka wyglądał przy nim jak profesor
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Proponuję w typerze obstawiać obsadę finału. Moja propozycja Belgia - Austria.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Teraz Portugalia - Islandia. Santos postanowił zostawić Quaresmę na ławce (coś tam lekka kontuzja podobno), bez nominalnego napastnika, z Ronaldo i Nanim z przodu. Ogólnie to wielkich zaskoczeń w składzie nie ma, na lewej obronie Guerreiro zamiast forsowanego Eliseu. Z kolei Islandia tradycyjnie musi liczyć na błyski Sigurdssona (może jakiś rzut wolny?), za wielkiej jakości w składzie to nie mają. Nie wiem jak tam Kolbein Sigtorsson sobie ostatnio radzi. Ciekawkostka - jeśli Gudjohnsen dziś wejdzie to na boisku będziemy mieli jednocześnie dwóch najstarszych piłkarzy z pola na tym turnieju - jego i Ricardo Carvalho.