Opublikowano 15 czerwca 20168 l Myślicie, że jest szansa na remis Ukrainy z NIR? Wtedy mielibyśmy pewne wyjście z grupy. nie
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Przypomnijcie mi jak to działa na euro, jak 2 reprezntacje mają tyle samo punktów na drugim i trzecim miejscu to co rozstrzyga, liczba strzelonych goli?
Opublikowano 15 czerwca 20168 l bilans bramkowy, potem wynik bezpośredniego meczu, przynajmniej tak było wcześniej
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Myślę, że bardziej realny scenariusz to w teke z Niemcami, Ukraina wygrywa z Irlandią i mecz Polska - Ukraina rozstrzyga.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Dzisiaj zapowiada się najnudniejszy dzień euro. Chyba, że Rumunia pokaże, że jest zdolna do czegoś więcej poza biernym oporem albo ultrasi spec nazu zapewnią atrakcje.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l bilans bramkowy, potem wynik bezpośredniego meczu, przynajmniej tak było wcześniej Teraz jest na odwrót, najpierw wynik bezpośredniego meczu.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Myślicie, że jest szansa na remis Ukrainy z NIR? Oczywiście. Dzisiaj zapowiada się najnudniejszy dzień euro. Chyba, że Rumunia pokaże, że jest zdolna do czegoś więcej poza biernym oporem albo ultrasi spec nazu zapewnią atrakcje. A ja uważam, że nie zapowiada się nudno - zarówno piłkarsko jak i pozapiłkarsko. Rozgrywki grupowe wchodzą w drugą fazę i nad głową niektórych drużyn zaczyna już wisieć topór (Słowacja, Albania, Rumunia). A pozapiłkarsko to wiadomo - kwestia czy Ruscy znowu zrobią chlew na stadionie, bo jeżeli tak to out.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Wszyscy już koronują Włochy na świecie. Jeden mecz im się udał, gdzie Belgia po prostu miała przewagę, ale Barzagliemu wyszła laga. Barzagli to jeden z najlepiej grających piłką stoperów na świecie - może i najlepiej, ale nadal, Belgia miała przewagę. Przypomina mi się jak w 2011 roku wszyscy się jarali, że Dortmund przegrał z Marsylią. Oczywiście Włosi sami w sobie są dużo lepsi i myślę, że będą mogli każdego pokonać w taki sposób, co w fazie pucharowej może być bardzo przydatną cechą. Edytowane 15 czerwca 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Ja tam sie ciesze ze Belgia i Austria przegraly swoje mecze bo byly to sztucznie napompowane druzyny w rankingach.....co sie potwierdzilo i raczej daleko nie zajda.a Austria mysle z grupy nie wyjdzie.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Patrząc na Słuckiego to chyba zejdzie na zawał przed końcowym gwizdkiem. Chłop wie, że w kraju już czeka gułag.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Got no brakes! Ehehe cyka blyat doma Edytowane 15 czerwca 20168 l przez Bartg
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Jeszcze chwila i specnaz przestanie się przejmować dyskwalifikacją w zawieszeniu. Wierzę.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Rosja to jedna z najsłabszych drużyn w tym turnieju, dawno nie widziałem tak słabej Sbornej.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Jeszcze chwila i specnaz przestanie się przejmować dyskwalifikacją w zawieszeniu. Wierzę. No też się nie zdziwię jak Ruscy dojdą do wniosku, że jak żegnać się z turniejem to z pierdolnięciem.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Juz pożegnali jednego anglika, ciekawe ilu Słowaków wyślą w trumnach do domu
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Co za gol hamsika A trener ruskich siedzi obsrany xd "Na razie bez informacji, czy coś poważniejszego, czy tylko lęk przed powrotem do kraju po fazie grupowej." https://vine.co/v/ilBFXKhgpbl Edytowane 15 czerwca 20168 l przez Starh
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Najlepsze, że on już od początku, jeszcze zanim Rosjanie stracili pierwszą bramkę, taki posrany siedział.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Zawsze mam bekę z tych (pipi)anych grubasów co muszą powietrze połykać hektolitrami żeby zasilić powietrzem te masy (pipi)ciała xdd
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Wczoraj ktoś się dziwił że grający od lat 90. Kiraly gra w dresach, a dzisiaj widzę niektórzy, że Słuckij ma to swoje... zachowanie. On tak zawsze, przez 90 minut, właśnie wygrał mistrzostwo z CSKA ale wcale nie zachowuje się w lidze inaczej. Wyniki jednak go bronią. No, w CSKA. W kadrze też wniósł sporo ożywienia, ale jak widać kadra raz zagra słabo i remis, a teraz zagra lepiej i porażka. No różnie bywa. Zresztą na tym Euro nawet po dwóch meczach impreza się nie kończy. Mając 1 pkt. dalej można totalnie wyjść z grupy i zdobyć złoto. Przy takiej puli rośnie oczywiście prawdopodobieństwo, że ktoś "duży" przegra z kimś "małym". Po całym turnieju jak zawsze będziemy się śmiać z komentarzy po pierwszej kolejce. Edytowane 15 czerwca 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Ale to już druga kolejka. A co do Ruskich to klepią niezłą nędzę na tym Euro.