Opublikowano 16 czerwca 20168 l Brytyjski poziom piłeczki, ale Bale ładnie wcisnął EditAverage Joe oczywiście nie pomógł. Edytowane 16 czerwca 20168 l przez Hendrix
Opublikowano 16 czerwca 20168 l już widzę jak Woy wpuszcza z ławki Milnera, Hendersona i Wilshere'a na ratunek xD
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Jak mam cyfrowy polsat to mogr jakos recznie wyszuksc zdf? Tak. Powinien byc zdf i ard1.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l już widzę jak Woy wpuszcza z ławki Milnera, Hendersona i Wilshere'a na ratunek xD Wilshare ładnie się pokazał ostatnio. Albo pijany byłem już.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Typowy turniej w wykonaniu drużyny angielskiej. Nie wiem czego się spodziewaliście
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Dariusz Dz w studiu nadal w formie "Garet Bejlii" już widzę jak Woy wpuszcza z ławki Milnera, Hendersona i Wilshere'a na ratunek xD Edytowane 16 czerwca 20168 l przez Bartg
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Skoro typer juz i tak mie wejdzie jak i bukmaherka, to juz niech ta Walia wygra przynajmniej beka bedzie z anglii
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Postawiłem 2:1 dla Anglików, ale już chuy z tym. Byłoby fajnie, gdyby dzisiaj przeyebali.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l już widzę jak Woy wpuszcza z ławki Milnera, Hendersona i Wilshere'a na ratunek xD Wilshare ładnie się pokazał ostatnio. Albo pijany byłem już. Wilshere nic wielkiego nie zagrał, w formie jest to najlepszy angielski pomocnik, ale ostatnio wydaje mi się że wszyscy podniecają się jego najprostszym podaniem i robią z niego angielskiego Iniestę. Trzeba patrzeć realnie, tu nie ma co dużo zmieniać w środku pola (Alli jedynie mógłby zejść), tylko od razu wpuszczać Sturridge'a i Vardy'ego.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Mówisz, masz - jednak Roy nie jest ślepy - Sterling i Kane zmienieni.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Nie no jak Anglia nie wyjdzid z grupy, a my wyjdziemy to bedzie smieszne euro
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Anglia w formie turniejowej jak co 2 lata, ale że teraz ME rozgrywane są w formacie paraolimpiady, to nadal będą mieli spore szanse na awans z 1 pkt. na koncie.